Merckformin XR-rel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Tényleg komoly rosszullétet okoz? (tudásbázis)
Na nekem a fogyás nem megy :-( Még a mozgást nem sikerült teljesen beiktatnom, novemberig bicikliztem, decemberben gyalog jártam be dolgozni (2x40 perc), de most januárra buszbérletet vettem.
Talán februárban visszaállok a gyaloglásra, attól függ milyen idő lesz. Márciustól már bicajozni akarok.
Este szoktam dvd-re tornázni, de nem rendszeresen.
Sajnos elég sokat kellene fogynom.
A diétát is igyekszem tartani, bár néha elcsábulok.
Én 160 g-os ch diétán vagyok, 3 hónap alatt fogytam 9 kg-t, jött is a baba. Valami nem stimmelt, de ez sajnos a kelleténél többször fordul elő :(
Szóval, fel a fejjel Csajok, eljön a mi időnk is :)
És az endo doki nem írta fel a metet? Csak a nőgyógyász? Ez is fura.
sztk-s endo doki volt?
Én sztk-s endo dokinál voltam először, ő állapította meg az ir-t, de gyógyszer nem adott, még a tsh-ra se, azt is egy magán doki adta...
Az sztk-s endo doki diétás tanácsadása az volt, hogy ne egyek egyszerre annyi szénhidrátot...
Keress egy endikrinológust. Ez az ő szakterülete, nem nőgyógyászé.
Majd próbálkozunk persze, majd csak a nyáron folytatjuk :)
Az éhgyomrim 15 volt. A 120 percesem volt 100.
Amúgy nem neked írtam, hanem a fórumindítónak, ő írta lejjebb, hogy nem volt terhelése, úgy kapott gyógyszert :/
Sajnálom :-(
Az éhgyomrid volt 100?
Nekem az éhgyomrim 43 körül volt, a 120 percesem pedig 99.
És erre nem kaptam gyógyszert májusban!
Csak decemberben jutottam el magánorvoshoz, ő írt gyógyszert.
Tsh-ra nem kaptál gyógyszert?
Nekem májusban 3.05 volt, június óta szedtem rá fél szem euthyroxot, az levitte októberre 2.11-re. Decemberben voltam magán dokinál, az emelte az adagját egész szemre, hogy 2 alá lemenjen, de szerintem ez sok, vacakol a szívem tőle.
A meforalt december eleje óta szedem, február elején fogok visszamenni a magánorvoshoz.
Ciszták nekem sincsenek, inzulinom 100 volt, mikor kiderült... A kezelés után 3 hónappal terhes lettem, aztán a 9. héten missedem volt :(
Ha nem csináltak terhelést, és úgy írtak gyógyszert, én rövid idő alatt orvost váltanék...
Én mindenhol azt olvasom, hogy ha pco van, akkor IR is.
Cisztáid vannak?
Nekem ciszták nincsenek, elvileg a hormonjaim is jók, csak az inzulinom van elszállva :-(
És a baba se jön...
Szerintem ugyan az, csak más gyártja. Meg talán az xr lassú felszívódású, bár ezt nem tudom biztosan.
Hányingerem sose volt tőle (1 hónapja szedem), inkább csak a hasmenés.
További ajánlott fórumok:
- Bátyám és köztem tényleg túl szoros a kapcsolat, vagy ez normális és semmi beteges nincs benne?
- Kos nő - Ikrek férfi...tényleg "tiszavirág" életű kapcsolat?
- Segítség kellene a hőmérőzéssel kapcsolatban. Hüvelyben mérem, de tényleg 0,5 fokot le kell vonni a kapott eredményből?
- Mi a tapasztalat a ricinus olajjal kapcsolatban, tényleg nő tőle a haj?
- Mik a tapasztalatok a Dormeo Memosan Párna - memória párnával (ami 30x50cm) kapcsolatban? Tényleg olyan jó?
- Lehet rosszullétem, ha a MERCKFORMIN-t (1500mg/nap) többször elfelejtem bevenni?