Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat? (beszélgetés)
kutyából nem lesz szalonna.
de úgy néz ki, ő minden áron meg akarja tartani a pasiját.
így be kell majd húnynia a szemét.
Anyám! Hogy te mennyire naív vagy! Párszor félremegy, Te meg mosod a gatyáját, főzöl, takarítasz rá, stb.
Nekem ilyen pasi nem kéne az biztos!
"együtt fogtok megöregedni, csak húnyd be a szemed."
- ez nagyon tetszik! XD
Alighanem ez a "tartós, boldog" kapcsolat záloga: se látni nem kell, se hallani, és mindenki "jól jár"...
Végül is, ha te el tudod fogadni, hogy csak félrement, és veled maradt, akkor tedd. De lehet később is félre fog menni, lehet, nem ezzel a nővel, hanem másikkal. Akkor törődj bele, dugd homokba a fejed, és éljetek együtt még 80 évig.
Tudod, van egy régi ismerősöm, nő, - ő független -, kikezdett vele egy kapcsolatban lévő pasi (a pasi kezdeményezett), az állandó kapcsolatában folyton hazudozik, hová megy, mikor az ismerősömhöz jár (rendszeresen), minap bevallotta az ismerősömnek, hogy hozzá azért jár, mert "sokkal másabb, vadabb szexet kap". De azért a régi nőt "szereti".
Szóval ezt tartom én gerinctelenségnek, a pasi részéről (az ismerősöm független, és ő már lerázná, de a pasi erőszakos, csak szexet akar) - tudod, mindenkinek olyan állandó párt kellene keresni, aki valóban minden szinten megfelel, és nem félremenni, mert ez meg az hiányzik.
teljes mértékben egyetértek.
lásd: 66. hsz
Ha egy ártatlan kis flörtről lenne szó, azt mondanám, bocsásson meg, ezt tettem egy másik fórumon is. De itt sajnos nem az játszik.
Szerinted nem azon kattog már most is? Fórumokat nyit folyamatosan. Elhiszem, hogy abban reménykedik valahol, hogy valaki azt mondja, lépjen túl az ügyön, de ez már nem az a kategória.
A másik meg, hogy a megcsalás után most ajándékokkal próbál lekenyerezni..., hát nem tudom... Engem az ilyen nem hatna meg, mert mindig előttem lenne, hogy a másik nővel volt, és ki tudja, mit tudott az nyújtani, amit én nem..., és ugyanúgy "kattognék" azon, miért is tette. Nem tudnék megbocsájtani, és ugyanúgy nézni a páromra, mint régen.
Ha te meg tudsz bocsájtani, a te dolgod.
Szerintem addig fog ilyen "rendesen viseskedni", "pedálozni" Neked, amíg egy újabb nőt nem kezd el megint fűzni, meg félremenni. Ha egyszer megtette, meg fogja többször is tenni, igaz, később már nem fogja lehet az "orrodra kötni" a nőügyeit.
Lehet, nem fogsz tudni róla, de szerintem később is össze-vissza fog csalni.
Sztem olvass olyan konyveket,amit Szalai Vivien irt a prostik vilagarol... Sokatmondoooo.
Persze, nem kell minden szavat elhinni, de tele van alapigazsagokkal es annyi vagy S'anyi. :)
Értelmetlen kérdés.
%-ban adjam meg? Nem értem...
Anna!
Legnagyobb sajnálatomra egyet kell, hogy értsek Forever Happy 13. sz. hozzászólásával. :(
Ha valaki lefekszik valakivel miközben otthon egy nő várja, akkor bizony megkívánta a nőt. Meddig hagyod még félrevezetni magad?
Nem értelek, miért nem keresel egy rendes pasit? Kinek kell egy olyan, aki többször is megcsalta? Legalább lenne annyira becsületes, hogy bevallja és remélem, nem hagyod, hogy rád kenje az egészet! Nehogy azt mond, hogy ezt: "És talán én kergettem más nők karjaiba." ő mondta neked???
Amit még érdemes átgondolni, hogy elszáll feletted az idő és inkább maradjon egy nő egyedül, minthogy egy olyan férfival, aki sorozatban vágja a palánkon. :((( Gondolkozz kérlek!
ne aggódj a szeretői miatt, mert csak te kellesz neki.
ismerek ilyen párokat.
együtt fogtok megöregedni, csak húnyd be a szemed.
Ha nem is tetszik neki a nő, akkor még rosszabb a helyzet! Ezek szerint bárkivel lefekszik, aki az útjába akad!
Egyébként én úgy érzem, hogy mindenképp mentegetni akarod a párod. Akkor miért nyitottad ezt a fórumot? Én már rég kidobtam volna ezt a pasit!
További ajánlott fórumok:
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Ismeretlen emberrel való szexuális kapcsolat. Te kipróbálnád?
- A barátnőm megkért, hogy létesítsek szexuális kapcsolatot a férjével és mindezt szeretné is végignézni
- 5 éves kapcsolatnál mennyi szexuális együttlét a normális havonta?
- Mi az oka annak, ha egy férfi csak szexuális kapcsolatra akar egy nőt?
- Mennyire működőképes egy kapcsolat, ha nem passzol a két fél szexuálisan?