Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat? (beszélgetés)
Figyelj, nem te lennel az elso aki megbocsajtja a parjanak a megcsalast. Van olyan no akit terhesen csal meg a parja es megis megbocsajt neki (lasd Wayne Rooney). Indits egy forumot valami ilyesmi cimmel: te hogyan bocsajtottad meg hogy megcsalat a parod?
Biztos lesznek kotekedok, azokkal ne foglalkozzal, de hatha jonnek olyanok is akik ateltek ezt, megbocsajtottak es pozitivan jottek ki a dologbol. Biztosan van ilyen is.
A masik hogy a paroddal kene kommunikalni ahhoz feldolgozd ezt a dolgot. Tolunk kerdezgetsz ilyen hulyesegeket hogy mennyire kivanta meg a pasid a masik not. A szived melyen te is tudod a valaszt (nagyon! ) kulonben nem fuzogette volna es nem fekudt volna le vele. Ha eldontod hogy megbocsajtod neki akkor ezzel egyutt kell elned. Szerintem sok pasi megkivan masik noket csak nem mindegyik tesz is erte valamit. Az nem kifogas hogy epp harpia voltal a csaladod miatt. Akkor ez a ferfi nem tarsad neked csak a dugopajtasod. En pl harpia vagyok terhesen es szexelni sem szoktam az elso 12 hetben orvosi okok miatt, utana is csak elvetve mert kellemetlen. Ez nem ad okot a ferjemnek arra hogy masik no utan kujtorogjon es meg sem tudnek neki bocsajtani.
En a helyedben nem valasztanek ilyen tarsat magamnak mert ha nem is csal meg tobbet szerintem mindig benned lesz ez a rossz erzes. Sajnos visszaelt a bizalmaddal. Nem azert mert lefekudt a csajjal hanem mert a hatad mogott fuzogette meg flortolt vele mikor egyutt voltatok.
Lyuk,lyuk...csak a keret más.
Ha elnézed, hogy minden keretet kipróbál lelked rajta... beteg lelked rajta. Meg is érdemled, hogy szenvedj.
Orálisan is kényezteti vajon? :o)
:D
Anna!
Te beteg vagy!
Azért van veled, mert van egy egy balek, aki jelen esetben te vagy, és bármit is csinál, te mindig szétteszed neki a lábad, ha nincs más.
Gratulálok!
Nyertél!
Mit is?
Ja igen, egy farkat, ami minden lyukban megfordul. :)
Csodás!
Remélem, nemi bajt nem kapsz el, mert az csak hab lenne a tortán. :)
Valószínűleg meg sem kivanta eloszor a lanyt, csak addig koncentralt mig sikerult a te arcodat odakepzelni, igy mikor elelvezett a te nevedet kiabalta. Szex utan sirt es rolad beszelt a nonek, hogy te mennyivel jobb, szebb, kedvesebb vagy es fozni is jobban fozol. Egyszer, majd tokeletes anyja leszel a gyermekeinek.
Ezt akartad hallani? Tessek. Vegre valaki kimondta negy forum utan!
Te jó ég, micsoda kérdés.
Igen, te vagy a győztes, ez nem is vitás.
További ajánlott fórumok:
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Ismeretlen emberrel való szexuális kapcsolat. Te kipróbálnád?
- A barátnőm megkért, hogy létesítsek szexuális kapcsolatot a férjével és mindezt szeretné is végignézni
- 5 éves kapcsolatnál mennyi szexuális együttlét a normális havonta?
- Mi az oka annak, ha egy férfi csak szexuális kapcsolatra akar egy nőt?
- Mennyire működőképes egy kapcsolat, ha nem passzol a két fél szexuálisan?