Mennyire hasznos a hulahopp? (tudásbázis)
Megint volt 40 perc.
Amúgy mindennap csinálom.
De rájöttem:(
A bal oldalon fáj a hasam kezdéskor pár percig.
Azért,mert arra tekerek. Tehát a jobb oldalt nem előlről üti,hanem hátulról,azért nem fáj.
Lehet jobbra is kéne tekerni?
Egyenletesen mennek le így a centik?
Én ma reggel tekertem. Tök jó volt, hogy nem volt körülöttem senki! Hiányzik, ha néhány napig nem csinálom.
Viki, majd lécci oszd meg velünk is mit mondott a tanácsadó, mindig tanul az ember!!! :-)
Én el sem jutottam a karikáig...jobban mondva terveztem, de apa becsalogatott az ágyba, mondván, hogy majd holnap (ma) bepótolom..;-))) Így nem lesz lapos pocim... Írtam a Női portálon egy alakformálás-fogyókúrás szakértőnek, kiv. leszek mit ajánl. (Táplálkozás, krémek..stb.)
Tegnap megkaptam a LegTraner-t is amire annyira vágytam! Remélem ér annyit mint a LegMagic! Van rajta egy twister is, amivel a derekat lehet fogyasztani ;-))) Szupi! Még a végén átvedlem bombázóvá...:-DDD (Csak nehogy nehézsúlyú legyen abból a bombázóból...:-)))
koszonom :-) megprobalom
ezt egy ilyen vastag gumikent gondoljam? olyan hasleszorito jelleggel?
Én zenére szeretek, mert akkor nagyon bennem van a "boogie"...és mozoghatnékom van. Persze csak pörgős számokra, mert a lassú csak altat. Nem vagyok nagy TV-zős, így filmet nézni még nem próbáltam közben.
Nagyreni! Nekem is üti a csípőcsontomat, így keveset tekerek lent. Én is befeszítem a hasizmomat. Úgy szoktam még, hogy pörgetés közben jobra ill. balra fordulok a felsőtestemmel, hogy hatásosabb legyen oldalt. Persze lehet, hogy ez is baromság..:-DDD
Én nem diétázom, mert szoptatok. Próbálom kicsit visszafogni magam. Pl. nem zabálok be este 10-kor :-DDD
A párom elég anyagias. Mégis azt mondta, hogy ha használom min. 1-2 hónapig, akkor már megérte! Hisz egy edzőtermi bérlet kerül ennyibe havonta. Végülis...igaza van, nem?
Hát igen,a kedvenc nacimmal én is így voltam,két hét után vettem fel,akkor már utcára is tudtam:)
Most meg már tök jó:)persze kellet egy hónap.
Szóval nem tudom cm-ben,de látványos az biztos:)
Kitartás:)
Ma kipurcantottam magam, 40 perc stepgép, aztán 40 perc karika, alig állok a lábaimon.
Ti hogy, vagyis hol tekertek? Én most csak a derekamon, és próbálom jól befeszíteni az egész hasamat, hogy máshol is legyen hatása. Próbáltam lejjebb is, de nagyon üti a csípőcsontomat, még a gumiövvel együtt is. Ti hogy oldjátok ezt meg?
Én nem mérem magam,de fogyóval együtt a kedvenc nacimba teljesen beleférek és gondolom a hullahopptól már nem "lóg" ki belőle semmi,vagy csak alig.
Minden este 40 percet hajtom:)
Ja,pár hete még csak a fenekem aljáig jött fel az a gatyó:)
Hétfőn mérem..:-))
(Tegnap reggel lemértem, de akkor már -4cm-nél jártam :-DDDD) Na ezért mérek inkább este, mert reggel csalóka az üres pocak. Majd köv. hétfőn beszámolok a centizésről!
Vikinek, Homernak és nekem gömbös a karikánk... (legalábbis róluk tudom) de nekem nincs lila foltom:-)
Én még csak hétfő óta csinálom, és jövő hétfőig nem is fogok mérni, de mikor utoljára rákérdeztem, akkor Viki már 2 cm-rel dicsekedhetett:-) Viki! Van azóta esetleg változás?
nah olyan lelkesek vagytok, h még a végén énis megint előveszem a karikát:) rámférne... csendben olvasgatlak titeket, és kezd megjönni a kedvem:) lehet ma film közben már tekerek is egyet. A lila foltokat nem tudom h éritek el, mert a gömbös karikával oké, de a simával? nekem még sose sikerült bekékülni, lekopogom. Fájni már fájt, d enem volt vészes. Biztos k evésbé volt hatásos.
Azt a krémet énis próbáltam, és vmit hatott is... én most hallottam chiliskrémről, nem tudom mennyire lehet hatásos... lehet majd kipróbálom. Meg hát ellen kéne állni a nasinak is, ami nem mindig megy:(
Mérni szoktatok?? Kinek hány cm a változás?
Ez az lehet, amit én is használtam ez előtt, vagy legalábbis hasonló, annak simán "fitness slim" karcsúsító gél volt a neve, ennek pedig "fitness figure 2in1 anticellulit", de ennek az oldalára is rá van írva, hogy karcsúsító. Ebben benne van a feszesítő is, úgyhogy ha legközelebb veszel, esetleg nevezz be ilyenre, két legyet egy csapásra:-)
Én sem szeretnék plasztikáztatni, inkább vállalnám a lötyögő bőrt (de ha lenne pénzem, a mellem egyből megcsináltatnám:-)), de ha nem muszáj... Egy másik topicban írta egy lány, hogy sokat lehet segíteni a lúgosítással, sok-sok gyümi meg zöldség, és az jó hatással van a bőrre is. Meg szerintem a karika eleve talán feszesíti a bőrt, hiszen kívülről is, belülről is van hatás, kívülről a karika masszíroz, belül meg mozog az izom. Bár lehet, hogy most jó nagy hülyeséget mondtam:-)
Én találtam ennek a Dr. Kelen-nek zsírégető gel-jét is a Tescoban. Szerinted?!
Jó lenne valami feszesítő is, nem szeretném plasztikáztatni a hasam ha már lefogyott...;-)
Szerintem nem maga a testtartás a fontos,én a hasizmaimmal hajtom és nagyon megérzem,nagyon jó.
Nekem a karika hol fent van,hol lent,tehát mindenhol hatásos lehet.
Ja és én úgy gondolom,hogy a mozgás is és maga a karika ütései is hatékonyak. Tehát mindkettő.