Mennyire hasznos a hulahopp? (tudásbázis)
Szoktalak olvasni én is. :) Nekem tetszik a naplód. :)
Én fogyi naplót írok elvileg,de kerül bele más is.Ami éppen bánt.Ha már másnak nem akkor a naplómnak "elmesélem".:)
Hihi, köszike. :) Hát jól, mondjuk, bár nem igen látom a változást, csak remélem, hogy ha fáj, akkor mozognak is a fogacskák. :) Még 4 hét és aktiválás, végre... A naplómban elég sok magánélet is van, ezért kapta az adott címet. :D
És hogy halad a fogszabályzás?Szoktam néha olvasgatni a naplódat!:)
Meg a fogszabim miatt amúgy sem sűrűn tudok így enni, mert majdnem minden nap másik fogam fáj, ha nem mind egyszerre éppen :S most éppenséggel nem fáj egy sem, így eszek, amíg tudok, utána megint jönnek a főzelékek, reszelt gyümölcsök, tejbegríz... :(
Egyébként tényleg nagyon sokat teszek érte. Pl most is: tolom be a kolbászos-sajtos rántottát 4 tojásból, puha kenyérrel. :D De nekem megéri. :D
És igen, el vannak tőlük ájulva, mert bele se gondolnak, hogy az mind szinte retus...
Egyébként mindenki ezt mondja, hogy az a kis kapaszkodó kell. :D
Sajnos nincs gépem, és a telómról sem tudok képet felrakni. De hidd el jobb is ha nem látsz:)
Viszont néztem a képedet ahol a karika nyoma is látszik, tényleg lapos a hasad, vékony a combod:) Szóval jó. De te AHOGY LEÍRTAD, sokat is teszel azért, hogy ilyen legyél. Ha így folytatod továbbra is, tuti a csípődből is menni fog . (Bár tudom , hogy nem vígasztal, de a faszik nagy része szereti, ha kicsit nagy)Ha tudok gépet intézni , küldök képet priviben.
Egyébként én is mindig ki vagyok akadva azon, hogy a faszik el vannak ájulva a tévében , újságban -képeken látható hírességekről, hogy milyen tökéletesek, gyönyörű arc, bőr jó alak stb., és nem értik, hogy az életben látott nők nagy része miért nem ilyen. Hát ezek idióták. Az ilyen faszikat fel kéne pofozni. Mert ahogy ti is írtátok, a java agyon van retusálva, és annyi smink van rajtuk, hogy az eszméletlen. Persze tisztelet a kivételnek, mert akad gyönyörű nő a valóságban is, aki smink nélkül is szép.
Na jó, a combom nekem is vékony, és a hasam sem dudorodik ki. :) De a csípőmet én sem szeretem. És igen, ha egy számmal nagyobb lenne az alsója nem lenne ez. Dehát... :) Muti képet magadról, akár priviben is.
Ha a fürdőrucis képnél (P 1010925) egy mérettel nagyobb alsót húzott volna fel, akkor lehet, hogy nem állt volna rajta így:) Azért én így is irigylem, mert az ő csípője az enyémhez képest még mindig nudli...Viszont szép vékonyak a combjai, és nem dudorodik ki a hasa:)
Meg ha belegondolsz aki anyuka, ergo már szült egy csodás picúrt, annak a testében hormonális változások mentek végbe, más az anyagcsere, stb... :) De Anyunak lenni a világ legjobb dolga lehet, már én is alig várok egy kis pocaklakót. Na persze előbb férj. :) De messze van még egy 20évesen, de a gondolattól felvidulok mindig. :)
És igen, tényleg retusálták. :D De durva, retus nélkül milyen lehet? És még az én szám sír? Kussolok. :D
És ha belegondolsz a legtöbb képet már retusálták...;-DDD
Hát igen...fiatalság..;-))))
Nekem arra sincs mindennap időm, hogy negyed órát LegTrainerezzek és fél órát karikázzak....:-S
Azért az anyukáknak nehezebb az alakformálás...nem is a kitartás hiánya, inkább az időhiány miatt...
Csajok, azért has van ám Zimány Lindánál is, nézzétek csak:
[link]
:D Eszméletlen miket találok, ha csak nézelődök. :D
[link] -> itt is a csípő. :)
[link] -> olyan a fürdőruhám, mint neki jobbról az első. :D És imádom. :D Így rajtam is áll, csak a cickóim nem ekkorák, de megoldja a fürdőruci, ha kicsit összébb kötöm. :)
Szia. Én már 11hónapja tekerem a karikát. :) Nekem fél óra alatt is képes eltűnni fél-egy centi, de inkább egy óra alatt. Én vízzel töltöm, elég nehéz így a karika, nemcsoda, ha leveri rólam még a szöveteimet is. :D Csípőre szoktam csak, derékra nem, ott nem kell, hasról sem, oda felüléseket csinálok. Én még emellé heti 3-szor 2órára kimegyek tereplovaglásra, sok vágta és ügetés, szeretünk versenyezni is de nagyon, csak úgy száguldoznak a lovak. :) Minden este fél-egy óra futás, a fél a minimum. És még emellé spinningelek, néha tornázok, ha rám jön, és súlyzó a felsőtest végett, hogy ne csak alul formásodjak, mert az aránytalan. És azt és akkor kajálok, ami és amikor jól esik, és rengeteget. :D
Nézzétek csak:
[link]
[link]
[link] -> NA ITT A CSÍPŐ!!!!!! Hát ennyire jó nő mi is vagyunk Drágáim! ;)
[link] -> ruhában is látszik, csak mi nem fogadjuk el magunkat. vagyis én. De dolgozom rajta. :)
Jó hír: A barnaság sokat javít a helyzeten, csodás hatásai vannak, egyébként járok szoliba. :)
Nektek hetente mennyi szokott lemenni? Hasról, illetve csíipőről? Milyen mozgást végeztek még mellette illetve miket esztek és hányszor?:)
De én is, tegnap converse dorkóban, pólóban, farmerban, telefonnal a kezemben, órában, kaja után, mindennel együtt voltam 57,9 kg. Azok nélkül meg 56. Tehát én is 175 cm-hez vagyok 55-56 kg... Mikor mennyi éppen. De ezek fölé nem megyek, viszont általános fogyás már minek? Nem tudnék honnan fogyni. Amúgy meg ezt beszéltük a barátnőmmel tegnap, ha megnézitek Dukai Regina, Zimány Linda és Bódy Sylvi is így néz ki. Ott van nekik egy pici "úszógumi", ami tulajdonképpen nem az, mert az a bőr meg a szövetek azok kellenek. Régebben volt egy botrány egy olasz anorexiás nőről készített egy fotós sorozatot és ki voltak rakva ország szerte a képek, elrettentés képpen az anorexiásoknak. Meg a tiniknek. És neki is ott volt ez a csípőjén. A bordja meg mindene ki volt, de ez ott volt. Ez normális tulajdonképpen, csak mi nem szeretjük. Én nem lefogyni szeretném azt, csak izmosítani, feszesíteni, mint pl Britney-nek is van.
Nekem is ott van a legnagyobb probléma!Egy tesitanár azt mondta nekem hogy onnan a legnehezebb leadni sajnos.Azt mondta hogy csak általános fogyással tüntethető el.Hát nem tudom.Én nem vagyok kövér.179 cm-hez 65 kiló és mégis ott van.:S Engem is a nadrágnál zavar.Nálam a 28-as farmer már kiadja picit.A 29-es viszont meg már nagyon bő.
Nem is szabad.
szeszi2: 26-os a farmerom, de leesik rólam, övet kell felvennem hozzá... :) de ha kisebbet veszek meg szorít, kényelmetlen, szűk...
Ja értelek, azt bezony énsem szeretem
Hát én sem nyugszom bele...
Hát tudod, mikor felveszem a farmeromat, ott hátul látszik, kidudorodik. :( Úszógumim van és nem szeretem. :(
Szerintem csini vagy, mi a baj a csipőddel. én nagyon is meglennék elégedve ha ilyen lehetnék
Keress bőrgyógyászt, meg kozmetikust, megoldható elhihetitek. Anyunak 2 gyerek után olyan az alakja, hogy a tizenéveseket megszégyeníti... És neki is ez volt a gondja...
Nem csak annak. Futok, meg hasizom. De köszönöm az elismerő szavakat. De a csípőmmel mit kezdjek? Mert arra még nem írtatok semmit, de engem zavar. :(
További ajánlott fórumok: