Mennyire hasznos a hulahopp? (tudásbázis)
Hello!
A 10 cm mennyi idő alatt ment le,és mennyit karikáztál naponta?
Üdv. közöttünk!
Sok sikert neked, remélem hamarosan te is a lekarikázott centikről számolsz be nekünk. :-)))
Mostanában lazsálok, talán azért, mert amit feltétlenül akartam, azt elértem...-10cm a pociból. Még van mit faragni, pár centi...de ez elég makacs...úgy látszik ragaszkodik hozzám.;-P Időm sincs annyi, a jó idő miatt sokat vagyunk lent a gyerekekkel...estére pedig hulla vagyok.
Gyertek csajok, bíztassuk egymást...!!!!
Sziasztok!
Új vagyok és csak gratulálni tudok mindenkinek!!
Meghoztátok a kedvem és nagyon bízom benne hamarosan a karikás táborba leszek.
Én is 2 szülés után vagyok és igaz már 17 kg leadtam a Update módszer segítségével, most már szeretném formálni az alakom. Megrendeltem a magic-ot és bizom benne én is majd nagy eredményről írhatok. Köszi!
Sziasztok!
Mitől lehet az h kilóban nem hízok semmit sőt most fogytam egy két kilót, de ezek a "terhességi csíkok" (sajnos nem tudom a pontos nevét, de az ami a hirtelen bőrnyúlástól vannak)előjöttek rajtam. Mit lehet ezek ellen tenni?
Bizonyos pulzusszám felett indul meg a zsírégetés.Zsírégető tartomány alsó határa (pulzusszám/ perc) = (220-életkor) x 0,65 . zsírégető tartomány felső határa (pulzusszám/ perc) = (220-életkor) x 0,75
Ha e felé megy a pulzus akkor az már az állóképességet javítja.
Én így tudom.:)
áááhhááá köszike:)
Amúgy nem tudjátok véletlen, az aerobik aerob mozgásnak számít, legalább annyira, mint a futás, ugye?
Sziasztok!
Valószínűleg azért fáj a bal oldalatok, mert hirtelen kezdett intenzív mozgás hatására a lépből (vvt raktár) a keringésbe áramlik az elraktározott vvt készlet. Ha fokozódik a keringés nagyobb lesz az o2 igénye a szervezetnek, azt pedig a vvt-k szállítják. Úgyhogy nyugodjatok meg, jól reagál a szervezetetek a megterhelésre (futásnál is ez a helyzet). üdvözlettel: egy gyógymasszőr
Én egyik oldalon azt olvastam hogy tévhit hogy nem szabad evés után sportolni. Igazából jót tesz az emésztésnek. Jó nem egy karácsonyi ebéd után de ugy általában szabad.
Én mindig vacsi után kezdem el de nekem nem fájt még eddig
Akkor nem tudom sajnos,de nekem mostanában már tényleg nem fáj. Lehet hogy azért mert könnyebb kajákat eszem a diéta mmiatt?,nem tudom.
Itt olvastam valakinél hogy 10 hét 10 centi. Igen én is így vagyok,kb. 1,5-2 hónapja csinálom rendszeresen(az utóbbi időben szinte minden nap) és 6 cm a derekamból,3 cm a csípőmből. Alakul.
A férjemet "megnyugtattam", hogy másnak is vannak foltjai. Mondjuk én alapból a legapróbb sérüléstől is lilulok, szóval annyira nem is feltűnő.:D
Igazándiból a derekam nem is vészes, amik viszont a csontos részeken vannak, na azok már mindenféle színben játszanak!:X Mert ugye első nap kizárólag a csípőmön tekertem, de lassan egységessé válok mindenhol...:P Én főként a csípőmből szeretnék lefaragni egy keveset..., hát remélem lassan, de azért sikerül!;)
Ráadásul fájt is.... Írtam is, hogy "ha ez sem veri szét a zsírpárnákat, akkor semmi.."..:-DDDD
Egy hét után már kellemes volt, most meg meg sem érzem a sima karikát, pedig a magic alapból "súlyos"...