Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mennyire hasznos a hulahopp? fórum

Mennyire hasznos a hulahopp? (tudásbázis)

❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯
2133. doboseva (válaszként erre: 2131. - Malackaa)
2009. jún. 25. 09:41
biztos, hogy használ és egyre többet fogsz tudni csinálni, majd meglátod csak ne add fel!!! És jobb ha nem lát senki ahogy kínlódsz, úgy jobban tudsz csak magadra figyelni!!!
2132. doboseva (válaszként erre: 2130. - Vviki2)
2009. jún. 25. 09:38
Szerintem is így van, annyival egészíteném ki, hogy szerintem nehezebb karikával könnyebb a tekerés.
2131. malackaa
2009. jún. 25. 09:36

Hát 55cm-es karikám van, de tényleg nehezen megy vele. Még a párom is kinevetett, hogy milyen 'béna' vagyok.

167cm vagyok és 60 kiló. Tegnap előtt láttam a boltba 80cm-es tömött karikát. Kipróbáltam és nem bírtam tartani.

Amúgy ha körbe tekerem 3ször 4szer és le akar esni és megfogom visszateszem és folytatom, úgy is használ?

2130. vviki2 (válaszként erre: 2127. - Malackaa)
2009. jún. 25. 07:26
A futással kombinált hasprés is jó, de a karika felgyorsítaná a fogyást... Ne mondd, hogy nem fog ez menni, nem szabad így hozzá állni! Volt itt olyan fórumos aki így kezdte és mégis megtanult vele tekerni! Azt mondják a nagyobb könnyebb, de én kisebbre szavazok. DE az 55cm-es szerintem túl kicsi!!! Hány cm vagy? Aki alacsony és vékonyabb, annak jobb a pici karika.
2129. malackaa
2009. jún. 24. 18:50

csak 3szor 4szer sikerül körbeforgatni magamon :( Nincs ritmusérzékem vagy mi, nekem ez nem fog menni :(

és ha csak futnák meg haspréseznék az is segítene? kb mennyi idő? lécci válaszoljon valaki

2128. malackaa
2009. jún. 24. 18:00
amúgy egyáltalán meglehet tanulni a hullahoppozást?? :S
2127. malackaa
2009. jún. 22. 13:04

Sziasztok.

Én ma kezdtem el karikázni, de nem nagyon megy. Általános suliba sem tudtam szóval nem volt mit elfelejtenem. Amúgy 55centis karikám van, az kicsi? Szerezzek nagyobbat, azzal könyebb?

Amúgy majdnem minden reggel futok kb 20 percet meg hasprésezek. Oda is figyelek hogy mit eszek.

De ma reggel nem tudtam elmenni futni mert esik:( Karikázni meglehet tanulni? Olyan jó hogy ti már tudtok 20-30 percet.:( Nekem lehetetlen lesz ezt elérni szerintem:(

2009. jún. 20. 16:40

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem a tapasztalt karikázókhoz. :)

22 éves vagyok, alapvetően szerencsés, mert nincs gond zsírpárnákkal. De szeretném izmosítani a hasam és a derekam. Szerintetek erre is jó ez, vagy csak kék-zöld foltokkal gazdagodnék? Gondolom a nyári szezon kezdetével nem tanácsos elkezdeni, mert nem néz ki túl jól a barnított kék a strandon. :)

Valamilyen véleménynek vagy tanácsnak nagyon örülnék! :) Köszi!!!

2125. vviki2
2009. jún. 17. 10:34
Én is szeretném....de mindig ráfogom az időhiányra. :-S Pedig jó lenne elővenni, ha nem akarom, hogy visszajöjjön az úszógumim...
2124. doboseva
2009. jún. 17. 10:07
Én meg mostanában újra szeretném rendszeresen csinálni. Nagyon jó volt amikor mindennap karikáztam 20 percet. Tegnap is megvolt.:-)
2009. jún. 16. 21:52
Én abba hagytam a munka mellett semmi energiám már karikázni este még futok egy kicsit és annyi
2122. kismazsi
2009. jún. 12. 09:18

Sziasztok!

Nagyon régen írtatok, pedig jó a sikersztorikat olvasni!

Haladok én is a karikázással, már nem ütöm meg a bokám. Időnként a térdem alatt van egy-két fekete volt, de nem fáj, így belefér! Egyre több tekerés megy , már 70-80-at is tudok tekerni!Ez a 20-hoz képest nagy előny. Persze miután leesik, rögtön újra kezdem, így összességében meg van a 250 is! Egyébként már a munkahelyen is megfertőztem mindenkit, egyre többen próbálgatják odahaza a karikázást!Szeptemberben csupa karcsú óvónéni várja az újonnan jött gyerekeket!

2121. djeanett (válaszként erre: 2119. - Healing)
2009. jún. 5. 08:40
Ja ja,lehet igazad van,fél óra reggel,este kezdetnek.Nagyon rajta vagyok,fél éve szültem az ikreket és sokan megkérdezik mikor rámnéznek,hogy:nem zán megint jön a baba?????Durva!Szóval ez aztán motivál rendesen!!!
2120. turcsika
2009. jún. 4. 14:32
Megtöltöttem babbal és jó lesz így. És kivettem egy ívet. Remélem nem lesz vele gond. Én is minimum fél órát tekerek, de van, mikor 1 óra is összejön. Nagyon kíváncsi leszek.
2119. Healing (válaszként erre: 2106. - Djeanett)
2009. jún. 4. 12:01

Szia!

Az a gyanúm, hogy lehet hogy a 300 egy kicsit kevés lesz ahhoz, hogy legyen eredménye. Én fél órát tekerek naponta. Ma megnéztem, ez kb. 3.300 tekerést jelent. (Hat karikaívből kettő töltött babbal.)

2118. djeanett
2009. jún. 4. 10:19
Rizs harisnyába....talán úgy probálom,én is este szoktam mikor a gyerekek alszanak mert különben kiröhögnek:)akkor már nem lenne kedvem rizst takarítani.A minusz 7 cm az nagyon jó-lenne,na most megint kedvet kaptam:))))Írjatok még ilyeneket,aztán beszámolok én is:)
2117. turcsika (válaszként erre: 2113. - Healing)
2009. jún. 3. 15:14

Köszönöm az ötletet, megpróbálom. Azt gondoltam, hogy az egyensúly miatt minden ívet tölteni kell. Gratulálok az eredményhez ez valóban látványos lehet. Most jelenleg 2-3 cm-el játszom. Nem tudom jól mérem v. sem. 4 ponton írtam fel adottságaimat és ahhoz viszonyítok. DE 7 cm-nél már nincs mese ott már van látszatja.

További Szép napot!

2116. Healing (válaszként erre: 2114. - 811cb5edc7)
2009. jún. 3. 15:10
Egy hónapig én is sima karikával tekertem, amit rizzsel töltöttem meg. Miután ötödször takarítottam össze a lakást, akkor ruháztam be a Magic hoopra. Egyszerűen nem tudtam úgy összeragasztani, hogy ne tekerjem szét. Szóval a sima karika is jó, csak súlya legyen! (Meg türelmed a rizsszemek összeszedegetéséhez. A hétvégén még a TV mögött is találtam két szemet.)
2115. Healing
2009. jún. 3. 15:05

Turcsika!

Ha homokot raksz bele, akkor garantáltan "homokfúvott" szobád lesz! A masszírozzó gömböcskéken keresztül szép lassan meg fog lógni a tölteléked. Ha Neked a rizs vált be, akkor úgy is betölthetnéd, hogy egy harisnyaszárat beteszel és úgy tömöd meg. Nem próbáltam, de gondolom hogy egy fakanállal lehetne egyre beljebb szuszakolni és így garantáltan nem szóródna szét és nem sétálna ki a golyókba zizizni.

2114. 811cb5edc7 (válaszként erre: 2113. - Healing)
2009. jún. 3. 15:04
WOOOW,nekem sima karikám van....de nem semmi az eredményed....KITARTÁS
2113. Healing
2009. jún. 3. 15:00

Sziasztok!

A Magic hoop nekem is nagyon zörgött a rizzsel, ezért kivettem belőle, és babot raktam bele - az nem tud a dudorkákba bepotyogni. Én egy ívet kivettem, és csak a két szemközti ívet töltöttem fel. Ha ez már kevés lesz, akkor jöhet a minden második ív, aztán a két szemközti üres marad és végül majd az összeset meg lehet tölteni. De az is lehet, hogy így hagyom, mert nekem hat hét alatt lement hét centi a derekamból. Amúgy hat ívvel kicsit szaporábban kell tekerni és szerintem így jobban érvényesül a masszírozó hatása is.

2009. jún. 3. 08:18
Sziasztok! a sok olvasás után én is kedvet kaptam a hullahoppozásra és a lányaim is gyakorolják.
2111. turcsika
2009. jún. 3. 07:33
bocsi, 15 perc, nem egyértelmű az előző
2110. turcsika (válaszként erre: 2107. - Djeanett)
2009. jún. 3. 07:32

Szia!

Rizzsel nagyon kemény volt, 2-3 napig úgy tudtam csinálni, hogy törcsit körbekötöttem és úgy tekertem. 15 hatásosabbnak tűnt, mint simán. Éreztem, hogy ég az egész hasam utána. CSAK a 4. rizses este szétnyomta az egyik részt a rizs és a szoba tele lett vele. Mindez este fél 11 kor, nagy öröm volt. Azóta kiszedtem a rizst, féltem eltört, de nem szerencsére. Tehát rizs nélkül tekerek, de kiakarok agyalni valamit mert 1 óra után se éreztem azt. Már pont kezdte a bőröm is megszokni. Lehet homokkal töltöm meg, mert így is pár szem benne maradt és zörög de nagyon. Ugyhogy ez is egy nagy siker story. Hihihi

DE DE DE a párom este ( pedig mindennap lát hihi) megjegyezte,hogy vékonyabb a derekam. Na ez aztán az igazi eredmény!!!

2109. djeanett (válaszként erre: 2108. - 811cb5edc7)
2009. jún. 2. 19:15
na végre!Ez a beszéd!!Én is belendültem most nagyon rajta vagyok,meglátjuk mire jutunk:)
2009. jún. 2. 18:13
sziasztok, azt olvastam hogy minél nehezebb annál hatékonyabb....majd én fogok sikersztorit írni,mert itt senki nem ír, addig is kitartást mindenkinek....
2107. djeanett (válaszként erre: 2088. - Turcsika)
2009. jún. 2. 15:26
Rizzsel esetleg hatékonyabb???
2106. djeanett
2009. jún. 2. 15:23
Sziasztok!Nincs idő visszaolvasgatni az eddig leírtakat,de mindenféle sikersztori engem is érdekelne,elkezdtem a magic hoop-pal karikázni,300-at csinálok egyszerre,reggel és este is.Remélem lesz valami látványos eredménye,mert a hasamon a zsír nagyon ragaszkodik hozzám:((
2105. Healing (válaszként erre: 2104. - Kismazsi)
2009. jún. 2. 10:44

Kedves Kismazsi!

Gyerekkoromban volt egy játékőrület, az volt a neve, hogy tiki-taki. Amíg bele nem jött az ember, addig jól agyonverték a csuklóját a kemény műanyag golyók. Törölközőt csavartunk a gyakorláshoz a csuklónkra - ez talán Neked is bejönne... De a szivacsozás se rossz ötlet... Vagy amikor már nagyon megadja magát a gravitációnak, inkább fogd meg - visszahozni a derekadra valószínűleg úgyse sikerül.

Kitartás, szerintem pár nap múlva profin fogsz tekerni, csak egyszer kell elkapni a ritmust!

2104. kismazsi
2009. máj. 31. 19:36

Sziasztok!

Régóta olvasgatlak benneteket, de most úgy döntöttem szívesen csatlakoznék támogató csapatotokhoz!Régen ifjú koromban nagyon jól ment a karikázás, de a korral haladva a csípőmozgásomban is változás állt be! Sajnos a műanyag karika minduntalan leesik a derekamról! Persze nem olyan fából faragtak , aki egykönnyen feladja, így 4 napja beszereztem egy fakarikát! Nos az eredmény látványos. A bokám a duplájára dagadt! Tudniillik a karika leesés közben a bokacsontomat célozza meg!!!

Persze sikerélményem is van, mert 15-20-at legalább tudok már a derekamon tekerni, na de a bokám.... Van valami ötletetek?? Esetleg szivacsozzam ki a bokámat??

❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook