Mennyire hasznos a hulahopp? (tudásbázis)
Sparban is néztem kb. 1 hónapja, nem találtam,de annyira nem lényeg megoldom nélküle is a kajázást.
Egyébként tényleg nem olcsók,csak hát lustaság fél egészség. Na 1 rúd beiglit én is veszek kíváncsiságból.
Mióta láttam a naplódban hogy te 1-1,5 órákat hullahoppozol én is annyit csinálok(mondván nem lehetek ennyire puhány és biztos hatásosabb)és nagyon klassz érzés!
Régi álmom kezd megvalósulni..
Azt még nem kóstoltam de ami késik...az jön.
Csípem a Norbi dolgait. Eltüntek az üzletekből a készételei(pl.tejszínes brokkolis csirkemell) pedig nagyon szerettem mindet. Lehet hogy a saját bolthálózatában árusítja most már őket? Tényleg meg is nézem mindjárt.
Így van ennyi tényleg jár:)!
És ez a Norbi rudi is, pont olyan ízű mint a pöttyös!
:DDDDDD
Amúgy ez az az étel, amiből iszonyat sokat megtudok enni 1 evésre, és még rárepetázok:)
Köszi ♥
És GLS-sel küldhetsz is kóstolót...mondom a címet :DDDD
Még nem fordult meg a fejemben, hogy lefényképezzem, de ha legközelebb elkészítem, és te addig még nem készítetted el, akkor lekapom és betszem a naplómba:)
Viszont tegnap készítettem mézeskalácsot ami mára fincsi puha lett, ha érdekel arról tettem képet a naplómba:))
Szia!
Ja. Dehogy észre sem veszed, hogy rajta van az a kis paprikás liszt. És egyáltalán képez rajta bundát.
Majd meglátod, próbáld ki!
Nekem bőven elég, hogy képernyőn kersztűl b******t a Réka, hogy:
Meg tudod csinálni!!!!!
Ne hagyd abba!!!!!
:DDDDDDDDDDDDD
Talán csak az ösztönzés hiányzik hogy valaki ott álljon mellettem és ba...on hogy tovább,tovább...!
De a hullahoppot azt nagyon csípem,ugyhogy megyek is mert a mai adag még nincs meg.
Köszi!
Nekem meg pont ez az egyedűl tornázás jön be, mert én meg sajnálom erre a pénzt, meg az elmászkálást itthonról.
Helló!
Készítheted teljes kiőrlésű liszből is. Én finomliszttel szoktam de max. 3-ig eszem belőle.
A sajt meg a tejfől, 1-es kódú.
Mármint a Norbinál amit én csinálok.
Szia.
Köszi,hát még én hogy örülök.
Nekem az itthon tornázás sose ment,lusta vagyok,vagy egyedül kell csinálni...,a fene tudja mi a bajom vele,de 1-2 nap után mindig feladtam,ugyhogy kalapemelés Neked és mindenkinek aki csinálja.
Szia!
Örülök hogy jobban vagy!
Nem fogsz benne csalódni nagyon fincsi!
Bár én is kaptam a receptet az egyik barátnőmtől, de mivel elég sűrűn írom hogy eszem, gondoltam felrakom, hátha valakit érdekel.
Én sem hullahoppozom minden nap, és most ráálltam a Rékára is nagyon jó!
nagyon szívesen. Nekem csökkent fenekemnél a narancsbőr látványosan,ez gondolom azt jelenti hogy feszesedett a bőröm mert izmosodástól még messze vagyok,bár nem vagyok a téma szakértője.
Jó felkészülést a vizsgákra!
Szió.
Köszi jól vok. Pár napig leálltam a hullahoppal mert 3 napig lázas voltam örültem hogy éltem de tegnap újra elővettem és lenyomtam az 1 órát,tök jó volt.
Szoktam olvasgatni a (te)naplódat (is) onnan "puskázom" kiírtam a rockfortos csirkédet is,hétvégén megcsinálom.