Mennyire hasznos a hulahopp? (tudásbázis)
Lehet, hogy ismered ezt a problémát. Premenstruációs szindróma, egy időben szedtem erre gyógyszert, aztán abbahagytam, most úgy néz ki, kezdhetem megint szedni.
Én hűséges vagyok Rékához, és a karikámhoz:DDDD
De már meggyógyultál? Tulképp mi volt a baj?
Mostanában nem tekerem. Berágtam, hogy még mindig nem megy folyamatosan. Egyébként sem vagyok "hűséges". Hol erre tornázom, hol arra :PPP
Szia!
Tök gyenge voltam, minden tagom fájt.
És veled mi újság, hogy megy a tekerés?
Sziasztok!
Én két napig, nagyon pocsékul voltam, szóval emiatt semmi torna:(
De ma bepótoltam!
Puszi nektek!
Szasztok, élek ám még csak hát rengeteg meló (év végi zárások)karácsonyi készülődés stb nincs időm itt ülni.
Jó tekerést lányok! A héten piszok lusta voltam hozzá sem nyúltam a karikához kedd óta. Egész héten későn értem haza nem volt hozzá humorom,de majd mától...!
Eddit szurkolok hogy gyorsan elmúljon a karika okozta kék-zöld foltok és tudjál tekerni.
Majd még jelentkezem,jó hétvégét csajok,szép ezüst vasárnapot!
Azt elhiszem!
De én akkor is csináltam, mazoista vagyok:)
Nincs mit!
Nálam is ez volt az elején.
Ne izgulj, 1-2 hét és a véraláfutások elmúlnak, és soha többé nem jönnek vissza. Aztán már annyit tekerhetsz amennyit csak akarsz:)
Kitartás!
Jó reggelt
Edit, úgye már vérprofi vagy!
Kimaradt a sem.
Vagyis normális alkatunak, sem éreztem magam:(
Természetesen saját magamról!!!!!!!!!!!
Pont most fejeztem be, már alig várom hogy egy nagy kád vízben lubickoljak:DDDDDDDDDDDD
Köszi! :-)
Mi éjszaka már belopóztunk a gyerekek szobájába, de csak két részletben tudtuk megtenni, mert annyira várták már a Mikulást, hogy minden neszre felriadtak, alig tudtuk kimagyarázni a dolgot. :-)
De azért reggel nagy volt az öröm, mikor meglátták a csizmájukban a csomagokat és persze mindketten állították, hogy ők látták a Mikulást, mikor itt járt. :-D
Hát ilyet is már rég mondtak nekem, de köszi! :-)
Most nagyon felbátorítottatok, amint lemegy az itthoni Mikulás látogatás ma, neki is állok. :-)
Nekem csak nagyon csekély mértékben működik alul a pajzsmirigyem, de így is gyakran vagyok enervált, állandóan fázós vagyok.
Nem is tudom, mi lenne, ha "igazi" pm alulműködésem lenne...
Nem irigyellek! :-(
Sziasztok!
Köszönjük szépen:)
Remélem a tiéd is tele lett reggelre!