Mennyire hasonlítanak a gyerekek a szüleikre? (tudásbázis)
A belsút sem tudod formálni ,csak alakitani,mert minden gyerek egy teljesen más egyinéség ,és születésétúl fogva ,kialakul a személyisége ,van akarata ,és lesznek elképzelései...
Gondold el ,ha lehetne mindenkit formálni belsúleg lassan ,csak tökéletes ember létezne....:)))vagy forditva...:)))
Ettól szép az élet ,hogy mind mások ,és mások vagyunk ,és mi saját magunkat alakitjuk ,ugyanugy a gyereket ,is hiába veszed rá olyan dolgokra ,mit éppen ö nem ugy lát ,mint ahogyan te...
Az én fiam külsőre most tiszta apja,a természete az enyém.Megszületése óta sokat változott,de sosem mondta rá senki,hogy tiszta anyja-esetleg annyit,hogy vegyes,de azért apjára mégis csak jobban hasonlít:-)
Régebben azt hittem,hogy minden fiúgyermek anyukára hasonlít,de azóta már szinte csak ellenpéldákat látok,de hát ez NEM BAJ:-))))
Az én fiam apukámra, a lányom anyósomra, külsőleg. Természetre vegyes turmix. De mind a kőnkből van bennük valami.
Ha hülyülünk apjával, akkor a postásra.
Mikor először megláttam a lányomat, az mondtam Tiszta anyósom! :)) később már nem tudom, vegyes.
A fiam inkább az én családom volt kicsi korában, most meg sok minden az apja.
Szokásos kérdés. kire hasonlít ez a gyerek? Párom válasza: magára!! :)))
Nálunk egyébként mindig arra, akinek a kezében van. Nagyon vegyesek, node minket is néztek már a párommal testvéreknek. :)
További ajánlott fórumok:
- Kire hasonlítasz? :-D
- Mihez hasonlítanád a szülési fájdalmat/makat?
- Netes oldal, ami a fényképedet bemásolva kiadja, hogy kire hasonlítasz! Tudtok segíteni, hogyan találom meg? Köszi!
- Te hasonlitasz valamelyik ismert emberre?
- Milyen állatra hasonlítasz leginkább?
- Mennyire faj a tetko? Mihez lehet hasonlitani?