Mennyi pénzt szoktál adni a háziorvosodnak, ha házhoz hívod? (beszélgetés)
Kérdeztem a városunk más részein lakó ismerőseimet is,ott is megmondták a dokik,mennyiért mennek ki.A gyerekemért kifizettem.
Szóval,ha szabnak tarifát,akkor a fejem tetejére is állhatok,akkor is ki kell fizetnem,különben legközelebb nem jön ki.Bár nem szándékozom kihívogatni,de sosem tudhatom,mikor lesz rá szükség.
mióta nincs Mo-n szabad orvosválasztás? Csak kérdem, tényleg nem tudom. 3 éve még oda mentél, ahol szimpatikus volt az orvos, nem körzet szerint...
Na szerintem ezért a hozzáállásért nem is lesz a büdös életbe beszüntetve az orvosoknak a fizetéskiegészítés. Undorító az is, ha adják, de az is, ha elfogadja. Öszintén? Látott már valaki szegény orvost?
Ha nem a saját háziorvosod akkor valóban nem köteles kijönni hozzád, kivéve ha ügyeletes.
De ha "tarifa" van akkor számlának is lennie kell.
De,köteles!A rendelési idő előtt kihívható,sőt,közben is.Hányszor várunk a dokinál,mert ő épp betegnél van...
Nem kell 5e ft nekik,ez egy baromság!Hívd azt,akihez tartozol.
nem is köteles kijönni. Ha kijön, akkor meg örüljek neki :-) amúgy a város másik felében lakunk, nem hozzá tartoznék, stb....
Sajnos a mai világban ha 2000-t adnék, tuti kiröhögne...és meg is érteném.
sajnos....
műtét passz....
Ne vicceljetek már! :DDD ÖTEZER forintot egy háziorvosnak,csak mert kijön?????
Akkor a kórházban egy műtét már több százezer forint?
További ajánlott fórumok:
- Mit tudok tenni, ha a háziorvosom nem hajlandó szakrendelésre beutalót adni?
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- A bőrgyógyász ma azt mondta, hogy rühes vagyok, ellentétben a háziorvossal aki szerint allergiám van!
- "Vizitdíj" háziorvosnak fekvő betegtől
- Milyen orvoshoz fordulhatnék(már mindenki hipochondernek néz a háziorvostól kezdve a családomig), aki komolyan venné a tüneteimet?
- Mennyi pénzt illik adni a háziorvos mellett dolgozó asszisztensnek, ha 5 alkalommal jön házhoz injekciót beadni?