Melyik szőlőzsír a legjobb? Igaz, hogy szárítanak valójában? (tudásbázis)
Nos nekem az a bajom, hogy ha egyáltalán nem kenem, na akkor rendesen kicserepesedik... szó szerint!
De ha bekenem akár labello-val, akár avonossal, stb., egy ideig jó, de aztán újra, mintha fellazítaná a bőrt rajta és újra kiszárad és hámlik....örök körforgás! Gusztinak hangzik mi? Na, ezért kenem egyfolytában, hogy ne látszódjon.
A férjemet irigylem, ő semmit nem ken a szájára, és olyan puha neki mindig...nagy hidegbe egy kicsit száraz, de úgy hagyja...és utánna újra babapopsi! :)
Nekem olyan kell, ami helyre hozza, és utánna nyugodtan használhassak rúzst...jó lenne.
Én is Labellot használok és teljesen meg avgyok vele elégedve, nem szárít egyáltalán egyik fajtája sem.
Csak ajánlani tudom. :))
Szia!
Én a labellot használom.Nekem ez már olyan mint az arckrémem.Ha nem használom akkor nagyon száraz a bőröm:(Én jobban érzem magam,ha használok ajakápolót,főleg ebben a hideg időben.Ahogy a kézkrém sem marad el ilyenkor.
Sziasztok!
Azt hallottam, hogy olyan anyag van a szőlőzsírban, ami szárítja a szájat, direkt,...hogy többször vásároljanak ilyen terméket! Nevezetesen a labello-ról hallottam ezt. Mi a véleményetek? Ti mit használtok?