Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Melyik férfit válasszam? fórum

Melyik férfit válasszam? (beszélgetés)

1 2
2022. jan. 4. 10:52

Szomorú történet. Sajnálom a régi pasid. Jobb embert érdemelne..

Igazán elmondhatnád neki, hogy mással kavarsz. Talán segít neki továbblépni.

7. ariana (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jan. 4. 10:45
Keress olyat, akivel minden jó.
2022. jan. 4. 10:01
Szerintem éljetek hármasban.
2022. jan. 4. 09:54
húazannyát!
4. cc7a88f96d (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jan. 4. 09:07
A jó szex 2emberen múlik és az is hogy folyamatosan megmaradjon a pezsgés a szikra.
2022. jan. 4. 08:15

Ha nem tudsz választani, akkor azt mondom, ne is tedd.

Maradj meg a hétköznapokban a biztonságot nyújtó régi mellett, és szexelni pedig majd esetenként megkeresed ezt az újat. :D

2022. jan. 4. 08:09

Ez hanyadik fórumod erről?

Tudjuk, elcseszted a szex miatt...

Csak hogy tudd: ha valakivel jobb a szex, az nem garancia a szerelemre. :)

Te tudod, neked mi a fontosabb.

2022. jan. 4. 08:03
Tudom, furcsán hangzik a kérdés, és még mielőtt bárki megszólna, én sem gondoltam, hogy valaha ilyen helyzetbe kerülök. Fél éve lett vége egy kapcsolatomnak, leginkább a szex nem volt már az igazi, sok vita volt belőle. Nekem lett egy új párom, mondanom sem kell, egy új kapcsolatban jó a szex, viszont az új szinte ellentéte a másiknak. Úgy érzem beleszetettem, viszont a régi párommal egy kaland volt az élet. Úgy fogta a kezem, hogy biztonságban éreztem magam, én voltam a mindene. Azóta is keres, nem tud arról, hogy közben lett más, nem egy városban élünk. Hiányzik a régi pezsgés,az ahogy imádott, és mindent megtért értem, nem konkrétan anyagilag. A másik oldalon a szerelem, szex, viszont biztosan tudom, hogy sosem lesz olyan életem mellette, mert ő egy más típusú ember. Kihangsúlyoznám nem anyagi értelemben. Hiányzik a régi, viszont vágytam a szerelemre. Kérdés megéri e 40 felett a szerelmet választani. Ha vissza mennék a szerelem hiányozna,
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook