Melyik felel meg inkább a szépideállnak? (beszélgetés)
Ja
Sza.juk már le a média által közvetített ideált!!
De örülök, h nem vagyok mai 20 éves
Oh, de azért valljuk be, hogy az ilyen nézéshez is kell ám 400 kattintás, amiből kiválasztanak 1-et. Az utcán meg nincs mindig lehetőség arra, hogy 400x újracsinálhassa a nézést. Vagy bejön, vagy nem. Pl. Lehet, hogy valaki így akar nézni a férjedre, ő meg megkérdezi:
-Mit hunyorogsz, belement valami a szemedbe???
Tudod, nem ugyanaz kimerevíteni egy pillanatot, meg megtenni a valóságban:DDD
A második egzotikus, van benne némi keleti vér. Számomra ő szebb.
De tényleg mindegyik úgy néz, hogy ha az emberemre így nézne, azonnal felpofoznám:D
:DDD
Lehet, hogy igaz (mármint hogy belőttek is meg bagzanak is)
De nézd, a Gia nemtomki, micsoda drogos, aids-es csajszi volt, mégis nagyon szexinek találta benne mindenki ezt a züllött fejet mert megvoltak azok a kulcs szimmetriák, amitől egy nő ilyen
A másodikat nem tudom megnyitni, az elsőről az a véleményem, hogy szép, jellemzőek azok a másodlagos nemi jellegek az arcán, amitől a férfiak szexinek tartanak egy nőt. Az, hogy retusált vagy sem (picit az), végülis mindegy, vannak lányok, nők, akik tényleg így néznek ki. Személy szerint nekem nem tetszik a vastag szemöldök, de ez is egy típus, maradjon csak így, ne legyünk már mind egyformák, legyen egy kis változatosság ebben is!:)
A másik képről meg nem tudok nyilatkozni...
Most komolyan ilyen retusált képeket kéne értékelni ?
:)
Kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a fiuk.
A második fotó szerintem túl mesterkélt, az első sokkal jobb.
További ajánlott fórumok:
- Melyik három színnel tudnád leginkább jellemezni magad? Melyikből van a legtöbb a környezetedben, holmijaidban?
- Melyik a jobb munkatárs? Aki csendben dolgozik, keveset beszél vagy aki inkább társasági ember?
- Westie vs. Beagle - melyik való inkább kertbe?
- Melyik fülest vennétek inkább az alábbiak közül?
- Tudna nekem egy cukrász segíteni, hogy a sok túró rudi recept közül melyik hasonlít leginkább a pöttyöséhez?És az pontosan hogyan készül?
- Takarítógép kemény padlóhoz, leginkább súrolásra, de melyik?