Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban? (beszélgetés)
Szeretek felmosni :) Mosogatni is szeretek néha-néha, mert az megnyugtat.
(persze csak akkor, ha nem zavar senki)
Én is Ágikám!
Szekrényt is utálok rámolni!
Soroljam?! Hévíz is megtehetné, - állítólag az ország leggazdagabb városa, - nézd meg a tavi jegyárakat...
Bizony megvár, a fene vigye el! Kéne fogni egy egeret és portörlőt dugni a...
Mert Budaörs gazdag város", megteheti.
Sok az iparűzési adó, azért vannak ingyen buszok.
Meg na igen, a polgi ember!:)
Ha utálod, azért még megvár.
Csütörtökön megyünk a Velence Spa-ba, - végre van már nyugdíjas belépő. Nyáron és iskolai szünetekben nincs, - a fene se tudja miért! A szülők dolgoznak, a nagyszülőkre vannak bízva a gyerekek, akik strandolni akarnak. Fizessenek az öregek!
Múlt héten a budaörsiben voltunk, - minden van: szép nagy úszómedence, tanmedence, jakuzzi, sószoba, szauna, gőz, merülőmedence és csak 1200 a nyugdíjas, - mindegy milyen nap, ha iskolai szünet van, ha nem! Ott él az ország legemberségesebb polgármestere, - a fürdőhöz és az iskolához ingyenes buszjáratot biztosít, - imádom!!!
A portörlést viszont utálom...
:DDD
Így 30 felett had nevessek veled!:)
Ha mész úszkálni, úszkálj kicsit nekem is.:)
:DDDDD
Andiiii!
Mi ez a nagy utálat?
Mi az a Pl! Nincs semmi pl., - már mindent kiadtam a kezemből, vagy kicsúszott?!
Most megyek, megnézem: elmosogattak-e, mert addig ki nem dugom az orromat a konyhába, az tutenkámen! DDD
Szegényke!:)
Szépet Nektek is!:)
Csórikám 90 éves, - lent fekszik a "FÁG"-on (fekvő ágazat), - most söpörtem fel a teraszát.
Apropó: terasz felsöprését is utálom!
Szép hétvégét mindenkinek, aki erre jár!
Hála Istennek!:)
Még annyi élmény vár rám!:)))
Hívj valakit, aki megcsinálja.
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?
- Miért aggódsz, vagy izgulsz ma a legjobban?
- Mit tennél, ha tudnád, hogy csak 5 perc van az életedből?
- Nőknek: Mi fog meg a legjobban egy férfin?
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?