Mellciszta (beszélgetés)
Sziasztok! Nyilatkozna valaki névvel és fotóval mellciszta témában saját tapasztalatairól az egyik női hetilap Egészség rovatának?
safarzsofia@gmail.com
Szia
A potenciális fizetős beteget látja benned. Szerintem menj rendes orvoshoz.
A homeopátiás szerek NYOMOKBAN tartalmaznak növényi hatóanyagokat, gyakorlatilag cukorkát szopogatsz. /én leginkább ahhoz tudom hasonlítani, amikor egy termék csomagolásán szerepel, hogy mogyorót feldolgozó üzemben készült/
Jobbulást kívánok!
ps: fiatalon nekem is volt egy cisztám a bal mellemben, kb. galambtojásnyi, nekem műtötték, azóta nincs semmi.
Sziasztok!
A melleimben jó néhány cisztát találtak. Úgy derült fény a cisztákra, hogy (szerintem egy két napos(!) cickafarktea-kúra következményeként) a melleimből átlátszó folyadék szivárgott. Akkor citológiára küldték a váladékot, mammográfia, uh készült, negatív leletek születtek, az orvosok szerint nem kell velük foglalkozni. Az egyik szerint egyszerűen ilyen szerkezetű a mellem, ha nem nézegetnénk fél évente, nem is tudnánk, hogy léteznek a ciszták. Ez a szivárgás nem fordult elő azóta, de a fél évenkénti vizsgálatok alkalmával mindig tudnak kipréselni egy-egy cseppnyi folyadékot, amit megvizsgálnak és szerencsére mindig negatív az eredmény.
A barátnőm más okból jár homeopátiás orvoshoz, megemlítette neki az én problémámat is. Azt üzente, hogy ne halogassam a dolgot, hormonális probléma áll a háttérben, keressem fel minél hamarabb, tud segíteni. A barátnőm mondta neki, hogy most akarok endokrinológushoz menni, aki feltehetően elküld majd vérvételre, hogy tiszta képet lássunk a hormonjaimról, ha ennek meg lesz az eredménye, lehet, hogy felkeresem. Úgy vette észre, a homeopata nem tartja szükségesnek, hogy megvárjuk az eredményt.
Kérdés, hogy csak a potenciális fizetős beteget látja bennem, vagy tényleg annyira halaszthatatlannak tartja a probléma megoldását. Ti mit tennétek a helyemben?
Köszi