Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Szia!Engem Szekszárdon műtenek.A pajzsmirigy témával,vagyis inkább fórummal kapcsolatban,van egy meglátásom,Írtam a pajzsmirigyes csoportba,3 kommentre vártam választ,hiába.Most benéztem hátha,de épp az a téma,hogy ki hogy pasizik,ki mit csinál sex után.Na ez igen csak távol áll a pajzsmirigytől szerintem.
Van fogadott orvosom.Ha gondoljátok leírhatom a másfél hónapos tortúrát,de mivel ez egy "méhes" csopi nem akarnék terhelni senkit,csak ha érdekel valakit.Egyébként engem is fül orr gégész műt.A "méheseknek"annyit tudok írni,hogy amikor én műtét előtt álltam,már nővér járt hozzám injekciózni,olyan vérszegény voltam.Aztán a műtét szó szerint egy felüdülés volt,senki ne féljen,jobb lesz a "világ"!!!!!!!!
Kedves Hóangyal és Gnéssz kösziköszi :) Annyira jó érezni a támogatásotokat, és azt - bár ez így leírva önzőn hangzik, de talán értitek, hogy gondolom - jó látni a "tapasztalt" műtötteket, s rengeteg erőt ad, hogy lám-lám, más is járt ugyanebben a cipőben, s más is túlélte, sőt, könnyebb lett az élete. :) Kívánok mindenkinek még sok-sok könnyű, boldog "méhnélküli" évet!
Az esmyás reklámot csak fél füllel hallottam, csak a mióma szó ütötte meg a fülemet háttértévézés közben. Ezek szerint Esmya reklám...Én nem próbáltam, az én dokim azt mondta, őszintén bevallja az ő tapasztalatai szerint ekkora miómánál már "nem éri meg az árát." Nem lenne elég egy 3 havi adag, s az én méretemnél pár centi ide-oda már nem is sokat számít...de állítólag kisebb miómáknál van sikersztori is. Nekem két ismerősöm szedte, csökkentek is a miómák, majd a szedés abbahagyása után vissza is nőttek. :(
Úgy tűnik, tényleg csak a műtét ad végleges megoldást, bár nekem is kellett jópár év, hogy ebbe beletörődjek.
Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy behoztam ide a pajzsmirigy mütétemet, de látom, hogy sokunkat érint itt a méhes oldalon is. Nekem nagyon megnyugtato ha közületek ad valaki tanácsot, vagy irja le a tapasztalatát, mert itt úgy érzem magam, mintha otthon beszélgetnék az ismeröseimmel, barátaimmal.
Lányok, mindenkinek jó egészséget és gyors gyógyulást a mütëtre váróknak, pedig kitartást és sikeres mútétet kivánok.
Sziasztok!
Aliz, Zöldtulipán!
A várakozás a legrosszabb, próbáljatok másra gondolni.
Tudom én könnyen beszélek, de gyorsan túl lesztek rajta és utána minden könnyebb és jobb lesz.
Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!
Kitartás Neked meg a többieknek is, akik még várakoztok! Én is csak bíztatni akarlak, hogy sokkal jobb,minőségibb, "élhetőbb" életed lesz a méhed nélkül.Képzeld csak el, hogy nem kell a naptárat nézegetned,soha többet,mehetsz nyaralni,strandra,kirándulni,hétvégézni,korlátok nélkül! A kilószámra vásárolt betétekről már nem is szólva! Mindig mosolyogva megyek el a tamponosbetétes polcok mellett, hogy háháhááááá,nekem ez már nem kell!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval fel a fejjel, egy pár hétig nehéz, de utána jön a hávájj:)))
AM ti is láttátok már a TV-ben a miómás reklámot? Eléggé elgondolkodtató,hogy vajon tényleg ennyire sokan lettünk? Ennyire megugrott a betegek száma? És vajon mi a kiváltó ok,mitől szaporodnak a miómás betegek?Valahol régen beszéltek itt erről a fórumon, ha lesz időm, megkeresem.Mindenki vigyázzon magára, aki pedig hezitál,az ne tegye!Szabaduljon meg a beteg szervétől,mielőbb!Puszillak benneteket:)
Köszi a biztató szavakat, nagyon jó olvasni a pozitív hozzáállásodat, azt, hogy mennyire jól vagy, s teljes életet élsz egy ilyen műtét után. Jó példa vagy nekünk, műtét előtt állóknak.
Évekig tartó halogatásban én is nagyon jó vagyok, de nekem nagyon sokáig semmi gondot nem okozott a mióma, csak épp szép lassan, alattomosan csecsemőfejnyivé dagadt...és most már okoz. Most igyekszem arra gondolni, hogy két hét múlva ilyenkor már a kórházban várom, hogy túl legyek rajta, s utána napról-napra jobb lesz! Így kell lennie Aliznál is, nálam is, meg mindenkinél, akiről nem tudunk, mert még csak olvasgatja ezt a fórumot, ahogy én is tettem korábban, s így is lesz! :)
Zöldtulipán, Aliz s mindenki aki műtét előtt áll, vagy éppen halogatja (mint én hosszú évekig) elmondhatom nektek, nálam jobban senki nem félt. De amikor szerencsésen túlestem a műtéten, utána olyan gyorsan felépültem, hogy hihetetlen volt számomra is. Dolgozom, ráadásul nem helyben, ez napi 72 km-t jelent. Semmi problémám, de tényleg semmi, erősebb vagyok mint valaha, nem híztam, nincs semmi kellemetlen tünetem. Amikor először mentem dolgozni, mindenki elámult, szerintük meg vagyok fiatalodva (ha-ha, de jól esik) és tele vagyok energiával. (Ezt viszont érzem.)
Pedig én 50 éves voltam, mégis villámgyorsan felgyógyultam, sőt, sokkal jobb lett, mint az eredeti verzió:) Szóval semmitől ne féljetek.
Szia!
Köszi!!
Pont az előbb gondoltam rád!
Igen ma tudtam meg.
Írtam egy rövid privit.
Szia!
Köszönöm nagyon kedves vagy!!:)
Szia!
Köszi!!
Pont az előbb gondoltam rád!
Igen ma tudtam meg.
Írtam egy rövid privit.
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?