Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)

33980. Kotkoda_:) (válaszként erre: 33979. - Alibaba13)
2017. jan. 26. 14:49

Húúúúúúúú, ez nem semmi. Egyébként én is 3 orvosnál voltam, mire a műtétre igent mondtam. Egyik orvos sem mondta ki, hogy műtét kell, de legalább mindhárman jó erősen célozgattak arra, hogy jobb lenne, ha megműtenének. "Sajnos jobb nem lesz", "Lehet, hogy jön a klimax, és akkor majd visszahúzódnak a miómák", "Ha anyukám is sokáig menstruált, akkor valószínű, hogy még nekem is van pár évem" stb stb

Szóval vegyél mindent számításba és úgy dönts:

Mióta vannak panaszaid? Mennyire elviselhetetlen, kellemetlen? Megtettél-e már mindent, hogy múljon a panasz? (pl Esmya, Miréna)

Nekem megváltás volt a műtét. Jó, még lábadozom a műtét után, de a betéteimet már odaajándékoztam a hugomnak. :)Nagyon erős, alvadt, darabos vérzésem volt az utóbbi pár hónapban egyre erősebb. A dokim szerint a megvastagodott méhnyálkahártya az esetemben, már egy bizonyos rák megelőző folyamat része. S az orvos szerint az alvadt vérzésnek következménye lehet a trombózis, a vérveszteségnek pedig a vérszegénység.

Én így döntöttem, s tudom, hogy nekem jobb lesz.

A Te tested, s a panaszaid nem ismerem. Alaposan mérlegelj, és csak azután dönts.

De most nem irigyellek... Puszillak ☀️

33979. Alibaba13
2017. jan. 26. 14:28

Sziasztok Lányok!

Teljesen le vagyok döbbenve. Ma voltam egy orvosnál, megvizsgált, csinált ultrahangot. El mondta, hogy koromnak, és a miómáknak megfelelő minden. Kérdezte, hogy voltak e vérzéses problémáim, mondtam, hogy kirívóan nem. Mutattam a szövettant, és a műtéti kiírást. Azt mondta, az én testem, döntsem el, hogy mit szeretnék. Ő nem javasolja a műtétet. Most akkor mi van?

33978. Etus70 (válaszként erre: 33974. - Ildikó51)
2017. jan. 26. 14:21
Szia! Elnézést, nem tudtam írni, ráestem a karomra, félkezes vagyok. Tőlem sem kérdezték, hogy akarok-e kanült, berakták és kész. Kolléganőmet Szolnokon műtötték 2 éve, neki is volt. De műtét után ha fáj, bármikor kérhetsz szurit is (ahogy már írták előttem is mások), csak szólni kell. De én Algopyrinen kívül semmit nem igényeltem, nem fájt. Az is lehet hogy már eleve az infúzióba is tesznek valamit amit műtét után kapsz. Gondolni fogok rád, küldöm a plusz energiát majd:)
33977. Kotkoda_:)
2017. jan. 26. 13:53

És nekem már beteg felvételnél betették a kanült, nem az csak altatásnál az anesztes.

Persze mindenhol mások a helyi szabályok.

Ne izgulj, bárhogyan is lesz, ott már jó kezekben leszel, vigyáznak Rád.

Ja és a műtét nem elkerülhető, se velünk, se nélkülünk. Jobb lesz minden utána, nyugi.

Gondolom fokozódik a para, figyelj küldöm a nyugi bogyót:💊💊💊 (ez kapszula, nem ceruza... 😀)

Puszika

2017. jan. 26. 13:50
Helyes! Puszillak :)
33975. Kotkoda_:) (válaszként erre: 33967. - Ildikó51)
2017. jan. 26. 13:42

Szia Ildikó,

Hát tőlem nem kérdezték, csak böktek. De jó, hogy benn volt, mert nem kellett agyonszurkálni a vénámat.

Kaptam műtét előtt sima folyadékot, hogy a vénáim teltek legyenek, ne essenek össze. Kaptam a műtét közben is valami kétfélét... Ezt onnan tudom, hogy két "csatlakozás" is volt. Kaptam műtét után antibiotikumot, fájdalom csillapítót. Szerintem nem olyan rossz az, nyugodtan menj bele, ha kanült akarnak betenni. 💉

Jobban jársz, nem szurkálnak össze.☀️

Puszi

33974. ildikó51 (válaszként erre: 33972. - Borsika0703)
2017. jan. 26. 13:40
Ja èrtem !nem baj ha szúrnak nem fèlek!:-) :-) :-)
33973. Kotkoda_:) (válaszként erre: 33965. - Borsika0703)
2017. jan. 26. 13:37

Borsika

Köszönöm. Tudod, én már túl vagyok a műtéten, de olyan jól esett, hogy figyeltek rám, és jó kis pozitív energiákat kaptam. :)

Legyen szép és vidám napod, ölellek!

2017. jan. 26. 13:15
Nem fogsz szenvedni, injekcióval is simán fájdalommentes leszel, csak akkor szúrniuk kell, erre írtam.
33971. ildikó51 (válaszként erre: 33968. - Borsika0703)
2017. jan. 26. 13:08
Az Tuti NÈLKÜLETEK MÁR NEM ENGEDNÈM A MÜTÈTET 💞💗🌼💖🌸🌷
33970. ildikó51 (válaszként erre: 33969. - Borsika0703)
2017. jan. 26. 13:06
Igen csak èn már aláírtam ,hogy nem kèrem ,mert nem mindegyik anesztes csinálja vasárnap meg kinek szóljak már ? Na majd csak lesz valahogyan csak nem hagynak szenvedni?
33969. Borsika0703 (válaszként erre: 33967. - Ildikó51)
2017. jan. 26. 12:50
Szerintem jó ha van. Nekem még Dolargan injekciót is adtak műtét utáni este, kellett is!
2017. jan. 26. 12:45
Kitartás! (Tudom, hogy most igen nehéz.) A lelkednek, addig is itt a HOXA, a többit meg az orvos tudja. Puszillak <3
33967. ildikó51
2017. jan. 26. 12:41

Kedves lányok olyan kèrdèsem lenne ,hogy tegnap műtöttèk az egyik kedves betegtársunkat itt szolnokon ő csak olvasgatni szokott de nekem írt pár hete ès telon felvettük a a kaocsolatot !

Jól van minden rendbe ment vele !

Az a kèrdèsem ,hogy ugye az anesztes megkèrdezte tőlem akarok e kanült be mert azon keresztül kapnám a fájdalom csillapitót amit ők adnak mütèt után volt valakinek ilyen mert èn nem kèrtem de az ismerősöm kèrte azt mondja nagyon fájt neki a hasa beadta az anesztes a szúrit pár pillanat múlva ki is állt neki amugy meg csak algopirint adnak a nővèrek ami tudjuk nem egy erős fájdalom csillapitó !vèlemènyt tudtok erről mondani ??????fontos ! Puszika💞

33966. ildikó51 (válaszként erre: 33965. - Borsika0703)
2017. jan. 26. 12:34
Köszi Borsika imádlak💗💗
33965. Borsika0703 (válaszként erre: 33959. - Kotkoda_:))
2017. jan. 26. 12:32
Kedves Kotkoda_:) Gyógyír az ember lelkének minden szavad :) Mindenkinek! A legjobbakat kívánom minden sors- és NŐtársamnak! Ildikónak megy az ima és akinek szüksége van rá! Nagy-nagy virtuális ölelés! <3
33964. ildikó51 (válaszként erre: 33957. - Bari51)
2017. jan. 26. 12:12
Szia akkor másnap reggel írok ,de ha tudok akkor este 👍puszi💝
33963. ildikó51
2017. jan. 26. 12:11

Bobo64 nagyon izgulok !!

Fájdalom mentes èbredèst!

Nagy nagy Ölelèsem 🌹🍀💞💝

33962. ildikó51 (válaszként erre: 33958. - Kotkoda_:))
2017. jan. 26. 12:09

Szia Krisztike!

Remèlem úgy lesz 💗

Me èn is depis vagyok :'( 😧

33961. Bolyci69 (válaszként erre: 33954. - Kék Lilla)
2017. jan. 26. 10:06
Helyes Ágikám, örülök, ha nevetsz! Az nagyon fontos! És igazad van, amikor "halálra szántnak" érezzük magunkat, akkor tudjuk meg igazán, mennyire szeretünk élni. Előszedünk minden okot, amiért érdemes élni, és egyszerűen nekünk NEM LEHET MEGHALNI! Ezer és ezer dolog van még, amit félbehagytunk, nem csináltunk még, olyan cél, amit nem értünk el, és azok az emberek, akiket nagyon szeretünk! Ilyenkor összeszedjük belső tartalékainkat, kizárjuk, hogy ez nem sikerülhet és minden porcikánkkal a gyógyuláson dolgozunk! És hidd el, ha jó a humorérzéked, annyi röhejes dolog történik, még bent a kórházban is. Engem például a daganat műtétem után jöttek meglátogatni a nővéremék, kb. a harmadik napon. Beléptek a kórterembe..........üres az ágy! Na tudod, meglepődtek. Ekkor léptem be (na jó vánszorogtam) a teraszról. A nővérem halovány arccal kérdezte: Te hol voltál??? Mire én: Kint labdacicáztunk a csajokkal! Na ezen annyit röhögtünk és emlegetjük azóta is. Labdacica???? Amikor kb. négyen keringtünk, átlag 1,5 km/h-ás sebességgel, ki egy, ki két csövet huzigált maga mellett, vagy alatt, mindenki fogta a hasát, hogy le ne essen!!! :) :) :) Nagy ölelést küldök Neked, és szorítok nagyon!
33960. Kotkoda_:)
2017. jan. 26. 08:37

Bobo64,

Nagyon szorítok, drukkolok.

Küldöm az energiát. 🍀

Délután már sétálni fogsz, ha laparoszkópos vagy 😀

Puszillak, erősödj!!!

33959. Kotkoda_:) (válaszként erre: 33953. - Kék Lilla)
2017. jan. 26. 08:35

Kedves Kék Lilla,

Ezt a hullámzó hangulatot, most teljesen megértem. Bizonytalan vagy, itt állsz az ismeretlen előtt.

Hidd el, letisztulnak majd a gondolataid, erős leszel és határozott.

Erősítsd fel magad, bízz a testedben, higgy a gyógyulásban. Az agykontrollban vannak olyanok, hogy, ha elő is jön valami negatív gondolat azt űzd el! Csukd be a szemed, és képzeletben told jobbról balra, amíg el nem tűnik. Vagy tegyél ki pozitív cetliket a lakásban. Nem vettem részt agykontroll tanfolyamon, de hiszek abban, hogy a gondolataink befolyásolhatóak. Ezért szeretem a jógát is.

Képzeld ott, úgy fejezzük be az órát, hogy "Jól érzem magam, köszönöm, hogy ezt az órát magamra szántam"

Érted, most TE vagy a legfontosabb, és magadnak is!!!

Persze a szellem mellett a testet is fel kell készíteni, erősíteni. De semmi mesterséges, meg netes igazságosztó természetgyógyász kellékek. Csak természetesen, pl cékla, gyömbér, kurkuma, zöld tea, goji, na és "C" vitamin.

MINDEN RENDBEN LESZ, kezdj lassan kisétálni abból a szakadékból, és látni fogod, hogy süt a nap!!!🌞

Puszillak, ölellek!

33958. Kotkoda_:) (válaszként erre: 33949. - Ildikó51)
2017. jan. 26. 08:20

Szia,

Tuti, hogy tiszták lesznek a gondolataid. A műtét napján biztosan gyengébb leszel. Csak akkor írj, ha nem megerőltető. Majd írunk mi, és küldjük az energiát.

Pár napig csak erősödj. 💪 Amikor engem műtöttek volt a szobában egy csajszi, akinek szintén hasi műtétje volt. Csütörtökön műtötték, kedden mehetett haza. Persze, amikor már lehetett sétálgatott, de nem erőltette túl magát.

Na és a folyadék, inni-inni-inni. Nekem ez nagyon nehéz volt, mert nagyon keveset iszom, de a kórházban nyomtam ezerrel.

Puszika 🌞

33957. Bari51 (válaszként erre: 33949. - Ildikó51)
2017. jan. 26. 07:38

Szia! Nekem màsnap reggelre teljesen tiszta volt a fejem!

Puszi

33956. Bari51 (válaszként erre: 33953. - Kék Lilla)
2017. jan. 26. 07:37

Kedves Àgi!

Szerintem Te nagyon jòl fogod bírni a "kikèpzèst"! Ne èrezd Magad a szakadèk aljàn! Most csak arra gondolj,ami a soron következô lèpès! Csakis így megy. Most arra koncentràlj,hogy felkèszülj a mûtètre. A lànyok nagyon jòl leírtàk mire figyelj oda. Kèszítsd fel Magad testileg-lelkileg. Turbòzd fel az immunrendszeredet is. Nagyon fontos a sok folyadèk. Magamon èrzem,mennyivel jobban vagyok ha odafigyelek,mennyit iszom. Ès igenis fodràsz, körmös stb. Èn mèg a borotvàlkozàst is szèpen megcsinàltam a mûtèt elôtt,hogy ott lenn is csini legyen(màs kèrdès,hogy ezt màr az orvosom nem làthatta,mivel este mindent le kellett borotvàlni), de elmentem elôtte pàrszor solàriumba is(pedig soha nem jàrtam)' Lèleknek jól esik! Puszi: Bari

33955. ildikó51 (válaszként erre: 33953. - Kék Lilla)
2017. jan. 26. 06:35

Kedves Kèk Lilla💗💗

Kèrlek szèpen ne legyèl a szakadèk alján !

Átèrzem hogy nagyon nagyon rossz neked most de megfogsz gyógyulni !Okos kis fejecskèdnen magyarázd be ès minden renben lesz hidd el nagyon nagy ölelèst küldök neked sok sok szeretettel 💝💝💝💝🌹🍀🍀🍀puszika

33954. Kék Lilla
2017. jan. 25. 21:19

Bolyci

Te olyan klasszat írtál,megnevet-tettél!csókollak! Ági

33953. Kék Lilla
2017. jan. 25. 21:08

Kedves Ildi, Krisztina, Babo, Ali-baba, Barika ,Alici, Szisziágika

Mindnyájatoknak köszönök

minden betűt, minden szót,

minden gondolatot,minden törő-

dést!Nagyon sokszor visszaolva-som az űziket,és közben mosolygok!!!Olyanok a lelkemnek mintha simogatnák!!

Most mégis lejjebb vagyok a

szakadék aljánál isDe az is lehet hogy halálraszántmak kell lenni hogy megtudjuk milyen jó is élni!

Ildike,fogsz tudni írni este!!'

Várom!!! puszi ági

33952. bobo64 (válaszként erre: 33949. - Ildikó51)
2017. jan. 25. 20:10
Simán..
33951. bobo64 (válaszként erre: 33945. - Kék Lilla)
2017. jan. 25. 20:10
Ági, SZERETÜNK! Mindent csinálj ami jól esik. Soha ne érdekeljen, hogy ki mit gondol vagy mond.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook