Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)

34621. Kék Lilla
2017. febr. 28. 14:13

Loren

Veled vagyok,kitartás!!

34620. Kitti78
2017. febr. 28. 13:53
Sziasztok! Méheltávolításom lesz méhnyálkahártya daganat miatt. 3 hónapja tart a kálváriám, nagyon furcsa történésekkel - keveredések, kavarodások, keverések, kavarások... A lényeg, hogy elvileg holnap tudom meg, hogy mikor műtenek, viszont a bizalmam már romokban. :( Tudtok ajánlani megbízható, lelkiismeretes orvost, és olyan kórházat, ahol a hozzátartozó benn lehet velem alapítványi (VIP) szobában éjszaka is? Szeretnék már nagyon túl lenni rajta, amíg nem lesz késő, de rettegek. :( Köszönök minden hozzászólást, javaslatot!
34619. hajnalcsillag70 (válaszként erre: 34617. - Bobo64)
2017. febr. 28. 13:19
Szia bobo64! A rosszban ez a jó, hogy vagytok, és nem korleírásokból tudom meg, hogy mi vár részben rám hanem Tőletek, akik ezt átélték!!!!!!
34618. Loren4 (válaszként erre: 34614. - Deina75)
2017. febr. 28. 13:11

Deina!

Csütörtök előtt már újat nem fogok megtudni, de legalább már elindult valami.

34617. bobo64 (válaszként erre: 34596. - Hajnalcsillag70)
2017. febr. 28. 12:54
Szerintem itt sok mindenre megtalálod a választ. Jó, hogy akik túlestek rajta, leírják a tapasztalataikat. Én is sokkal felkészültebben vágtam neki.
34616. bobo64
2017. febr. 28. 12:51

Köszi, akkor a vizeket még lepasszolom:)

4 és fél hetes vagyok. Most kivételesen nem akarok hősködni, bár nehezemre esik. Ki, ha én nem típus vagyok, de most megfogadtam az itteni tanácsokat, mert nem szeretnék bérletet váltani a műtőbe:)

Így, hogy a méhnyak megmaradt, így is tud süllyedni a hólyag, a méhnyak? Hiába tudom mi van (volt)odabent, egyszerűen már nem tudom mi mihez kapaszkodik, függeszkedik. Minél többet olvasok róla, annál lükébbnek érzem magam.

34615. yallah (válaszként erre: 34595. - Bobo64)
2017. febr. 28. 11:55
Letelt már a 6 hét? Ha igen, semmi sem tiltólistás, kivéve a 6 os víz. Egyben. :) Mert belülről azért jól megbuheráltak annal ellenére, hogy csak likak vannak kívülről. Nagybevásárlás is mehet. De ne cipelj mindent egyszerre. Hogy én hogy utáltam ,mikor mindenért kérni kellett segítséget. Hál istennek . Engem vágtak, nem tudtam úszni tavaly. Most voltunk wellnessezni, véletlen elkezdtem úszni. Ment. A futás viszont nem megy. Úgy tudom, nem is szabad.
34614. deina75
2017. febr. 28. 11:45

Drága Loren, nagyon szurkolok! Ma nem is fogsz ennél többet tudni?

Igen, sajnos allergiás is vagyok, valószínűleg a kettő összejött. Szedek antihisztamint lassan két hete, remélem lassan csillapodik...

34613. ildikó51 (válaszként erre: 34611. - Kék Lilla)
2017. febr. 28. 09:56

Drága Lilla :) ♥

látod nem volt hiába a sok írás hogy ne olvass a neten csak velünk legyél :) puszillak ♥

örülök ,hogy te is másképpen látod már a dolgokat és megtaláltad a megfelelő embereket a gyógyulásban :)

34612. Loren4
2017. febr. 28. 09:55

Sziasztok Lányok!

Az előbb hívtam fel az onkológust, hogy van-e már CT eredményem. Azt mondta, hogy van, csütörtökön menjek, aztán meg keressem meg azt az orvost, akivel műttetni akarom magam.

34611. Kék Lilla
2017. febr. 28. 09:45

Drága lányok

A netről csak annyit hogy

nekem amilyen sokat segített,

annyi kárt is okozott.

A pozitívum:

1:Megtaláltalak titeket

2.Metaláltam a Simonton-therápiát

3.Megtaláltam a természetgyógyász-belgyógyászomat.

Én ezekért nagyon hálás vgyok!!

A negtívum

Amikor rákeresel a betegségedre

sok esetben híres professzorok

írják le hogy ennél a stádiumnál

meddig élhet valaki.Én is

megtapasztaltam ezt,és a

műtéti a halálfélelembe kis

híján megmurdeltem.OK,tudod

te nagyon jól hogy nem szabad,

de amikor elkezded olvasni,

még nem tudod mi jön ki a

végén belőle?PL.egy ilyen épületes szakdolgozat elolvasása után megtudtam

hogy nekem bizony már csak

3 hónapom van hátra!Hát nem

haltam meg a röhögéstől, gondolhatjátok...!!Ahogy odajött a megmentőm, rögtön azt kérdeztem tőle hogy ott volt-e áttét, és olyan-e,amitől féltem?

Rögtön mondta hogy hatalmas

szerencsém volt és nem,az enyém nem olyan volt!

Hát csak ennyit a neten diplomázásról csajok!!Minden

eset más és más!!,ezt belémvertétek,hála Nektek!!!

Sok puszi Lilla

34610. ildikó51 (válaszként erre: 34605. - Hajnalcsillag70)
2017. febr. 28. 09:14

Hajnalcsillag70

igen ennek igy kell lennie inkább vegyen ki mindent mint pár év múlva nagy baj legyen !

Én is kértem a dokimat a petefészket meg a méhnyakat hagyja bent de kiment minden pedig nekem csak polypok voltak de rá bíztam magamat most már 4 hetes műtött vagyok Sajnos a várakozás felőrli az ember idegeit nagyon nehéz ! de ki kell bírni akár milyen nehéz is nagy ölelés neked ♥

34609. veggoline (válaszként erre: 34605. - Hajnalcsillag70)
2017. febr. 28. 09:13

Szia

Nekem is egy 2 cm es megvastagodás van a méhemen.A lelet C 1 vajon melyikőnké a sulyobb???Nekem is kivesznek mindent.Déután egy fokkal nyugodtam lehetek...vagy nem,,,

34608. veggoline (válaszként erre: 34605. - Hajnalcsillag70)
2017. febr. 28. 09:11

szia

nekem c1 lett vajon melyik a súlyosabb lelet????

34607. hajnalcsillag70 (válaszként erre: 34604. - Veggoline)
2017. febr. 28. 09:10
Szia veggoline! Én is pont egy hete voltam! Kitartás ,szorítok Érted!!!!!!!
34606. ildikó51 (válaszként erre: 34604. - Veggoline)
2017. febr. 28. 09:09

Szia veggoline ♥

drukkolok ezerrel ne legyen baj ♥

34605. hajnalcsillag70 (válaszként erre: 34598. - Ildikó51)
2017. febr. 28. 09:02
Szia Ildikó51! Nálam lassan egy hónapja lesz annak,hogy a szövettanból kiderűlt a méhtestrák G2!! Lelkileg néhány napra hatalmasat zuhantam! Egy hete voltam CT vizsgálaton. Ez teljesen jó lett más szerveken semmi elváltozás nem található! A méhemen van egy 2cm-es képlet, ezért mindent kivesz az orvosom, mondván esélyt sem adva a későbbiekben valami rossznak !! Szerinte egy műtéttel orvosolható az egész problémám!!!!!!!
34604. veggoline
2017. febr. 28. 09:01
11-re megyek ct-re a megyeszékhelyre.Lassan készülődöm.Ha meglesz az eredmény rögtön felírom ide!Tegnap este még halálfélelmem volt.Altatóval aludtam.Most meg mintha optimista és nyugodt lennék....
34603. veggoline (válaszként erre: 34600. - Kotkoda_:))
2017. febr. 28. 08:59
Ez nagyon biztatóóóóóó!!
34602. Kotkoda_:)
2017. febr. 28. 08:43

Bizony-bizony teljesen egyetértek az előttem szólókkal, Ildikóval, Lorennel, Boboval, Yallah-al, Kék Lillával és a többiekkel.

Nekem is nagyon sokat segítettek a lányok ezen a fórumon. Először "gugliztam" és mindenféle rémtörténetet elolvastam, így teljesen bepánikoltam. Aztán rátaláltam erre az oldalra, teljesen kiiktattam mindent, csak a lányok tapasztalatait fogadtam el.

Sajnos tényleg egyre többen vagyunk, nagyon sok új sorstárs lett még ezalatt a 7 hét alatt is, amióta én is aktívabban bújom az oldalt. De, ha már így esett, itt támogathatjuk egymást.

Nagyon sokat jelentett akkor és még most is!

Köszi érte!

Mindenkinek gyógyulást kívánok! ❤️

34601. Bolyci69 (válaszként erre: 34593. - Deina75)
2017. febr. 28. 08:38
Deina! Nem vagy véletlenül allergiás? Mert a mogyoró már jelentkezett a fiamnál is. Először ő is influenzás volt, már majdnem elmúlt minden tünet, amikor megint elkezdett folyni az orra és köhögött. Aztán rájöttünk, hogy ez már nem a betegség, hanem a szokásos évi allergia, mert a hisztamin szedése után alább hagyott a köhögés és orrfolyás. De ha nálad nem allergia, hát akkor pech! Minden jót kívánok neked!
34600. Kotkoda_:)
2017. febr. 28. 08:35

Sziasztok,

Gyorsan visszaolvastam az elmúlt 2 napot, mert régen jártam itt. Kevesebb időm volt most erre.

Nekem laparoszkópos műtétem volt (3 pici luk), csak a méhtestet távolították el. Én nem kaptam vérhígítót még a kórházban sem. Szerencsére a szurikat így megúsztam. 🍀

7 hete műtöttek, de már az első héten vezettem, bevásároltam, ügyeket intéztem. Semmi gondom nem lett belőle. A 4. héttől csinálom a sétálós tornát, a 6. héttől már némi hasizom gyakorlatot is. Olyan gyönyörű idő van, hogy ma bicajozni is fogok egyet a városban.

Főzök, mosok, takarítok, ja és lakásfelújítás is zajlik... 😏

Voltam pancsolni gyógyfürdőben, na és apával is egyre jobb... 😊

Szóval, lányok! Akik még a műtét előtt vagytok ne izguljatok, szépen készítsétek fel a testet-lelket a beavatkozásra. Minden jobb lesz.

Pár napos lábadozóknak sok-sok türelem, pihenés.

A több heteseknek pedig óvatosság, mert könnyű abba a hibába esni, hogy húúúú de jól érzem magam, minden mehet... Vigyázni kell.

Én még mindig figyelek arra, hogy ne emeljek és ne hajolgassak, mert azt érzem.

Legyen szép napotok, sok-sok vidámsággal.

Puszillak Benneteket! 🌷

34599. ildikó51 (válaszként erre: 34597. - Loren4)
2017. febr. 28. 08:29

Drága Loren 4 !

Teljesen egyetértek veled !

ha ez a fórum nincs én tuti diliházban lennék !

puszillak ♥

34598. ildikó51 (válaszként erre: 34596. - Hajnalcsillag70)
2017. febr. 28. 08:27

Szia hajnalcsillag 70

Sajnálom ,hogy nap mint nap többen leszünk jobb lenne egy egészséges csajok oldalon lenni de ez van el kell fogadnunk amit nem tudunk elkerülni !

Olvasgassál nagyon sok infót segítséget találsz itt köztünk ha kérdésed van szívesen válaszolunk Neked

ölellek ♥ Ha gondolod te is leírhatod veled mi történt

34597. Loren4 (válaszként erre: 34596. - Hajnalcsillag70)
2017. febr. 28. 07:58

Szia Hajnalcsillag!

Olvasgasd továbbra is a fórumot! Itt mindenki megpróbál segíteni, leírja a tapasztalait, biztat, támogat. Szerintem én csak miattuk nem fordultam be teljesen:)

2017. febr. 28. 07:38
Sziasztok!Néhány hete már Én is közétek tartozom, igaz a műtétem Március 23.-án lesz! Olvasgatlak folyamatosan titeket,és rengeteget segítenek segítő ,biztató soraitok!!!!!!
34595. bobo64
2017. febr. 27. 22:15

Kedves Yallah!

Látom Te jobban képben vagy. Én is a terheléssel kapcsolatban kérdeznék tőled. Laparoszkópos méh és petefészek (mindkettő) eltávolításom volt. Méhnyak maradt. Mikortól emelhetek? Nagy-bevásárlás, 6-os víz, ilyesmi. Torna? Úszás? Szauna? Tiltólistás?

34594. bobo64 (válaszként erre: 34580. - Loren4)
2017. febr. 27. 22:10
Nekem már volt egy bikinivonalasom nagyon régen. Most laparoszkópos műtétem volt, a négy nyisszantásból az alsó luksi pont a régi bikinivonalon van.
34593. deina75
2017. febr. 27. 21:45
Háát Lányok, igazán peches vagyok, pénteken már egész jól voltam, erre ma újra köhögök és tüsszentek egyvégtében... pedig már mindent beszedtem :-(( úgy szeretnék már túl lenni rajta, de így időpontot sem tudok kérni.
34592. veggoline
2017. febr. 27. 20:10
Megprobáltam és be tudok lépni a telefonomrol.Ha bemegyek a korházba itt lehetek veletek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook