Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Csajok lassan a testtel! Én 6 naposan porszivoztam, úgy éreztem ez mar simán megy nekem, hát benéztem... utána az ágyat nyomtam fajt a hasam
Birjatok ki ezt a kis időt még, tudom hogy nehéz, nekem is az volt, a semmittevéstől szenvedtem
Használjátok ki a gyógyulásra az időt
Nekem 3 hét után vissza kellett mennem sajna dolgozni, de azért 6hétig nem emlegettem
Vigyázzatok magatokra😘
Hát már mi is ott tartunk, hogy nem akarja lenyelni. Mert ez nagy, ez keserű, ez piros, stb...
Mondtam neki, Anyu kapszulás az egyik, annak nincs is íze... Beveszi a szájába, forgatja össze-vissza, és elkezd olvadni. Persze, hogy rossz...
Magas vérnyomásos, cukros, autoimmun beteg stb... De szépen kordába volt tartva mind.
Erőm, hát az nem tudom meddig lesz...
Na frankó más nem is hiányzott mar neked😒
Probalj pihenni amennyit tudsz talán előbb átmegy rajtad
Vírus ellen nincs semmi
Küldök gyógypuszit 😘😘😘
Szegénykém Van most elég tennivalod otthon
A gyomra is nagyon össze van szukulve és mar 3 falattol is tele érzi magát.
Lehet azért is alszik ennyit mert nagyon le van gyengulve a szervezete
De erőszakkal nem tudod etetni itatni
Jobbulást neki, neked kitartást
Veled minden rendben van remelem🍀😘
Sajnos én is így látom... Az infúzió csak egy rövid megoldás. Az élelmiszerekben van a fehérje meg a többi szükséges dolog. De nem tolhatom le a torkán. Sose gondoltam, hogy ilyen tehetetlen leszek.
A nővérkével aki kijár, már rojtosra beszéltük a szánkat, hogy életkedvet leheljünk bele.
Én bekapcsolom a tévét, ő ki. Bekapcsolom a rádióját, ő ki. Beszélgetek vele, ő lefekszik. Itatom etetem, nem kell.
Mindeközben belázasodtam, haza hoztak valami vírust a gyerekek.
Kedves Katonca!
Nagyon sajnálom..Borzasztó lehet ez a tehetetlenség, nézni ahogy anyukád elgyengül és elhagyja az életkedve. B12 vitamint nem lehetne kérni az infúzióba? Hát ha attól megjönne az étvágya? Hallgattasd vele a kedvenc zenéjét, nézetek meg régi fényképeket/filmeket talán az segítene kicsit.
Sok erőt kitartást kívánok!
Üdv,
Edit
Jajj Katonca! Őszintén sajnálom!!! Elhiszem, hogy őrjítő érzés ez a tehetetlenség. De igazából akkor a belgyógyászaton tök fölöslegesen volt bent nem? Hiszen pont azért vittétek be mert hányt. És úgy is adták ki...😐 Azért ez elég gáz.
Nagyon sok erőt kívánok Neked, Nektek ebben a nehéz helyzetben. Anyukádnak pedig egy nagy adag életkedvet és hogy akarjon meggyógyulni!!!
Istenem... Lehet, hogy ő már tényleg el
szeretne menni. Vagy a kórház elől
menekülne így. Neked ez így nagyon nagy
teher, hogy tiszteletben tartod-e a
döntését vagy újra kórház.
Szerintem is azt kellene
vele megértetni, hogy ha eszik-iszik, nem
kell újra bemennie.
Te szegény, hány próbát kell még
kiállnod? Az erő legyen veled.
Nálunk is telefonos segítséggel ment a bevásárlás az első hetekben...😁 A végén már nem is számoltam hogy hányszor hív a férjem. Szerintem kb minden polcnál, pedig listával ment 😃.
A 4. héttől már újra együtt csináljuk a heti nagybevásárlást (persze én cipekedés nélkül) és pont tegnap mondtam a Páromnak hogy vissza kéne állni arra hogy ő vásárol be, mert úgy egy csomót spórolunk... Ha én is ott vagyok valahogy mindig sokkal több a számla vége. Nem is értem 😃😃😃.
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?