Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Pontosan egy nap van a kettőnk műtéte között. Én egy egész doboz kapszulát bevettem ebből a bizonyos tözegáfonya komplexből. Néha azért nekem is előfordúl, hogy a pisilés vége kellemetlen, de már tényleg csak néha. Időnként a szeméremcsontomnál vagy inkább kicsit lejjebb a bal oldalam érzékeny nekem is. Pedig nekem hasi műtétem volt.
De, hamár ennyien érezzük lehet ez is természetes még?! Csak türelem kell még. :-)))
Figyu.. kb engem is akkor műtöttek mint téged.... és nekem is van olyan, h nem a vizelet csíp, hanem mikor kipisiltem magamat a vége szinte fáj..és a szeméremcsontnál érzem a fájó érzést!!!
Én ittam tőzegáfonya teát...akkor az kevés...tabletta kellene ????
Szerintetek????
engem, úgy műtöttek, és mikor megkaptam, a gerincbe a szurit, utána, én kicsit beparáztam, h látni hallani fogok mindent n/ mert a fejem felett a plafonon volt olyan tükörféle, valami fényvisszaverő az/ és ezt mondtam is, h én nem akarom látni, és akkor mondta az anesztes dokinő, h kapok 1 szurit / már nyomták is az infúzióba/ amitől lehet alszok 1 jót, de ha nem alszom el akkor is bódult leszek....
Így is volt, én szunyáltam 1 kellemeset :-)))) és mikor felébredtem azt hallottam, h a nőgyogyim ép akkor köszönte meg a munkát a segítő stábnak, és már jött is oda hozzám, és vele már beszéltem....nekem így naon jó érzés volt......
Ha visszaolvasol kb december elejére akkor ott le is írtam a többit is!!!
Szóval kérd még a nyugtató szurit is!!!!!!!
Lányok!
Meddig kötöztétek a sebet?Kentétek valamivel?Én még látok benne varratot...normális ez?...és ez a hurkácska fölötte...lányom szerint amikor fölemelem a tükör előtt,hogy a sebet megnézzem olyan vagyok,mint egy rapper :)
Nekem csak egy császármetszésem volt így, de tökéletesen helyén voltak a gondolataim. Viszont megsúgták előző este azt a lehetőséget, amikor elviszik a babámat kérhetem, hogy aludni szeretnék egy picit. Így is tettem és vénásan kaptam némi altatót, amitől szinte a műtét végéig aludtam. Nem fájt semmim a műtét közben, míg ébren voltam se, csak úgy éreztem, mintha dögönyöznék a hasam.
Azért Neked ez a műtét gondolatokban sokkal rosszabb és hosszabb is lesz. Jó lenne zenét hallgatni, már ha szereted és nem idegesít.
Sok sikert kívánok! :-)
Szia!
Köszönöm,épp sétálni indulok,veszek belőle :)
Szia! Már többszor szó volt itt erről a pisilési problémáról. Többen javasolták a tőzegáfonyát. Nekem nagyon bevált. Tőzegáfonya+bíbor kasvirág+C vitamin komplex. Én ezt szedtem és csodálatosan hatott.
Lassan 3 hónapos leszek, és már nem fáj. :-)
Szerintem ezt nagyon jól megfogalmaztad:))
Remélem én is igy fogok érezni:)
Köszönöm a gyors választ:))
Remélem műtét után én is csak jó tapasztalatokól számolhatok majd be:)
Szia!
Nekem műtét előtt 2 nappal jött meg,nagyon véreztem és megműtöttek!2 hetes vagyok.Ne izgulj,minden rendben lesz ;)
Sziasztok!
Jó olvasni titeket..........már túl vagytok rajta.
Már 3 hete tolódika műtét mert mindig rossz valamelyik eredményem.Most végre megvan a mütét időpontja(csütörtök),remélem már nem szedek össze semmit,mert idegölő ez a várakozás.Közben tegnap megjött a menszesem is de azt mondják nemszámit,pedig azt hallottam akkor nem végzik a mütétet.Valaki nyugtasson meg!
Szia!
Igen a pisilére és persze a székletre is :( Sokkal többet fogok inni :) A széklet érkezése előtt nagyon görcsölök :( 4-5 hét...kibírom ;)
Köszönöm,nagyon kedves vagy!
Szia! 47 éves vagyok. Engem 5 hónapja műtöttek. Fájdalmaim nem voltak, azonban nagyon erős vérzések azok igen. Az életem a vérzés körül forgott, 21-25 naponta 10-14 napig. Tovább súlyosbította a vérzéseimet, hogy vérzékeny is vagyok. A tampon és betétgyártók belőlem is rendesen profitáltak.
Most viszont isteni:) Nincs vérzés, nem kell minden tervet ettől függővé tenni. Évek óta most érzem igazán NŐNEK magam. Minden szempontból:)) Túlzottan nem gondolok bele, hogy nincs méhem, mert nem érzem a hiányát. De ha eszembe jut, akkor is csak az, hogy ez a műtét pozitív irányban változtatta meg az életemet!
Szia! Régebben aktívan voltam jelen, mostanában csak olvaslak benneteket. Lassan egy éve volt teljes méheltávolításom. Nekem se volt előtte semmi panasz, az erős vérzésen kívül. Hogy éltem meg, hogy eltávolították a méhemet? Két gyermekem van nekem is. Jelenleg boldogan élem napjaim, végre tudok BÁRHOVA menni, betét, pótnadrág és hasonló dolgok nélkül!!!! Ez nagyon jó!!! csak az tudja aki átélte, hogy milyen szenvedés volt bárhova elindulni, tervezni, mindig azon gondolkodni, hol is tudok wc-re menni, cserélni. Na szóval ez nincs többé, és bitang élvezem! Igaz nekem sajna rák volt a kis piszok, de túl vagyok rajta, március 2-án lesz pont egy éve. Hm.
És igen nagyon élvezem, hogy nem kell többet védekezni, szabad a házasélet bármikor. Tudom bután hangzik, de én tablettát nem tudtam szedni, úgy hogy mindig ott lebegett a kisördög, hogy hátha terhes maradok..... Lehet ezért megvetni, de nagyon élvezetes így a szex. Szabadon, minden védekezés nélkül.
Az, hogy meg szerettem volna-e még gyereket? Igen megfordul a fejemben, de elhesegetem, mivel már nem lehet, és a sok "ha" az ember életét csak megkeseríti. De tény és való, nekem teljesen átrendezte a nézetemet az hogy "rák"-al találtam szembe magam, és lehet ezért látom, élem meg így, és nem "fogadom" el a HA ez lett volna, az lett volna, most ez van!Ezt élvezem, ennek örülök, mert örülök, hogy én a szerencsések közé tartozom, és mára szinte elfelejtettem az egy évvel ezelőtti kálváriát. Persze sokat köszönhetek az itteni csajsziknak.
Úgy hogy nem hiányolom a "méhem", örülök a mának, hogy jól vagyok!
Lehet butaság amit írtam, de ezt most ki kellett írnom, így ahogy közeleg az "elmúlt nap" még kísért a tavalyi napok szelleme, de legyőzöm!!!
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?