Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Ebben a nagy melegben kitágulnak az erek, és azt mondják azért. Nekem is hasonlóan alacsony szinte mindig aludnék.Nekem viszont segít a kávé,de ha neked nem mindenképp valami gyógytea, pl nézz utána a Bükki füves Gyuri bácsi ajánlatánál!
Sok sikert!
Sziasztok! :)Üdv. Sorstársak! :)
Az utóbbi időben "kicsit" lefogytam. Betudtam ezt a stresszes időszaknak, na meg fogyóztam is kicsit. Lement kb 8 kg, de a hasam megmaradt. Utánaolvastam, hogy onnan megy le utoljára, de csak nem apadt... pedig tettem az ügy érdekében rendesen. Az esti tornákon kívül, pl a 2 hete behordtam 40 q fát egy m30-s ládában. Nem tudott közelebb állni a sofőr a fáshoz, mert megnőtt a meggyfa. Na, mindegy, behordtam. Hasam nem laposodott, sőt... Múlthéten elmentem a háziorvosomhoz, mert Neki van ultrahangos készüléke.. Nézegeti, hümmög... Azt mondja nem lát semmit, de szó szerint semmit, mert egy 18 cm-s valami eltakarja az egész belső részemet... Azonnal mennem kellett első körben nőgyógyászhoz. Mentem. 7-én fekszem be az 1 hetes alakformáló kúrára.. :) (by Ibab) Így keveredtem ide hozzátok. Már most köszönettel tartozom nektek a sok előzőekben leírtakért :)
Kemó???
Amikor én bent feküdtem, akkor egy hölgynek írtak fel 4 kemót megelőzésképpen!
Szia.
Ha jól veszem ki a szavadból,az orgazmust nem zavarhatja meg egy korábbi nagyműtét !?
Tudom,hogy a nőnek hosszab időre van szüksége , amig eljut a csúcspontra,de gondolom 15-20perc elégkéne hogy legyen ? Vajon mégis milehet az oka , hogy ez mégsem jött össze !!?? Használtunk sikositót is több alkalommal,vagyis minden tökéletesen működik,csak épp a célunkat nemtudjuk elérni. Én ugyanis nagyon szeretném,ha neki is épp ojan élménye lenne,mint nekem !!!
Sziasztok!
Nagyon régen jártam itt, de olvaslak rendszeresen Benneteket.
Engem 2 éve műtöttek.
Nagyon jól jött a nagymama bugyihasználata. Most épp akciós lesz a L.dl-be az alakformáló bugyi. Nagyon jó volt ezt hordani, tartotta a hasam na meg a busz rázkódását is jól bírtam.
Nem kell túl szorosat venni, csak ami kényelmes.
Sziaztok...........hogy mit is keres itt egy himnemű !!?? Érzést !
Mesélek,hátha megért itt valaki,és válaszol.
1.5éve van egy pompi kis barátnőm.
Neki is volt nagyműtétje kb 5 éve.
Ismerkedésűnk elején tudtam néhány alkalommal a csócspontra juttatni . (szex) Mostanában akadozunk,és nemtudom mi lehet az oka.Sajnos nemtud elélvezni,talánn a műtét lehet az okozója !?
Még elmondom korunkat,mindketten túl vagyunk picivel az 50-en.
Neki is,nekem is sajnos rosszvolt a korábbi házasságunk.
Ugyanezt érzem én is, a nyújtózkodással is így vagyok,de a dokim azt mondta, hogy ez még természetes. 3 nappal vagyok idősebb nálad.
A hasam nekem is olyan mint egy kispárna amit két harmadánál elvarrtak és nem megy lejjebb a toll.
De már hétvégén felvettem a bikinimet, napoztam. Remélem fog még változni. Hát majd rubintrékázni kell---ene....
Köszönöm szépen a tanácsokat. Megpróbálom a tornát, nem vágyom újabb műtétre.
Az inkontinenciával már jóval a műtét és a mióma előtt is voltak gondjaim, de másképp, mint most.
Az én tanácsomat bátorításnak írtam le, hogy ennyivel műtét után is vigyáznom kell, de nekem a főnököm nagyon toleráns, ennek a mostani túlerőltetésnek sem ő az oka. Csak azért írtam le, hogy ha nekem most gondjaim vannak, a nemrég műtöttek külön is vigyázzanak az erőszakos fünökökkel. Az enyém szerencsémre példaértékűen áll hozzá a dolgokhoz.
Ahogy olvasom a sok panaszt a kötényhasról, megállapítottam, hogy azért a hosszanti vágásnak is van előnye... Pl. ez, hogy nem alakul ki kötényhas.
Szorítóbugyit néha most is használok, határozottan jólesik, hogy tartja a hasamat. Főleg akkor jön jól, ha túl sokat kell mozogni, vagy buszon utazni, amit alaposan össze tud rázni.
Sziasztok!
Hasszorítós bugyit éjjel szoktam hordani, de nem mindig, mert ha oldalra fordulok, olyan,mintha lefolyna a hasam az ágyra. Napközben zavar, pedig mikor lehajolok én is fogom a hasam, meg ha nevetek vagy tüsszentek akkor is ki kell támasztanom. Nem is tudom mi zavar benne... Nyom és kényelmetlen.
/6 hetes vagyok/
Nekem kellett! Amúgy olyan érzésem volt hogy lógnak a beleim. Fél kézzel a hasam tartottam ha fel kellett állni. A hasszoritoval még tudtam feledkezni erről. Kb nyolc hétig használtam!
Ibab drága! Most ugyanúgy felnyitottak mint a múltkor?
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?