Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)

2013. szept. 18. 18:33

Most nem azért, de az itt olvasottak alapján van még valaki, aki ragaszkodik a petefészkekhez?? Mert én aztán nem, az biztos! Most éppen "marha bátor" vagyok, már számolom a napokat a műtétig.

Van még itt valaki, akinek szintén a napokban lesz a méheltávolítás?

19772. harmonett (válaszként erre: 19771. - Ibab)
2013. szept. 18. 06:38
Azért más módját is választhatta volna, a figyelmeztetésünknek.
19771. ibab
2013. szept. 17. 17:40

No akkor a Gondviselés eléri a célját és már megint én vagyok az eszköz :-D :-D :-D :-D :-D Mercy Lord :-)huhhúú:-)

Ezen a leszíváson mosolygok mindig:-) legtöbben azt írjátok, megyek leszívásra.....micsoda csajok és micsoda perverz fantáziám....hajjaj. Punktio kérem szépen punktio..

19770. harmonett (válaszként erre: 19767. - Ibab)
2013. szept. 17. 15:08

....ugye tudod, hogy a Te eseted olvastán mentem el UH-ra??!!!

Amúgy biztosan nem menetem volna a hátam közepére sem kívántam az orvosokat...

19769. Bittike
2013. szept. 17. 14:19
Én is pénteken megyek CA 125-re, izgulok ez miatt is! Próbáltam ma rábírni a dokit, hogy gyógyszerrel, vagy valami más módszerrel tüntesse el ezt a fránya cisztát, de azt mondta, vagy leszívatja, vagy hasi műtét. Arra, hogy mennyi esély van, hogy újra telítődik, 50-50% volt a válasza. Na frankó kilátások. Valakinek már csináltak ilyen hüvelyen keresztüli ciszta leszívást? Jó lenne bővebbet tudni róla!!!
19768. ibab
2013. szept. 17. 14:16
cm
19767. ibab
2013. szept. 17. 14:15
Lehet, hogy tavaly 3-4 hónappal a méheltáv után nekem is ekkora volt,ha megnézettem volna, de nem nézettem,mert örültem ha nem látok nőgyógyászt!!! De egy év után 10-mre nőtt a drága és még dédelgetett is valamit magában a rohadt!!! Vigyázzatok!!! Habár az ováriumokat nehéz szűrni. Engem először is CA125 vérvizsgálatra küldtek.Kérjétek,követeljétek, jár nektek ez a vizsgálat....Megemelkedett értéke utalhat a ciszta rossz mivoltára, illetve a petefészek hamisságára. CA 125, a petefészek tumormarkere!!!!!!! Egy vérvétel és bárhol megcsinálják, csak a legtöbb orvosnak nincs kedve elküldeni, vagy hiponak néznek, ha kéred. Na ezért nem mentem dokihoz egy évig oszt tessék!!!!
19766. harmonett (válaszként erre: 19763. - Bittike)
2013. szept. 17. 06:41

Szia! Na neeeeeeeee.

Mivel az enyém még 4cm alatt van, nem nyúlnak még hozzá, várakozás van, hogy mi is történik. Én ezt nem is értem. Engem ugye 04.24.-én műtöttek, nekem is a jobb petefészkem.... Ma megyek konzultálni egy kis homeopátiás bogyó ügyében.... Hátha eltűnik...

CSAJOK EZ DÖBBENET :-(

19765. ibab
2013. szept. 16. 20:48
Lányok, ez ciszta őrület:-))
19764. Bittike
2013. szept. 16. 18:43
Sziasztok Lányok! Ismét beálltam a sorba.... 3,5 fél hónappal a műtét után, 5x5 cm ciszta a megmaradt petefészekben... 26-án leszívatják, aztán....
19763. Bittike (válaszként erre: 19623. - Harmonett)
2013. szept. 16. 18:42
Szia! Ma voltam vissza a nődokimnál, mert hetek óta nem jó a hasam, beálltam én is a sorba.... május 28-án volt a nagy műtét, most 5x5 cm ciszta a j.petefészekben. Jövő csütörtökön leszívatja.. aztán meglátjuk. Nálad már van valami eredmény? Kitartást!
19762. anci38 (válaszként erre: 19757. - Ibab)
2013. szept. 14. 22:31

Sya Drága Ibab!

Irtam neked a priviben majd olvad el, ha lesz erőd és időd már.

Nagyon, nagyon sok erőt, kitartást kivánok a döntésedhez és te végig tudod csinálni majd meglátod. puszillak

19761. ibab (válaszként erre: 19760. - Bittike)
2013. szept. 14. 15:13
köszi: Remélem, így lesz.Tegnap fáradt voltam, de most már sütit sütök és pakolom el a kuplerájt a kölkeim után.....nincs megállás:-))))
19760. Bittike (válaszként erre: 19757. - Ibab)
2013. szept. 14. 12:44
Szia Ibab! nagyon szorítok neked, remélem a többit is ilyen "lazán" tudod venni. Kitartást és sok erőt kívánok:)
19759. ibab (válaszként erre: 19758. - Eszti60)
2013. szept. 13. 15:55
puszillak Eszti, örülök ha segítek magunkon:-DDDDDD <3
19758. Eszti60
2013. szept. 13. 14:49

Drága Ibab

Nagyon ritkán írok,de rendszeresen olvaslak titeket,(érintett vagyok)Nagyon-Nagyon szurkolok neked tiszta szívből!!!!Köszönjük azt a sok bíztatást amit tőled kapunk,nagyon jókat írsz, tök sokat segítesz,okos hozászólásaiddal

Millió puszi!!

19757. ibab
2013. szept. 13. 14:27
Kedves Lányok, itt vagyok túl az első kemón. Ha mindegyik ilyen lesz, akkor nincs baj.Úgy jöttem ki, hogy nagyon éhes vagyok,és egy kicsit álmos. Megyek is tentézni.De képzeljétek, hogy micsoda barátságok szövődnek ilyenkor a sorstársak közt a kezelőben össze vagyunk zárva 3 órára kb és mindenről beszélgetünk, viccelünk ,támogatjuk egymást,lelkizünk,viccelődünk,világmegváltó tervekre készülünk.. Szóval itt vannak azok az emberek, akiknek már az értékítéletük teljesen megváltozik ilyenkor, ami hátrébb volt előbbre kerül, ami fő része volt az életednek, rájössz, hogy nem igazán annak kéne lenni első helyen.Ami nagyon aggaszt, hogy rengeteg a beteg és nagyon sok a fiatal. Elképesztő....Amúgy elkezdtem egy blogot írni, majd egy kis idő múlva nyilvános is lesz.Ezt azzal a meggondolással tettem, hogy hátha valakinek segít majd az olvasása. Egy kis életmód, egy kis lelki háttér és egy kis helyszíni tudósítás lesz benne a mindenhavi kemóról:-)))érzésekről, érzelmekről, betegség tudatról,pszichéről,barátságról,barátok szelekciójáról,betegséget kiváltó okokról......
2013. szept. 13. 12:18
Köszönöm szépen a segítséget)) megnézttema linket háát nagyon sok jóóó van róla a teloszámot kiírtam de nem vette fel senki majd probálkozom ,igen tudom hogy mindenre más a jó de ez a pecsétgomba egy általános immunerősítő,mondjuk nekem elég összetett problémám van pajzsmirigy ,máj ,na és ez a méh remélem használni fog!! Egy próbát megér! Mindenkinek kellemes hétvégét!!
19755. mara65 (válaszként erre: 19751. - Ibab)
2013. szept. 13. 10:21
Egy gyógyítóerővel felruházott puszit küldök. Remélem, hogy minden rendben lesz Veled.
19754. mara65 (válaszként erre: 19749. - Rózsaszál40)
2013. szept. 13. 10:15

[link]

Budapesten az üzletükben lehet vásárolni, gyógyhatását pedig részletesen a mellékelt linken olvashatod. Én szedtem 3 hónapon át. Most fogom újrakezdeni. Van por alakú kiszerelésben is, reggel lehet beletenni kefírbe, joghurtba, bármilyen italba vagy levesbe. Aztán van kapszulás kiszerelés is, ott megnézheted, hogy fiatal gomba spórája vagy idősebb. Úgy szedtem hogy reggel egy adagot a mellé csomagolt kis kanálkával és este egy kapuszulát.

19753. harmonett
2013. szept. 13. 05:31

Drága Ibab!!!

Veled vagyunk!!!!

19752. nomka (válaszként erre: 19751. - Ibab)
2013. szept. 12. 19:53

Sziasztok!

Ibab :)))) gondolok Rád....

19751. ibab
2013. szept. 12. 15:36
köszönöm csajszik a sok jelet, millió puszi nektek, a privikre este válaszolok,mert a telóm most itt a kezemben okosabb akar lenni mint én és ezt nem hagyom:-))) A nagy gépemhez este jutok hozzá...és a szemüvegem is ott van csócsócsókkk!!!
19750. ibab (válaszként erre: 19749. - Rózsaszál40)
2013. szept. 12. 15:34

SZia,én 7 hete szedem a Flavogenint és a Vitanax gombakészitményt.A hatás később, de most a vérnyomásom és a vitalitásom mozdult el pozitív irnyba ez idő alatt..és talán amit még nem látok és érzek..a mellékelt linken megtalálod a készitmények hatását, mely egyezik az általam tapasztalt pozitív tulajdonságokkal. Vigyázz,mert minden betegségre más és más készitmny ajánlott, a mellékelt telefonszámona tanácsadó készséggel segít. Tapasztaltam!!!!

[link]

2013. szept. 12. 12:49
Sziasztok!!Ki tudna nekem valamit írni a pecsétviaszgombárol ,ha lehet valaki olyan aki szedte mirre ajánlott -és hogy ki szedheti?? Olvastam már rola de talán aki tapasztalta jobban tudja elöre is kösszi :))
19748. smart63 (válaszként erre: 19743. - Mirianna045)
2013. szept. 11. 22:10
Nálunk a nevezzük kisműtétek! kb. reggel 10-től indulnak.Az utolsó emberke fél 3-kor megy a műtőbe.Az esti vizit /fél7/ után lehet hazamenni, mivel az ügyelő orvos bólint rá a távozásra.
19747. gombszem (válaszként erre: 19722. - KEND)
2013. szept. 11. 21:36
Húúú ez nagyon jóó!!! Köszi , h megosztottad!
2013. szept. 11. 18:41
2 hét múlva megyek, de összeugrik a gyomrom, valahányszor eszembe jut. Mondjuk másra se tudok gondolni.. Itthon játszom a jópofát, de úgy érzem, hogy szétrobbanok a feszültségtől. Neked mikor lesz a kis műtét? Én nem értem ezeket a gyógyszeres köröket, hacsak nem fehér egér státuszban kísérleteznek rajtunk. :( A családi örökséget elcsesztük, se amerikai nagybácsi, se senki. Bénák. ;) Egyszerűen nincs türelmem semmilyen könyvhöz, még egy filmet végigülni a seggemen is nagy feladatnak számít. Nem köt le. Viszont arra koncentrálok, hogy mit csinálok majd a műtét UTÁN. Hát akkor legyen ez a mi köszönésünk: NO PARA! :))
19745. mirianna045 (válaszként erre: 19744. - Könyvbarát)
2013. szept. 11. 17:40

Könyvbarát!Köszönöm a jelecskét!Erőt ad!Szóval, zizegő állapotban vagy Te is!Mikorra tervezi a dokibácsi a tiédet?

Nálunk szerintem úgy működik, ahogy hallottam egy-két ismerősömtől a délután folyamán, hogy a szövettan után megpróbálkozik a mi dokikánk egy-két kört lefutni a gyógyszeres kezeléssel.Aztán eltelik 2 hónap és szépen tanácsolja a méh eltávolítást.Na, éppen ezért nem értem ezeket a + köröket.Vagy itt ez a protokoll?

Szóval akkor ez valami családi örökség is lehet.Gondoltam rá én is.Persze jobb lett volna valami brazil nagybácsika kávé ültetvényének millirádos öröksége.Na ok, megegyeztem volna pár kis millácskával is :), de sajnos, csak a miómák jutottak.Húúú, de jó lenne egy jó nagyot káromkodni.Bár, nem szoktam...viszont ez a tudat, meg a stressz, kihozza a bennem szunnyadó állatot. :)))))))Akkor szorítok Neked is!!!Addig is olvass, hogy tereld a figyelmedet.Igaz, én mióta tudom, hogy mi vár rám, azóta valahogy elment a kedvem a könyvektől, pedig ma is kaptam a lányomtól egy valóban jónak látszó könyvet, de most képtelen vagyok olvasni!Én!!!Aki máskor hajnalokig olvasok, másnap meg kóválygok...NO PARA!Akár a köszönésünk is lehetne ez! :)))))

19744. könyvbarát (válaszként erre: 19743. - Mirianna045)
2013. szept. 11. 16:37

Kedves könyvfaló! :) A kisműtét után már d.u. 2-kor kiteszik a szűrödet. Megkapod a zárójelentést és már spurizhatsz is haza. Engem 10 körül vittek be, de mint már írtam, pár perc az egész. Futószalagon megy a dolog.

Én még zizegek, mert visszavan a nagy műtét. Szóról szóra leírhattam volna én is azt, amit te írtál a családtagjaidról. Ez van, nekünk ezt dobta a gép. Jelszó: NO PARA!!! :))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook