Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Most nem azért, de az itt olvasottak alapján van még valaki, aki ragaszkodik a petefészkekhez?? Mert én aztán nem, az biztos! Most éppen "marha bátor" vagyok, már számolom a napokat a műtétig.
Van még itt valaki, akinek szintén a napokban lesz a méheltávolítás?
No akkor a Gondviselés eléri a célját és már megint én vagyok az eszköz :-D :-D :-D :-D :-D Mercy Lord :-)huhhúú:-)
Ezen a leszíváson mosolygok mindig:-) legtöbben azt írjátok, megyek leszívásra.....micsoda csajok és micsoda perverz fantáziám....hajjaj. Punktio kérem szépen punktio..
....ugye tudod, hogy a Te eseted olvastán mentem el UH-ra??!!!
Amúgy biztosan nem menetem volna a hátam közepére sem kívántam az orvosokat...
Szia! Na neeeeeeeee.
Mivel az enyém még 4cm alatt van, nem nyúlnak még hozzá, várakozás van, hogy mi is történik. Én ezt nem is értem. Engem ugye 04.24.-én műtöttek, nekem is a jobb petefészkem.... Ma megyek konzultálni egy kis homeopátiás bogyó ügyében.... Hátha eltűnik...
CSAJOK EZ DÖBBENET :-(
Sya Drága Ibab!
Irtam neked a priviben majd olvad el, ha lesz erőd és időd már.
Nagyon, nagyon sok erőt, kitartást kivánok a döntésedhez és te végig tudod csinálni majd meglátod. puszillak
Drága Ibab
Nagyon ritkán írok,de rendszeresen olvaslak titeket,(érintett vagyok)Nagyon-Nagyon szurkolok neked tiszta szívből!!!!Köszönjük azt a sok bíztatást amit tőled kapunk,nagyon jókat írsz, tök sokat segítesz,okos hozászólásaiddal
Millió puszi!!
Budapesten az üzletükben lehet vásárolni, gyógyhatását pedig részletesen a mellékelt linken olvashatod. Én szedtem 3 hónapon át. Most fogom újrakezdeni. Van por alakú kiszerelésben is, reggel lehet beletenni kefírbe, joghurtba, bármilyen italba vagy levesbe. Aztán van kapszulás kiszerelés is, ott megnézheted, hogy fiatal gomba spórája vagy idősebb. Úgy szedtem hogy reggel egy adagot a mellé csomagolt kis kanálkával és este egy kapuszulát.
Drága Ibab!!!
Veled vagyunk!!!!
Sziasztok!
Ibab :)))) gondolok Rád....
SZia,én 7 hete szedem a Flavogenint és a Vitanax gombakészitményt.A hatás később, de most a vérnyomásom és a vitalitásom mozdult el pozitív irnyba ez idő alatt..és talán amit még nem látok és érzek..a mellékelt linken megtalálod a készitmények hatását, mely egyezik az általam tapasztalt pozitív tulajdonságokkal. Vigyázz,mert minden betegségre más és más készitmny ajánlott, a mellékelt telefonszámona tanácsadó készséggel segít. Tapasztaltam!!!!
Könyvbarát!Köszönöm a jelecskét!Erőt ad!Szóval, zizegő állapotban vagy Te is!Mikorra tervezi a dokibácsi a tiédet?
Nálunk szerintem úgy működik, ahogy hallottam egy-két ismerősömtől a délután folyamán, hogy a szövettan után megpróbálkozik a mi dokikánk egy-két kört lefutni a gyógyszeres kezeléssel.Aztán eltelik 2 hónap és szépen tanácsolja a méh eltávolítást.Na, éppen ezért nem értem ezeket a + köröket.Vagy itt ez a protokoll?
Szóval akkor ez valami családi örökség is lehet.Gondoltam rá én is.Persze jobb lett volna valami brazil nagybácsika kávé ültetvényének millirádos öröksége.Na ok, megegyeztem volna pár kis millácskával is :), de sajnos, csak a miómák jutottak.Húúú, de jó lenne egy jó nagyot káromkodni.Bár, nem szoktam...viszont ez a tudat, meg a stressz, kihozza a bennem szunnyadó állatot. :)))))))Akkor szorítok Neked is!!!Addig is olvass, hogy tereld a figyelmedet.Igaz, én mióta tudom, hogy mi vár rám, azóta valahogy elment a kedvem a könyvektől, pedig ma is kaptam a lányomtól egy valóban jónak látszó könyvet, de most képtelen vagyok olvasni!Én!!!Aki máskor hajnalokig olvasok, másnap meg kóválygok...NO PARA!Akár a köszönésünk is lehetne ez! :)))))
Kedves könyvfaló! :) A kisműtét után már d.u. 2-kor kiteszik a szűrödet. Megkapod a zárójelentést és már spurizhatsz is haza. Engem 10 körül vittek be, de mint már írtam, pár perc az egész. Futószalagon megy a dolog.
Én még zizegek, mert visszavan a nagy műtét. Szóról szóra leírhattam volna én is azt, amit te írtál a családtagjaidról. Ez van, nekünk ezt dobta a gép. Jelszó: NO PARA!!! :))
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?