Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Megújulás éve: kezdjük együtt fórum

Megújulás éve: kezdjük együtt (beszélgetés)

❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
2011. márc. 11. 11:12
Én is néztem elég drága, ha mind a négyen mennénk több mit 5000 lenne csak a belépő, és akkor még nem csináltunk semmit.
187. MariJuli :) (válaszként erre: 186. - Bocikaramell)
2011. márc. 11. 10:56

Azt beszéltem a fiúkkal tegnap, hogy el kéne menni Veszprémbe az állatkertbe. De néztem nagyon drága :( De elmegyünk, ha nem is megyünk be az állatkertbe, legalább kirándulni.

Alig aludtam azéjjel. Majd megőrülök úgy fáj a vállam. Inhüvely gyulladás megint.

2011. márc. 11. 09:14

Sziasztok!! Nem tudom, marijuli vetette fel, van valami konkrét is? Ti merre vagytok vasárnap?

Iringó meló?

185. knana
2011. márc. 11. 07:23

Szép napot Lányok.Szépen süt a napocska.

Boci és MariJuli!Vasárnap taliztok?De jó Nektek!

184. knana (válaszként erre: 178. - MariJuli :))
2011. márc. 11. 07:22

Én Attilát is le tiltottam a D-án,még mielőtt a Drága Párja le minuszol a nevében.

Jó korai vagyok ma.

Elég rosszul alszom,pár napja.Vagyis alszom egész éjjel,de reggel hamar fel ébredek,pörög az agyam.Én lehet nem bírom ki jövő hétvégéig a bizonytalanságot.Már ma forgattam a tesztet a kezemben.Néztem is,h.most márciusban lejár :)

183. knana (válaszként erre: 177. - Iringo Lili)
2011. márc. 11. 07:20
Amikor el jöttünk víz forralót nyert.Ki írta a D-ra.Ne tudjátok meg mi volt a Férjem reakciója amikor mondtam neki......
182. knana (válaszként erre: 174. - Bocikaramell)
2011. márc. 11. 07:18

Nem látom hála NEki.Engem MINDEN honnan törölt,kivéve skypról.Onnan töröltem én!De Szimi írt FB-n a chaten,h.mi is jelentkezzünk valami versenyre,h.üsse meg a guta a B-it.Mondtam engem nem érdekel.

Írt ám akkor cifra dolgokat.Írtam neki,h.ezt a topikban kellett volna,mármint,h.ne hadja magát.

181. knana (válaszként erre: 173. - MariJuli :))
2011. márc. 11. 07:15
Ez nagyon jó hír!!!!Basszus,mennyi ideget meg ettél ma pedig miatta.Nagyon örülök,h.mégis volt suliban!
180. knana (válaszként erre: 173. - MariJuli :))
2011. márc. 11. 07:15

Szép Napot MINDENKINEK!HURRÁ PÉNTEK!

Élményfüdrő Ajkán van,nekem az "nálunk".Nagyon jó,én szeretem.Sokan nem szeretik,mert sokan járnak.Én azért is szeretem.Van 1 csimó ismi,akivel lehet dumcsizni. :)

És nem vészes az ára,van fél napos ár is.A neten utána tudtok nézni.

179. Iringo Lili (válaszként erre: 178. - MariJuli :))
2011. márc. 11. 06:00

Azért nem is megyek fel FB-ra,nehogy valamelyik kis kedvencemet lássam...

Na,már csak egy nap a hosszú hétvégéig!!!!

Szép napot Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

178. MariJuli :) (válaszként erre: 174. - Bocikaramell)
2011. márc. 10. 20:48
Ja láttam, szégyentelen. B-t töröltem, a párja Attilát láttam, hogy az is kirakta.
177. Iringo Lili (válaszként erre: 174. - Bocikaramell)
2011. márc. 10. 20:47
A dög,állandóan nyer...
176. MariJuli :) (válaszként erre: 175. - Bocikaramell)
2011. márc. 10. 20:35
Boci! Vasárnap Veszprémben tali????
2011. márc. 10. 20:30
Tényleg Andika hol van? Na, engem nem nagyon mozgat ez a dolog, de azért néha el szoktam vinni a gyerekeket. Nagyon néha. Évente fegyszer :)))
2011. márc. 10. 20:29

Sziasztok! Most értünk haza, voltunk Zoltán napozni.

Elvileg van skaypunk, de nem tudom használni, meg azt sem tudom mi a nevem, majd le informálom a kisfiamat.

Marijuli nem tudom mit mondjak és tanácsot sem tudok adni, meg gondolom tele van vele a padlás. Csak kitartást tudok kívánni.

14-15. ügyeletes. Szerintem nem megyünk sehová, de most már nincs is kedvem.

Knana láttad, már tele van a púpom, hogy fb-on mást sem rak ki B, csak hol ezt lájkolják, hol azt. Megint nyerni akar.

Valami babzsákot meg a tököm tudja miket.

2011. márc. 10. 20:25

Képzeljétek, kiderült, hogy Erik mégis volt suliban. Feleslegesen idegeltem magam egész délután. Felhívtam az osztályfőnököt, hogy járjon utána, mert Erik azt állítja, hogy matek dogát is írt, és a csütörtöki szakmai helyett felkészítőn volt. És írt sms-t az osztályfőnök, hogy tényleg igaz, csak a szakmai tanár nem tudta hol az Erik. Pedig állítólag szólt neki. Nem kommentálom, totál kész voltam!

Andika, hol van nálatok élményfürdő?

172. knana (válaszként erre: 168. - Iringo Lili)
2011. márc. 10. 20:17

Majd én írom helyetted.

Én el szoktam csípni facebookon Bocikaramellt.Kár,h.itt nem mutatja,h.fent van-e valak!

Az előbb beszéltem skypon Ferivel,de jó volt :)

Iringó,nem 9ezer lett a büntije,csak 10 euró.Le fordítatta a speditőrrel,h.melyik bünti mit jelent. :)

Jó éjt Lányok!Kitartás,holnap már péntek.És hosszú hétvégéztek!

171. knana (válaszként erre: 166. - MariJuli :))
2011. márc. 10. 20:14

Egészségedre!!!!!

Ha bármikor beszélgetni szeretnél,meg találsz,nyugodtan ki írhatod vagy beszélheted a bánatodat!Így tudok csak segíteni.FEL A FEJJEL!!!!

170. knana (válaszként erre: 160. - MariJuli :))
2011. márc. 10. 20:12

Szegénykém!!!Nagyon sajnállak,el nem tudom mondani,h.mennyire,de ezzel sajna nem mész semmire.

Jól tetted,h.be keményítettél!!Nem tudom,h.használni fog-e?Lehet,h.ideig óráig hat csak :(

169. knana (válaszként erre: 159. - Iringo Lili)
2011. márc. 10. 20:10
Sziasztok!Nálunk olcsóbb az Élményfürdő.Nagyon jó :)
168. Iringo Lili (válaszként erre: 166. - MariJuli :))
2011. márc. 10. 20:00

Jó éjt Lányok!!!!

Holnap hosszú napom lesz....

Nem fogom reggel mondani,hogy hurrá....

167. Iringo Lili (válaszként erre: 166. - MariJuli :))
2011. márc. 10. 19:32

Bocika,nincs Neked Skypod??? Olyan ritkán tudjuk itt érni egymást...Telefonálni már nem merek Nektek,mert most biztos hatalmas lesz a számla...

Hála az ökörkörnek....

Én is kíváncsi vagyok,hová mentek a hétvégén...???

166. MariJuli :) (válaszként erre: 165. - Iringo Lili)
2011. márc. 10. 19:16

Én most jól bekajáltam. Csak, hogy donna-feelingünk legyen :) kacsazsíros kenyeret, meg májas kenyeret zöld paprikával és paradicsomlét ittam. Duda vagyok.

Lassan én is megyek fürödni, hajat mosni.

Boci, hol vagy? Kiderült végre, hogy mentek a hosszú hétvégén? Szép időt mond.

165. Iringo Lili (válaszként erre: 163. - MariJuli :))
2011. márc. 10. 18:48
Fél 8 körül visszatérek...Fürdés,teregetés...Kezdek a lükékre hasonlítani...Még a vacsorát kellett volna lefotóznom...
164. Iringo Lili (válaszként erre: 163. - MariJuli :))
2011. márc. 10. 18:37
Mi ostoba,jó anyák azért mindent megteszünk Értük és reménykedünk...
163. MariJuli :) (válaszként erre: 162. - Iringo Lili)
2011. márc. 10. 18:28
Igen, bár kezdem reménytelennek látni a helyzetet, és fölösleges pénzkidobásnak és időpocsékolásnak.
162. Iringo Lili (válaszként erre: 160. - MariJuli :))
2011. márc. 10. 17:39

írtam Skypon is...Ne szomorkodj!!!!

Holnap mentek Vele Orvoshoz,jól emlékszem????

161. Iringo Lili (válaszként erre: 160. - MariJuli :))
2011. márc. 10. 17:36

Tarts ki !!!! Jó a taktika... Nálunk volt olyan eset,hogy a napok óta K.ra váró szemetet rádöntöttem az ágyára!!! Elborult az agyam....

Az előbb is mondtam neki olyat,de olyat....

Nagyon jó lenne,ha már önálló életet élne,de genetikailag alkalmatlan rá...

Nekem ő a keresztem...

160. MariJuli :) (válaszként erre: 157. - Iringo Lili)
2011. márc. 10. 17:29

Sziasztok!

Most is ez megy, a kaja meg a gyerekek. Unalmas ...

Felvettem Erik stratégiáját. Hazajöttem, nem is köszöntem, becsuktam a szobám ajtaját, elrendeztem a kis dolgomat, és gépezek. Nem fogok vacsorát sem készíteni. Ő nem képes iskolába járni. Ja a szemét, amit tegnap odakészítettem, hogy vigye le, még mindig ott van. Hazaérve egy csomó mosatlan edény, beleszáradva a cukor, meg az ételmaradék, kőkeményre száradt kenyérdarabokkal. Ez várt. Elmosogattam, oszt ennyi. Nem vagyok hajlandó vele társalogni sem. Voltam a gyámügyön, hát nem tudom mi lesz ennek a vége.

Az iskolában azt mondta több tanárnak is, hogy nem érdekli semmi, az lesz a mit ő akar, addig csinálja ez, amíg nem lesz az amit ő akar. Gondolhatjátok. Remeg a gyomrom, nem tudok figyelni a munkámra, kész vagyok teljesen. Azt hiszem most kezdek besokallni. Félek, mert érzem, hogy összeroppanok.

159. Iringo Lili (válaszként erre: 158. - Bocikaramell)
2011. márc. 10. 16:19

Kár,hogy ilyen rossz emléketek van Pápáról...

A nyárra még több medence,csúszda lesz...

Lassan olyan drága belépővel,hogy üresen tátong majd...

Ha itthon vagyunk,azért heti egyszer ki szoktunk menni,többnyire Julival...

❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook