Megtaláltad a nagy Ő-t? (beszélgetés)
Egyszer a nagy Ő-t már nem érzed nagy Ő-nek.
Aztán találsz egy másik nagy Ő-t, de két nagy Ő nincs egy ABC-ben.
Igen. 9 hónapja vagyunk együtt. Januárban megkérte a kezem, szeptemberben pedig elvesz feleségül... :):):)
Sosem éreztem még így senki iránt. Minden percben jobban szeretem, és tudom, ő az akit egész eddig kerestem, ő a másik felem. <3!
ha valakinek ez azt jelenti, hogy mindenben az Ő óhaja teljesül és a kapcsolat befektetés nélkül gördül-akkor biztos nincsen.
:)
sosem fogom...sokáig hittem benne,hogy él valahol,de szerintem csak remény az emberekbe.
De jó benne hinni,hogy van valahol egy ember...a másik feled:-)))))))))))))
Sziasztok,
Megtalaltam a nagy ÖT! Volt elötte jo nehany csalodasom, aztan kiprobaltam az interneten valo ismerkedest es igy ismertem meg a mostani parom,a kivel hamarosan tervezzük az esküvöt, babat...stb. Lassan 1 eve leszünk együtt, teljes boldogsabna elünk. Miatta meg külföldre is költöztem! Mi ez ha nem szerelem! (egyebkent ö is magyar)
én igen, a kérdés inkább hogy vajon Ő is bennem ? ....
;-)
További ajánlott fórumok:
- Hány férfi volt kapcsolatod, mielőtt megtaláltad az igazit?
- Csajok, akik már megtaláltátok az igazit! Honnan tudtátok, hogy Ő az?
- Amikor/ha megtaláltad azt az embert, aki mind közül a legjobban szeretett téged... Te is annyira szeretted? Vele maradtál?
- Miért jár fel a barátom társkeresőre, ha már megtalált ott engem?
- Ha megtaláltuk a boldogságot, vajon miért kacsintgatunk olykor másfelé?
- Amikor azt hitted szinte már a kezdetkor, megtaláltad, de minden megváltozott egy pillanat alatt!