Megmenthető egy házasság? (beszélgetés)
Jajj szegény gyerek! Jobbulást neki!
Szorítok ma érted!
Vigyázz magadra / magatokra!
Remélem nem komoly a gyereknek a sérülése! Jobbulást neki!
Neked, sok erőt és kitartást!
Sziasztok!
Holnap lesz a tárgyalás, nem akartam itt írni.
A helyzet nem jó, nagyon durván tud bánni velem azóta is.
Az egyik gyereket baleset érte, de nyárra találtam szittert. Kb .ennyi.
B.
Böbe, már 23 napja nem adtál hírt magatokról ! :(
Ilyen hosszú ideig még nem hallgattál. Remélem, nincs baj ! Várom/várjuk a jelentkezésedet !
Peti eltűnt,pedig érdekelt volna a története.
Bobe,lili mi ujsag veletek?
Mivel nem voltak nálam a gyerekek a nagymamát csak tegnap köszöntötték fel. Én felköszöntöttem anyukámat. Tegnap végül anyukámmal elment a legnagyobb és hoztak nekem virágot.
GOndoltak rám, megöleltek, mondták. De a fiaim itt "sírtak" nekem, hogy ők virággal akartak köszönteni. Mondtam nekik, hogy az ölelés többet jelent.
Nem a virágról van szó, aki nem értené. Hanem a gesztusról a másik felé, akivel ennyi évet éltem együtt, és aki 5 gyereket szült nekem, és most neveli őket egyedül, helyettem is. Erről van szó. De úgy látszik minden fajta minimális tisztelet is kiveszett belőle. Nem az a rossz, hoyg már nem szerelmes belém, hanem, hogy nullának tekint, semmibe vesz.
Ez nehéz! Miért kellett megcsalnod ha annyira szereted?
Kezdetnek egy jó nagy beszélgetéssel kezdeném, esetleg valami párterápia.
Kinek kellene a pszichológus? Neked vagy a feleségednek?
Böbe! Örülök a jó hírnek! Látod, csak csak rendeződnek a dolgok, a nyáron nem kell könyörögni apucinak 1-1 napér sem. Ha javasolhatom ne áruld el neki. Előre semmiképp! Nehogy bármi módok keresztbe tegyen.
Anyák napja....hát ebben a helyzetben nem csodálom, hogy a nagymamának is kimegy a fejéből. Bár a nagyobb gyerekeknek tényleg eszükbe juthatott volna. Nálunk az oviban -már 10+ éve is, mikor a legkisebb járt- nem volt ünnepség, de azért a gyerekek készítettek meglepit amit itthon megkaptam. Idén egyébként nálunk is úgy alakult, hogy a 2 lányom Pesten volt,így csak telefonos köszöntést kaptam, a fiam dolgozott estig utána csomagolás, mert ma vittük őt is Pestre, holnap repül Hollandiába. Dolgozni. Szóval nem egy hátitáskát kellett összepakolnia. Így csak 1 puszit kaptam :) De nem is ez számít.
Most az, hogy Te fogod-e figyelmeztetni a gyerekeket az apjuk név vagy szülinapjára, rád van bízva. Ahogy a szíved diktálja. (ha nem szólsz, leereszkedsz a szintjére. Ha szólsz, max. rajzoljanak egy képet vagy ilyesmi, de ajándékot nehogy vegyél amit aztán ők átadhatak!)
További ajánlott fórumok:
- 12 napos kiskutyát tegnap megnyomta az anyja, azóta nem mászik, viszont eszik rendesen. Szerintetek megmenthető?
- Miért mentek tönkre az erkélyládában az álló muskátliim. A szára megpuhult, a levelei elsárgultak. Még megmenthetők?
- Letört egy nagy hajtás a futómuskátlimról, ami tele volt új bimbókkal. Megmenthető v. hogy, le lehet gyökereztetni?
- Mit tegyek, ha a kimosott tollkabátomban helyenként összeállt a toll? Kidobjam vagy megmenthető?
- Túl csípős étel megmenthető még?
- SOS!! Megmenthető a lekvárom?!