Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Meggyes krémes recept

Meggyes krémes recept

A Meggyes krémes hozzávalói:
Kakaós piskótalap
5,5dl víz
20 dkg meggy
10 dkg cukor
7dkg vaníliás pudingpor
Fahéj
Habtejszín


A Meggyes krémes elkészítési módja:
4,5dl vizet felforralunk, hozzáadjuk a cukrot és a meggyet. A maradék vizet összekeverjük a pudingporral és a fahéjjal majd a meggyes, cukros vizet összeöntjük a pudingporral és újra felforraljuk. A piskótát félbevágjuk és megkenjük a krémmel. Tejszínhabbal és csokival díszítjük.

Nagyon finom, olyan mintha Feketeerdő torta lenne, csak sokkal gyorsabban elkészül.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A meggyes krémes elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook