Megbízható, csendes mosógépet tudtok ajánlani? (tudásbázis)
Beírod a gúgliba, hogy csendes mosógép..
ömleni fognak az ajánlatok. a csendességnél ügyelj, hogy 60 dB-nél ne legyen nagyobb szám..
nekem Gorenje van,nekem nagyon jó,
az előző Indesit volt na az nem birt sokat,még 10-évet sem,
LG fa2c3td A+++ -30% . 90 000, Extrém Digitalnál.
3000-ért kihozzák, és elviszik a régit.
8kg. ruha fér bele, igazán csendes, könnyen beállítható, nem kijelzős, a végén diszkrét de hallható zenével jelez.
Nekem Fagor Innovative van, felültöltős. Már hét éves. Csöndesen dolgozik, szépen mos.
A kialakítása olyan, hogy ruhaféle nagyon nehezen tudna a dob mellé esni, eddig egy apró játékot kellett belőlecsak kipecázni, de ez a kivevő lehetőség elég tágas, a dob aljából lehet egy mozdulattal kivenni egy 15 cm széles darabot.
Nem köszön előre és nincs kijelzője, de nem is társalkodónak vettük. Mosni teljesen megfelel.
20 éves Gorenje mosógépem kiszolgálta az idejét, ezért szeretnék most újat venni, de elvesztem a nagy kínálatban.
Olyat szeretnék ami gyönyörűen, kíméletesen mos, csendes, megbízható, és energia takarékos....ja és max. 90 Ft a felső határ az ár tekintetében, mert sajnos ezeket már nem 20 évre tervezik.
Köszönök előre is minden hasznos hozzászólást
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Tudtok ajánlani megbízható online távjóslást, ami nem az ingyenes vacak?
- Fodrász sulit keresek (felnőttképzésben), tudtok ajánlani megbízható, jó ár-érték arányú, gyakorlatias iskolát?
- A XIV. ker.-ben tudtok megbízható állatorvost, aki a teknősökkel kapcsolatban is járatos?
- Tudtok hatásos alternatív gyógymódokat és megbízható, hozzáértő szakembereket?
- Tudtok ajánlani megbízható, végrehajtással, ingatalanérveréssel foglalkozó honlapot?