Megbántam, hogy beoltattam magam... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Külföldre kellett... persze 1 évet kibírtam volna nélküle, de ott akkor annyira bennem volt a menés és hát mi bajom lehet, mikor sosincs semmi bajom soha semmitől... Qrvára nem érte meg. Idén nemhogy külföldre, még belföldre se tudtam menni, volt hogy ki a házból se.
Idénre meg a kutyát se érdekli már, hogy be vagy-e oltva vagy sem, mivel pont nem jelent semmit, és akkor van szerencséd ha tényleg nem ért semmit.
Nekem a talpreflexológia se jött be. 😕
Meg igazából semmi, valahogy semmi sem (gyógyszer, sárkányfű, tünetek) úgy működik esetünkben ahogy kellene.
Én nem tudtam. :( Mindegy kibírtam.
Sokan nem tudták mert akkoriban mentek el a legtöbben oltatni.
Igaz hogy nem kaptuk meg a covidot, de a 2021 márciusban felvett sinopharmtól még mindig egész nap álomkóros fáradt
vagyok, szóval egyáltalán nem olyan mint amilyennek lenni kellene életkorom és munkaköröm alapján, de a ho szerint majd elmulik, pedig már lassan két éve.Bár + előrelépés, hogy a vakcina beadását követően 2-3 hónapig csak nehezen bottal tudtam járni, mostgmár tudok önállóan, sőt bicilkizni is !
Nem is tudom, hogy beadatnám újra. A 30 é. fiam is beadatta, ő az astrától nagyon beteg lett, de szerencsére kiheverte.
De a külföldi utazáshoz, repüléshez a szükséges vakc. igazolásokat megkaptuk, ez volt a cél.
Nekem is megingott a bizalmam az oltás kapcsán....
Lett vmi negatív tapasztalatod?
Én is, életem leghosszabb döntése volt.
Erre a vallomásra sem tudom, hogy mit lehet bökni. Hogy "Nem baj", nem igaz, gallyra vágták az életünket. "Térdelj kukoricára" van elég bajunk, én speciel térdelni se tudok.