Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Medvehagymás pesztó recept

Medvehagymás pesztó recept

A Medvehagymás pesztó hozzávalói:
200 g medvehagyma
12 dkg dió
3 dkg parmezán sajt (durvára reszelt)
2 gerezd fokhagyma
200 ml olívaolaj (extra szűz)
só ízlés szerint
bors ízlés szerint


Medvehagymás pesztó

A Medvehagymás pesztó elkészítési módja:
A megmosott és leszárított medvehagyma leveleket durvára vágjuk, turmixgépbe dobjuk.
Hozzáadjuk az előzetesen száraz serpenyőben illatosra pirított dióbelet, a megpucolt fokhagymát, és a sajtot. Az egészet pépesítjük, majd lassan hozzácsorgatjuk az olívaolajat.
Végül sóval és borssal ízesítjük, kis üvegekbe töltjük, a fedő alatt fóliával zárjuk. (A megbontott üvegcséket hűtőszekrényben tároljuk.)



Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei

A receptet beküldte: , febr. 21. 16:19
A medvehagymás pesztó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook