Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Mazsolás tejberizs recept

Mazsolás tejberizs recept

A Mazsolás tejberizs hozzávalói:
1 csésze rizs
1 csésze víz
1,5 csésze rizstej, zabtej vagy szójatej
2 marék mazsola
1/2 db citrom leve és reszelt héja
vanília
édesítő vagy stevia


A Mazsolás tejberizs elkészítési módja:
A rizst a vízzelfeltesszük főni. Ha a víz elpárolog, hozzáöntjük a tejet, ízlés szerint édesítőt és vaníliát adunk hozzá, valamint a citrom levét és héját. Amikor a rizs puhulni kezd, hozzáadjuk az előzőleg beáztatott mazsolát. Sűrűsödéskor levesszük a tűzről, elzárjuk, és lefedjük kb. 10 percre.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A mazsolás tejberizs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook