Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Más introvertált személy is kimerítőnek találja az átlag irodai környezetet? fórum

Más introvertált személy is kimerítőnek találja az átlag irodai környezetet? (beszélgetős fórum)

18. paralimpikon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 17:49
Kapcsolj ki.
máj. 22. 20:30

Mint introvertált személy, nagyjából kimerítőnek találok minden környezetet, amelyben emberi kapcsolatokat kell létesítenem.

Dolgoztam multinál egyterű, boxokkal elválasztott irodában, majd olyanban is, ahol "csak" hatan voltunk, de folyamatos háttérzaj, telefonálás, bejárogató kollégák. Most olyan irodában dolgozok, ahol csak ketten vagyunk "állandó" létszámban, a maradék kolléga csak néha van ott (de az is épp elég).

Ezekkel ellentétben azonban sokkal inkább rémálom volt ilyen szempontból, amikor recepciósként dolgoztam. Egy fejlövés is jobban esne, mint olyan mértékű emberi kontaktus.

16. Sirga (válaszként erre: 12. - Havanesekutyus)
máj. 17. 16:25

60-an? Meg is őrülnék!

Mi max. 3-an vagyunk. Jól érzem magam egyedül, jó az is, ha ketten-hárman vagyunk, de sokkal több emberrel egy légtérben dolgozni már nehezemre esne.

Volt egy kolléganőm, aki inkább fülhallgatóval zenét hallgatott: ő így tudta kizárni a többieket.

15. Mézes-Krémes (válaszként erre: 13. - L.luiselotte)
máj. 17. 12:49

Én nagyon jól működöm együtt, és a zajok sem zavarnak. Sőt, ha valamiben benne vagyok úgy igazán, akkor azt sem hallom ha szól hozzám valaki. :D

Szóval velem ilyen téren nagyon könnyű. Mégis megvisel a napi kapcsolattartás az emberekkel. Szívem szerint nem csinálnám. Pláne a tömegközlekedést nem.

Én egy tanyán érezném jól magam, mondjuk állatok között, ahol nincsen ember. :)

A ho után nagyon megviselt, hogy vissza kellett jönni, és beszélgetnem kell... és muszáj.

14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - NomNom)
máj. 17. 12:44
Lehet, hogy túlzás de ilyen is van bőven.
máj. 17. 12:43
Az irodában függetlenül attól, hogy valaki extro- vagy introvertált, kell egy bizonyos fokú készségesség, együttműködés, akármilyen jól is esne csendben elüldögélni, de muszáj együttműködni a többiekkel, ez ami a h.o. után fárasztó.
máj. 17. 12:36
Én nem vagyok zárkózott, de nehéz, igen. Nálunk open air office van, mindenki egyben, a főnököknek sincs külön irodája, kb 60an vagyunk. A ho sokkal hatékonyabb sztem.
11. NomNom (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 17. 12:33
Azért ez már megint általánosítás.
10. NomNom (válaszként erre: 5. - Auróra2010)
máj. 17. 12:30
Az semmi, dolgoztam open officeban. Dolgozz együtt 100 emberrel és telefonálgass úgy. Borzalom volt.:S
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Globus)
máj. 17. 12:04
Ja én is utálok megkérni másokat valamire. Az extrovertáltak valahogy úgy vannak a dolgokkal szerintem, hogy ha csevegő viszonyban vagy velük akkor szívélyesek és segítőkészek, ha meg nem akkor nyíltan akadályoznak meg ellenségesek.
8. globus (válaszként erre: 5. - Auróra2010)
máj. 17. 11:59
Egy 4x4-es lyukban zajlik minden. Van olyan munka, amihez fel kell állítani valakit, hogy kihúzhassam a fiókot. 🤣🤣 Morog. Inkább hagyom a fenébe, megjegyzem, és megcsinálom, ha elmegy.
máj. 17. 11:49
Ne is mond. :( Homoffice-ból visszatérve jöttél erre rá? Én borzasztóan szenvedek, kínlódok.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Auróra2010)
máj. 17. 11:46
Szerintem csak egy picikét jobb ha egyedül vagy az irodádban. A hangok akkor is behatolnak, az emberek akkor is berontanak az irodádba, félbeszakítanak, kommunikálni kell, meg ott van az elvárás, hogy szocializálódj mert ha nem akkor furának, rosszabb esetben pszichopatának néznek. Max 4 másik emberrel dolgoztam egy irodában, és igen valamivel rosszabb volt. De most, hogy egyedül vagyok sem sokkal jobb. Gondolom a hangszigeteléssel van a gond, de jó sok mindent lehet hallani így is.
5. Auróra2010 (válaszként erre: 4. - Globus)
máj. 17. 11:36
Az nem szerepel a kiirásban, hogy mekkora irodáról van szó. Én egyedül vagyok, egybenyilik a főnökkel, ez azért más, mint 4-5-en egy helyiségben. Akkor már inkább a h.o.
máj. 17. 11:32

Igen. Utálom a nyüzsgést, a szövegelést, zajongást, járkálást, telefoncsörgést, fiók csapkodást, egy időben több személy támadását. Dolgozni szeretek, de ha megadják hozzá a nyugodt körülményeket.

Adminisztratívra inkább bent maradok tovább, amikor mindenki eltakarodik.

máj. 17. 11:31
én nem, nekem jobb az irodai környezet, mint a h.o.
máj. 17. 11:29
Igen, de dolgozni kell és jelenleg nincs jobb.
máj. 17. 11:28
Túl sok az inger, túl sok az ember, túl sok a zaj és kommunikáció.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook