Margitsziget (beszélgetés)
Sziasztok
Sokat járunk a szigetre, már keresztbe kasul bejértuk, sehol sem láttam ilyet : (
De már nem olyan játszótér van ott! Már új és modern.
Amúgy szerintem a Margit hídhoz közelebb van, csak most arról nem igen lehet megközeletíni. De amúgy az első ilyen bringó kölcsönző után volt szerintem.
Az inkább a margit hídhoz volt közel szerintem, nem?
Majdnem rögtön ott balra, arra én is emlékszem! Szerintem ott még mindig játszótér van, csak már modern!
Én nem emlékszem rá, hogy bármikor lett volna ilyen a Margit szigeten. Mikor voltál utoljára ott?
Én gyerek korom óta rendszeresen járok oda.
Lehet arra gondolsz, ami nagyon-nagyon régen az Árpád hid oldalon volt? Most ott lovas kocsik vannak.
Sziasztok!
Régen volt felnőtt játszi szerűség a Margitszigeten.Baromi nagy hinta felnőtteknek,erre emlékszem.Mondjuk arra naon...:)Na mindegy,most nem ez a téma.Vagyis félig nem.:)
Szóval.Azóta nem voltam ott,a szigeten igen,csak nem azon a tájékon és igazából nem is tudom,hogy pontosan hol is volt,csak annyira emlékszem,hogy melyik irányba,kb.A kérdésem az,hogy tudja-e valaki,hogy van-e még és ha igen,akkor hol pontosan?Köszi a válaszokat,támpontokat!
További ajánlott fórumok:
- Mi történik, ha bringázok a Margitszigeten és végig csengetek?
- Lehet ma futni a Margitszigeten?
- Tippeket várok, Pesten hová lehet menni egy családnak, ami nem kerül egy vagyonba? Pl:Állatkert, Csodák palotája, Vidámpark, Margitsziget
- Melyik hídról lehet a Margitszigetre autóval lejutni és a szigeten lehet-e parkolni?
- Futótárs kerestetik!!! :-) (budapest, margitsziget)
- Szabadtéri randihely, ahol le lehet ülni, és nem a Margitsziget és a Városliget? :)