Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Március 9-től fogyi, ki tart velem? fórum

Március 9-től fogyi, ki tart velem? (beszélgetés)

❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯
313. 9183e5be3e (válaszként erre: 305. - Diegóóó)
2009. márc. 11. 14:04
Ami nekem van Réka DVD, az eleint kemény volt nekem is, most olyan különösebb erőfeszítés nélkül végigcsinálom,de az a baj hogy most van feleslegem és így nem olyan hatásos, mert nem bírok annyira izmokkal dolgozni, hanem csak mondjuk feleaddig bírom felemelni a lábam a hájtól.De én is szoktam olyan csinálni, hogy halkra veszem, és más zenére tornázok rá:)
312. Marjann (válaszként erre: 311. - Diegóóó)
2009. márc. 11. 13:48
20percet bírtam, bár másfél után pihentem kicsit :D Nekem a combjaim amúgy nem tetszenek, már túlontúl pálcika. Meg a melleimet sem adnám az ő szilikonjáért. Mondjuk az arany középút elég lenne.
311. diegóóó (válaszként erre: 310. - Marjann)
2009. márc. 11. 13:37
Igen a hangja is idegesítő,de bomba alakja van.Bár az nekem kicsit már túlzás.Csak szeretném egyszer végre végig csinálni a Réka dvd-t,mert eddig még nem sikerült...egyszerűen nem bírom.
310. Marjann (válaszként erre: 305. - Diegóóó)
2009. márc. 11. 13:21

Rékának a hangja idegesít, meg nem sok pszichológiai érzéke van..pl épp készülsz meghalni és a szemedbe röhög, hogy jaj de jó, hogy fáj...meg hogy na még egy utolsó, elszámol 8ig majd közli, hogy akkor ráadás...Én úgy tornáztam rá, h lehalkítottam és közben Szex és New Yorkot néztem. Barátnőm úgy döntött, hogy Réka elég kemény, ezért a 3. trimeszteres terhestornával kezd:D Kivácsni vagyok meddig jut.

Olyan lelkiismeret furdalásom van, hogy mindenki írja, hogy milyen diétás ebédje van...én meg bevágtam egy nagy adag husis-rízses muszakát. Kecsappal... de ittam mellé emésztést segítő teát!

309. diegóóó (válaszként erre: 308. - Kozmaedo)
2009. márc. 11. 12:55
Én mindkettőt ennék.Szerintem az sem sok.:)Bár én nem szoktam vacsorázni.Az mindig kimarad mert általában olyan 4 körül eszem meg az ebédet.
2009. márc. 11. 12:53

sziasztok!

Hát az én ebédem zúzapörkölt volt, pár szem krumplival meg után kettő db kakós fornetti. Nem ettem annyira sokat az ebédem ias fele annyi mennyiség volt mint ezelőtt, és tök happy vagyok mert most még csak éhesnek sem érzem magam.

A vacsim még nem tudom mi lesz, 2 db virslin vagy főtt tojáson gondolkozom szerintetek melyik jobb?

307. anya83
2009. márc. 11. 12:49

Sziasztok!

Hát nálunk ma nem diétás volt az ebéd!Borsóleves és palacsinta!Van is lelkiismeret furdalásom...

Remélem este jó idő lesz és tudok futni!

306. diegóóó (válaszként erre: 302. - Marjann)
2009. márc. 11. 12:44
Még élek én is!:)Ebédet kellene gyártanom csak még lusta vagyok.Főzök magamnak zöldséglevest,meg sütök egy kis húst+lesz egy kis sali ebédre.
305. diegóóó (válaszként erre: 304. - 9183e5be3e)
2009. márc. 11. 12:43

Most hiszek benne hogy bele fogok jönni!Az elszántság az megvan.:)

Én Rékát mint embert nem csípem,de a tornái nagyon jók.Nekem is meg van pár csak elég kemények.:)Ez milyen amelyikre Te tornázol?

304. 9183e5be3e (válaszként erre: 285. - Diegóóó)
2009. márc. 11. 12:38

Az elszántság a fontos, és ha hiszel benne, akkor nince lehetetlen, lehet úgy futni h. nem köpöd ki a tüdődet. De az vígasztaljon h. elkezdeni a legborzasztóbb:) És gratula már ahhoz h. egyáltalán elmentél futni:)

Kérdezte valaki a torna dvd-ket. Én a Rubint Réka 2-re szoktam tornázni. Nekem ez vált be a legjobban. Tudom sokan nem szeretik a Rékát, de nekem semmi bajom vele, és nagyon klassz alakot csinált nekem a tornája pár hónap alatt, nem olyan reklámként írom ezt vagy mi, de engem azóta néznek meg jobban a hím nemű embertársak mióta Rékára tornázok :)

303. xxLady (válaszként erre: 302. - Marjann)
2009. márc. 11. 12:37

hát még éppen nem:) most fogok valami húsfélét sütni, de az az igazság, hogy csak ilyen félkész fagyasztott cuccos van itthon. Megnéztem igaz a ch-tartalmát, éppen belefér a napi húsz grammba.

Reggelire egy kávét ittam és két darab virslit főztem tízórai.

Az ebéd tehát még függőben. A vacsora ugyanaz lesz, mint tegnap és előtte - gyógytea, egy főtt tojás.

302. Marjann
2009. márc. 11. 12:28
Na mi van? Mindenki éhenhalt? (én közel vagyok, lassan elmegyek enni...muszakám van mára)
301. kozmaedo (válaszként erre: 299. - Marjann)
2009. márc. 11. 10:42
A zakuszka én úgy tudom, hogy román eredetű. A pritamin paprikát,babot, hagymár kell összefőzni még lehet kell hozzá másis, csak nem tudom. Nekem szüleim szoktak ősszel csinálni és üvegbe eltenni. Én imádom. Bolti változatban ettem már padlizsánnal és gombával spékelt változatát is. Hát én eddig még egész jól bírom édesség nélkül mondjuk tegnap megettem 2 szem bonbont.
2009. márc. 11. 10:30
Sziasztok!Én megittam reggel a szokásos teámat aztán megettem a bundás kenyeremet.Teljeskeőrlésűből csinálta nekem anyu(szóval két kis picike)...az illúzió legalább megvan hogy valamit mégis tettem a fogyiért.:)
299. Marjann (válaszként erre: 297. - Kozmaedo)
2009. márc. 11. 10:24

Mi az a zakusza?

Én úgy másfél tojásnyi rántottát ettem (párom csinálta) 2 darab kétszersülttel. Most a 3 szem mézespuszimra pályázok, mint édesség:)Csak megvárom, míg elmegy a főnököm és kiélvezhetek minden morzsát.

Sajnos zöld teám nincs ma, mert drága emberem levitte az összes flakont a szelektívbe... De majd egy bögrével főzök, egy szem citrusos van az irodában (a többi sárgadinnyés, az nem szimpatikus)

298. kozmaedo (válaszként erre: 290. - Angyalkák)
2009. márc. 11. 10:16
Sztem szépen, lassan odafigyelve csinálhatod. Inkább sztem a kevesebb emnnyiségre koncentrálj és kevés szénhidrátra! és semmi féleképpen nem kezdj vmi szigorú diétába, nehogy megvonj a baától vmi fontos tápanyagot. Illetve tudom még ajánlani az updatet, abban mindent ehetsz csak időhöz vagy kötve! Meg ha van egy kis időd tornázz is! Remélem vmennyire tudtam segíteni!
2009. márc. 11. 10:11

Jó reggelt mindenkinek!

Az a diéta nekem is szimpi, én is gondolkozok még rajta. Azzal pedi teljesen egyetértek hogy jó motiváló erő ha vki azt látja hogy megindultak a kilók lefelé. Egyelőre most még én is otthon tornázok, taposógép. Meg vannak kül.dvd-éim én Rékát is sztem, de a kitöréseit nagyon nehezen tudom végig csinálni, még akkor is kihívást jelentett mikor fél évig folyamatosan eljártam aerobikozni. Ami még sztem nagyon jó Czanik Balázs: Capoira Aerobikja nagyon jól átmozgatja a derék táját másnapra garantált az izomláz. A mai reggelim fél szelet pirítós volt zakuszkával. Most meg teával próbálom elütni az éhségem, meg mindjárt eszek egy natúr joghurtot.

296. Marjann (válaszként erre: 295. - 79daf4ffb2)
2009. márc. 11. 09:43

Szerintem van benne néhány finom kaja, a kefír-zsemle összeállítást mindig vártam:)

Az én heti mozgásadagom:

Ami fix: kedden este 45perces fit-ball edzés, vasárnap másfél órás társastánc-oktatás (jó, nem kimondott torna, de el lehet fáradni). Emellett igyekszem legalább kétszer tornázni otthon. Nekem Cindy Crawford jött be nagyon, de csináltam már Réka fenék-sort is (a combos fele, az ugrálós rész nem szimpi), illetve vettem egy pilated-dvdt, de az nem nagyon jött be. Bíró Icám is van, de még nem próbáltam. Párommal tervezzük, hogy elmegyünk futni, bár én előre félek tőle, mert 10perc után össze akarok esni.

2009. márc. 11. 09:25

hát, én mindenképpen belevágok, azt hiszem, de csak március 23-ától,mert addig nem eszemhúst, és ebben az is van. Nagyon bíztatónak tűnik, meg elég ehető kaják vannak benne.Szimpi. Csak az a baj, hoyg emelett nem kéne zabizni dugiban!:-)

Sbaj, de tényleg ad az embernek egy kis plusz akaraterőt, meg lekesedést, ha láta, hoyg mennek a kilók lefelé!

Menniyt mozogsz egy héten?

TOrnászik itt valaki otthoni dvd-kre?Én béres alexandra és bíró ica párti vagyok, de a norbi új, update kardióját is szeretném kipróbálni.Ki mit csinál torna téren? Nekem sajnos nem sok időm van, de e nyerj időt csak 30 óra, a bíró ica 5 pedig negyed óra. Nem mondom hoyg sok, de több,mint a semmi. Futni fél órát tervezek, remélem, holnap már összejön.

294. Marjann (válaszként erre: 293. - 79daf4ffb2)
2009. márc. 11. 08:44

Szia Omimanó!

Nekem olyan 4kilót sikerült fogynom tőle, szóval a villámdiéták világában hatásosnak mondanám (hozzátenném, hogy amikor csináltam nem is volt sokkal több felesleg rajtam, tehát gondolom nagyobb súlynál simán meg lehet az ígért 6 kiló is)

Most nem ezt csinálom, mert az a kúra a kilókra jó, vagy ha valaki sokat akar fogyni, akkor az elején jót tesz a léleknek a látványos fogyókúra. Gyors és látványos, ajánlani tudom bárkinek.

Most nem csinálok semmi direkt fogyókúrát, csak jobban figyelek arra, hogy mit eszek, pl délután leginkább csak gyümölcsöt, illetve elkezdtem mozogni. Alakformálásra azt hiszem ez jobb módszer, csak lassabb:)

Hozzátenném: igaz, hogy amit írtam, az két hetes gyors diéta, én mégsem híztam vissza azokat a kilókat olyan gyorsan...mondjuk egy év alatt, de én tényleg sokat ettem, illetve amikor másodszor elkezdtem 2éve szedni a fogamzásgátlót, akkor ugrott rám 3-4 kiló.

293. 79daf4ffb2 (válaszként erre: 261. - Marjann)
2009. márc. 11. 08:32

SZia!

Amit az előzöekben írtál diéta, te mennyit fogytál tőle?Most nem ezt csinálod?

Ki csatlakozik hozzám a MArjann által közzétett fogyókúrához jövő hétfőtől?

Amit most írsz, az is egy megszabott kajákat tratalmazó fogyókúra?

292. Marjann
2009. márc. 11. 08:29
Amúgy jó reggelt mindenkinek!
291. Marjann (válaszként erre: 290. - Angyalkák)
2009. márc. 11. 08:28
Abból szerintem nem lehet baj, ha pl több gyümölcsöt, zöldséget eszel, de drasztikusan azért ne fogyózz! Egyél sovány húst, gyümölcsöt, zöldséget, kevés édességet és sétálj nagyokat a babáddal. Esetleg nézz utána, hogy milyen teákat ihatsz szoptatás mellett.
2009. márc. 10. 23:38

Sziasztok! Most találtam rátok. 9- én elkezdtem a fogyókúrát mert már nem bírom magam ...Kb 25 kg felesleg.

Szülés után 5.5 hónappal vagyok , még szopizik a baba. Sokan azt mondják ,hogy ilyenkor nem szabad. Mi a véleményetek?

289. Nituska18 (válaszként erre: 280. - Diegóóó)
2009. márc. 10. 21:35
hát én ma úgy örültem hogy egy kis tavaszi idő van, elő is vettem a biciklit, holnaptól irány a bicikliút,hétfőtől pedig futás és bicikli felváltva! de csakis zenére:D
288. Marjann
2009. márc. 10. 21:23
Kihagytam a vacsit! Agyilag annyira nulla vagyok, hogy még enni se volt kedvem (na jó, egy icipici kétszersült lecsúszott,de úgy erőltették belém)
2009. márc. 10. 21:20
Nah én is túl vagyok a taposógépen, a tornát még halogatom, nem akarom hogy olyan izomlázam legyen hogy teljesen elmenjen a kedvem a tornától!
286. Nituska18 (válaszként erre: 281. - Kozmaedo)
2009. márc. 10. 21:17
igen én se raktam bele igy is a fahéj meg az ananász megteszi a hatását mert mind2 erős zsírégető! sőt a fahéjat még olajként is szokták használni és pár cseppet belekerni testápolóba, elvileg szuper zsírégető. bár még nem próbáltam.
285. diegóóó (válaszként erre: 282. - 9183e5be3e)
2009. márc. 10. 20:32
De jó neked hogy jól esett.Én majdnem kiköptem a tüdőmet pedig nem sokat futottam.Bár már vagy 7 éve futottam utoljára.:)De büszke vagyok magamra!:)
284. diegóóó (válaszként erre: 283. - Anya83)
2009. márc. 10. 20:30
Áááá a többiek bundás kenyeret esznek.Annyira kívánom én is.Olyan jó illata van.Bezárkóztam a szobámba.:)Szerintetek holnap ehetnék 2 tk. kenyérből?
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook