Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Maradjak vagy menjek? fórum

Maradjak vagy menjek? (beszélgetős fórum)


1 2
márc. 3. 22:43
Így van.
márc. 3. 22:38
Nem olvastam el, de a leglényegesebb hogy hallgass a szívedre + legyél bátor! Mert hiába tudod, hogy mit akar a szíved, ha közben meg gyáva vagy megtenni az első lépést! Az egész életed elmehet a szarból vár építéssel!
márc. 3. 18:53
Menekülj!!!
34. Bizsu001 (válaszként erre: 31. - Júlia91)
márc. 3. 16:24

Ugyanez velem is! Bár pánikbeteg hálisten sose voltam, de 20 felett ismerkedtem meg a jelenlegi párommal előtte sose volt senkim. Na persze nem azért mert nem volt jelentkező, rengetegen próbálkoztak. Egyszerűen annyira de annyira rossz példa volt előttem hogy férfi nélkül szerettem volna le élni az életemet. Nem normális hogy 3 évesen ekkora nyomot tud hagyni valakiben a saját édesapja mint rossz példa.


Egyébként meg ne gondold azt hogy apa nélkül lenne a kislányod. Bármikor találsz mást, egy olyan férfit aki nőként bánik veled, lányodat saját gyerekeként szereti majd.

33. Guruljka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 3. 15:07
Hogy vagy képes nagy A-val írni ezt a ... spermadonort?
32. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 3. 15:01
Nem olvasom el mit írtak a többiek,,de gondolom ugyanazt,hagyd ott amíg megteheted,inkább apa nélkül nőjön fel a kislányod,mit egy ilyen segfejjel.
márc. 3. 14:49

Egyetértek minden előttem szólóval! Változhat a helyzet igen, a rosszabbik irányba!


Gondolj a gyermekedre és még most lépj mert később nem lesz könnyebb sőt! És egy gyerek mindig megsínyli a válást akármennyi idős is.


Én 12 éves voltam, testvérem 2 mikor a szüleink elváltak és bár tettlegességig sosem fajult köztük a vita, még így is lelkileg maradandóan sérültünk mind a ketten! Én 10 évig pánikbeteg voltam és azóta sem sikerült a házasságba vetett hitemet visszahozni, szuper párom van, imádom de sose megyek férjhez!

márc. 3. 14:26
Elvált szülők gyermekeként tudok nyilatkozni neked. Anyukám és apukám 5 évig voltak együtt, ebből 2 évig voltak nélkülem, utána születtem én és 3 évet voltak még utánam együtt. Ugyanez a szituáció, előttem jól megvoltak bár már utólag vissza gondolva akkor is voltak figyelmeztető jelek de anyukám nem vette észre őket. Már a terhesség alatt is bunkó volt apukám vele, megjegyzéseket tett édesanyámra, nem örült neki hogy lánya lesz mert ő fiút akar, ha rosszul volt anya terhesen azt mondta minek nyafog... Ugyanez a forgatókönyv.. Bár még apám se volt ekkora állat hogy egy terhes nőt veréssel fenyeget. Most az én szemszögemből.. anya pánikbeteg lett mert annyira akarta hogy működjön a dolog legyen apja a lányának, hogy besokallt. 3 éves voltam és még a mai napig emlékszem hogy övültöztek egymással én meg megijedtem és elkezdtem sírni. Az ilyen férfi ott rohadjon meg ahol van!! Sokkal jobb életem van mióta apám nem szerepel benne!! Valahol az élet kárpótolt mert nagyszerű nagyszüleim vannak, akik gondoskodtak anyáról meg rólam és normális párom is lett. Most lehet nehéz meglépni ezt az egészet, de később jobb lesz hidd el.
márc. 3. 09:41

Ha meg tudod tenni, akkor tipli most.


Ha nem, akkor vívódni fogsz még egy ideig. Lesz több hasonló incidens, aminek már a gyerek is tanúja lesz. Ugyanúgy nehéz döntés lesz majd, vagy még nehezebb és ott már a gyerek is komolyan sérül.


Ha a gyerek abba a helyzetben születik bele, hogy apuka külön él, de nyugi van, az sokkal kisebb törés neki, nem kell átélnie a veszteséget, azaz a szétköltözést pl. Szerető apa attól még lehet a mostani párod, te meg találsz magadnak ezerszer jobbat.

28. Lina:)
márc. 3. 08:19
Ne haragudj, csak a feléig olvastam, mert felzaklatott, amúgysem vagyok most a toppon, de ez mellékes. Én azt tudom írni, egy ember sem tudja levetkőzni a jellemét. Én biztosan elhagynám. Ő nem egy támogató szerető társ. Egy életed van, hogy akarod leélni? Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy mindenkinek a legjobb. Ölelés!
márc. 3. 08:14

Többiek már leírták előttem, hogy mi a jó irány.

Megfenyegetett.

Én azt csinálnám, hogy megbeszélném a szüleimmel, hogy haza költözök.

Amikor a "párod" elmegy dolgozni, oda jönnének segíteni, összepakolnátok és hazacuccolnál a szülökhöz.

Ezt neki ne mond meg előre, mert baj lesz belőle. Szinte biztos, hogy verés lesz vége....

Titokban szervezd le, szüleid melléd állnak és biztonságban leszel.

márc. 3. 07:27

Szia!


Sajnos a leírtak alapján nekem az a véleményem, hogy nem igazán szeret téged a párod ,mert áldott állapotban nagyon is oda kellene figyeljen rád/rátok ,és neki kellene a biztonságot is java részt megteremteni ,de leginkább abból amit leírtál a fenyegetés a legcsúnyább dolog .

Sajnos előbb utóbb odáig is fajulhat a dolog ,hogy bántalmazni fog.

Nem hagyhatod azt, hogy ennek tudatában a babával a pocakodban ki tedd magatokat e veszélynek ,és azt sem ,hogy ebben a stresszben neveld majd Őt attól félve mikor látja azt, hogy Ti veszekedtek vagy éppen tovább fajul a dolog ...

A párod ezek szerint nincs még kész az apaságra, egy gyermek mindig áldás és öröm függetlenül attól ,hogy kisfiú vagy kislány .

Mivel van segítséged ugye leírtad ,és többet jelent neked a lelki nyugalmad és a kislányod gondolom ,így nem lenne nehéz külön útra térni, és a biztonságot választani .

Igen, lehet az apukája nélkül nőne fel a kislányod de ami a legfontosabb óva attól ,hogy lelkileg megviselje a kettőtök kapcsolata .


Kívánom neked, hogy sikerüljön ahogy te szeretnéd de a legfontosabb, hogy vigyázz magatokra !

Személy szerint elhagynám, volt sajnos hasonlóban részem csak annyi különbséggel ,hogy nem volt gyermek Egyre rosszabb volt minden ,9 évig voltunk együtt a 7.évtől pokol volt, nehezen de tudtam hagyni ,bár részemről nem érzelmi szálak miatt húzódott el a vége .


Ha szereted nagyon nehéz döntés előtt állsz ,de mérlegelj mert már hamarosan felelős leszel egy kis életért 😊

márc. 3. 00:37

Kedves FI!


Te is tudod mit kell tenned. Ennyire egy véleményen ritkán van hoxa népe! Fordíts az életeden amíg nem késő.

márc. 2. 22:35
"Ma" még "csak" megfenyegetett, holnap meg már összever. Szerintem a költözést is jobb, ha akkor bonyolítod le, amikor nincs otthon, vagy legyen ott veled valamelyik családtagod.
márc. 2. 22:05

Basszus.

Hát nem irigyellek.

Te szeteted? Nagyon kiakadnál, ha nem látnád többé?


Hatalmas szerencse, hogy ilyen józan szüleid vannak. Megkérdezett téged a párod családja, hogy akarsz-e egyátalán velük egy fedél alatt élni?

Anyósodékkal jó a viszony?

Ami így kezdődik, annak nem sok jót jósolok.

22. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 2. 21:26

Ilyen emberrel nem élnék egy napot sem tovább, nemhogy még feleségül menjek hozzá !

Aki szereti a párját, az nem beszél így, és nem is viselkedik ilyen bántóan, tiszteletlenül, önző módon ! Már most kritizálja a külsődet ? Soha az életben nem tehetné, hiszen úgy szeret, ahogy vagy ! Vagyis kellene. Mi lesz pár hónap múlva, ha nő a pocakod ? És ha még hízol is ? Nekem hónapokat kellett feküdnöm a terhesség alatt, felszedtem 20 kilót, de soha nem kritizált a férjem.( Szülés után leadtam a kilóimat.) Aztán ez megismétlődött a következő terhességnél is, vagyis fekvés és +20 kiló. Akkor sem kritizált a férjem !

És ráadásul folyton lehülyéz ? Ha ellentmondasz, akkor meg akar verni ??? Nem segít a szabadidejében ? Milyen sok dolga van egy albérletben ? Mi lenne, ha építkeznétek is ? Na, akkor dolgozhatna minden szabad percében a házon ! Szerintem ő már most lusta, és plusz még nem ebben a században él agyilag.

Nem ragozom : akkor sem élnék vele semeddig, ha ha nem akarna hitelt felvenni,stb.,építkezni !!!

Az pedig elkeserítő, hogy nem örül egy kislánynak ! Érzelmi analfabéta !

Ha senkire nem hallgatnál, és az építkezésbe is belemennél, tönkretennéd az életed, ebben biztos vagyok ! Akkor is, ha az esküvő és a hitelfelvétel után ott hagynád !

Azonnal hagyd ott ezt az embert !!!

21. katt2 (válaszként erre: 18. - F.frezia)
márc. 2. 20:13

Pontosan! A legmocskosabb történet kerekedne ki belőle. Majd a kis felesége lesz elkötelezve egy banknak a fél életére.


Hallottam néhány ilyen történetet. Meg azt is, hogy a sok tiltakozás ellenére az asszonyka belemegy a házasságba...


Azt sem értem, hogy nem teszik neki egy kislány? Akiket ismerek és születik egy kislány, hát a pasi a széltől is óvja!

Ennek a rohadéknak semmilyen gyerek nem lenne jó.

márc. 2. 20:05

Aki egy terhes nőt veréssel fenyeget, attól menekülni kell. A többi csak hab a (kak,val töltött) tortán. A szüleidnek igaza van, hogy nem akarnak segíteni abban, hogy a te és a szüleid pénzéből újítsák fel a szülei házát. Más épeszű szülő sem menne bele ebbe.

Nem kellemes, ha egy gyerek apa nélkül nő fel - bár a külön élés nem feltétlenül jelenti azt, hogy az apa nem vesz részt a gyermeke életében ld. elvált szülők -de annál, hogy erőszakos, megfélemlítő, durva apával nőjön fel, annál minden jobb. Szerintem költözz haza, így babával kell neked békesség kell. Ha ez csak egy átmeneti csuklás nála, akkor észhez jön tőle, és megváltozik, ha nem, akkor előbb-utóbb úgyis költöznél.

19. a364b6393b (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 2. 19:55

Megdöbbentem, mikor a végére értem az írásodnak...

én egy idős ember vagyok, tehát ez a világ már nem az én fiatalkori világom.

Tudom, hogy roham léptekben változik minden de azért alapértékekben mégsem...


nagyon úgy vagyok vele, hogy ezek ellenére mégis adok neki egy esélyt hátha...?


Mi a helyes és mi nem?


Régen azt mondták, hogy "kutyából nem lesz szalonna"

Te, aki ilyen helyesen fogalmazol, nem hiszem, hogy nem látod az írásodban a megoldást...

Testvéreid és a szüleid segítenének, én azt az utat választanám .

De én nem vagyok szakember, Neked kell tudni magadtól dönteni...

márc. 2. 19:50

Menj, vissza se nézz!

És ne menj bele a babaváró hitelbe sem. Rámenne a pénz az ő házukra, te meg 20 évig adóstárs leszel egy olyan hitelbe, amiből semmit se látsz!

márc. 2. 19:36
Szerintem ne gondolkozz ezen túl sokat. Addig menekülj ettől az embertől, amíg nem írat alá veled több millió forintos kölcsönöket. Ez az átváltozás a párod részéről csak rosszabb lesz, amint megszületett a baba.
márc. 2. 19:32
Még jó, hogy nem vagytok házasok, így egyszerűbb kilépni ebből a máris szörnyű kapcsolatból. Csomagolj azonnal és vissza se nézz ! Soha nem fog megváltozni, csak rosszabb ember lesz a párod. Te meg könnyen a család rabszolgájává válhatsz.
márc. 2. 19:29

Még egyet tennék hozzá.

Fiatal házasként néha/ vagy nem néha, összeakadt a bajusz(nem is értem:))) csiszolódtunk na:))


DE, SOHA nem lettem megfenyegetve!

márc. 2. 19:17
A szüleidnek teljesen igaza van, ne kerülj kiszolgáltatott helyzetbe.
13. janszi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 2. 19:14

A józan ész diktálta hogy leírd,és kapj valamilyen támogatást a nehéz döntés előtt.

Íme a józan ész válasza:amikor TÁRSAT választottál,akkor egy közös életet választottatok,amiben a MUNKA és ÖRÖM közös.Ezt az álmot elvitte a cica,változtak a körülmények,változik az ember is.

A szüleidet a józan ész vezérli,menj vissza hozzájuk,nem kerülsz adósságba más vagyonában.Új társat pedig gőzerővel keress,mert VAN ép gondolkodású a kerítésen túl IS.Kérj ebben is segítséget a családodtól,LESZ normális.

márc. 2. 19:04

Sok erőt és bátorságot, szerintem tudod Te belül, mit is kell lépned, csak egy kis "megerősítés" hiányzik.


Az, hogy most így alakult, nem jelenti azt, hogy a gyermeked Apa nélkül nő fel. Tudom, hogy most nem elsődleges célod az ő pótlása, de nem elképzelhetetlen, hogy a jövőben olyan párod lesz, akire a lányzó apaként tud tekinteni. A szeretet és a biztonság a legfontosabb, örülök, hogy van családod, akikre támaszkodhatsz.

11. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 2. 18:59

Igen, változhat. De nem jó, hanem rossz irányba.

Isten ments, hogy a szüleihez költözz, abba az ingatlanba invesztálj egy fillért is.

Biztos lehazudja neked a csillagot is az égről, hogy ne szakíts vele, mert a szégyent nehéz lesz lenyelni neki. Egy szava nem lesz igaz. Az ilyen kapcsolatból csak kilépni érdemes, nem belemenni az örvény közepébe, mert lehúz. Ha a családod segít, akkor élj ezzel a lehetőséggel, és nyugodtan neveld a kislányodat, ne egy ütlegelt anyukát lássan az a baba majd. Sok sikert kívánok neked. Remélem jól fogsz dönteni! Nagyon gondold át, beszéld meg a családoddal, ők biztos nem akarják, hogy boldogtalan legyél, hallgass rájuk.

10. kisj
márc. 2. 18:55

Csatlakozom az előttem szólókhoz.

Hagyd el, mert ez a kapcsolat csak rosszabb lesz.

márc. 2. 18:52

Sajnálom!!!

Ugye tudod ha 1000 hozzászólást kapnál annak mind ugyanaz lenne az üzenete!


Tedd össze a kezed hogy van mögötted szerető család:))

márc. 2. 18:51
Ne menj, hanem fuss.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook