Már régóta babócára várunk! (beszélgetés)
Ismerem :)
Elvileg csütörtökön volt a tüszőrepedésem (doki szerint)
Kedden és csütörtök este voltunk együtt. A csütörtökinek "nagyon muszáj" érzése volt,de megtettük. Apa 12 óra meló után én pedig reggel 4-kor keltem és este 7-kor értem haza, szóval hullák voltunk.
Hát ezek szerint nem minden orvos mond egyformát :O
Akkor hallgass a saját orvosod tanácsára (már ha találkoztok abban az időben), én csak tájékoztatásul írtam végülis ezt.
Nézesd is meg, mert nagyon sok múlhat ezen.
Én is még csak most jutottam el az endokrinológushoz... ennyi idő után. Egy nagyon kedves ismerősöm ajánlotta, hogy érdemes mélyebben belemenni a dologba, mert ő sem esett teherbe és csupán 1 vizsgálat kiderítette miért is nem esik teherbe.
Nekünk az orvos két naponkénti akciót mondott!
Úgy lenne ideális,ha peteérés elött egy vagy két nappal.
Vagyis ha pont szerda,vagy csütire esik akkor nem túl sok az esélyem,de a péntek sem túl jó,mert késő este hullafáradtan,ha hazaesik apuka,már nem sok kedve van a dologhoz. :(
Igen :)
Én is alig vártam, hogy elmenjen 1 év és mehessek. Úgy is volt...
A múlt hónapban váltottam orvost, mert aki volt nem sok mindent tett.
Nem 4 év után mentem először!!!!! 4 éve próbálkozunk,de a kivizsgálások már évekkel ezelőtt megtörténtek,de jött egy gixer és felfüggesztettük a baba témát.
Van már a kezemben hormon eredmény, HSG vizsgálat, Apának andrológia.
Ezeket minde tavaly és tavalyelőtt csinálták.
jól egymásra találtunk, én is könyvelek
irodai kukacok :D
Az végülis nem egy nagy hátrány :)
Babagyártásnál az az ideális, ha 3-4 naponta van együtt a pár. Addig termelődik "megfelelő" mennyiségű anyag.
HA túl gyakran van együtt a pár, az nem jó, mert akkor meg híg a sperma.
Akkor nálatok elég nehéz időzíteni a "legalkalmasabb" időre.
Bár nem is kell hozzá a távolság.
Nálunk a párom 3 műszakban dolgozik, és meg 8-4ig az épp elég hozzá, hogy sokszor lecsússzunk a legjobb napokról. :(
Tinda hogyhogy 4 év után mentél csak dokihoz?
Én alig vártam, hogy leteljen a kötelező egy év (az a kivárás, hátha teherbe esek mégis), és már röpültem is a dokihoz.
Mi tartott eddig vissza?
Igazából mi még csak nemrég kezdtünk neki a kistesó projektnek.Egy éves múlt június végén,de rá is pont két évet vártunk.
Jártunk orvoshoz is,minden rendben van velünk,csak hát az a gond hogy a férjem Pesten dolgozik és csak hétvégenként van itthon.
Sziasztok! Bocsánat hogy beleszólok, csak elolvasgattalak titeket. Én is voltam hasonló cipőben.
Szóval nem érdemes "csak" azért kipróbálni a fogamzásgátlót, hogy rendbe tegye a ciklust, mert ez csak addig lesz rendben, amíg szeded. Abbahagyod, és visszatér az eredeti állapot. Vagy éppen olyan, mint amilyen tabletta szedés előtt volt.
Hisz tabletta szedése mellett nincs peteérés, csak megvonásos vérzés. Az csak egy tüneti valami. Egyszóval semmi.
HA babát akarsz, akkor meg felesleges fogamzásgátlóval húzni az időt.
Üdv mindenkinek!!
Szerintem itt mindenkit szivesen látunk :)
Bürokraták :DDDDDDDDDD
de azért szeretlek ám :))
Üdvözlünk körünkben! Mindenkinek örülünk.
Mesélj kicsit magadról, mit lehet rólad tudni?!
Sziasztok!
Csatlakozhatok?Jó lenne valakivel beszélgetni néha!
Húúú, ne is akard tudni! :D :D
Adóztatással foglalkozom, nyomorgatom az embereket!! :(
De azért ne útáljatok érte, ez is csak egy munka! :D
Végre, valami pozitív hozzáállás!! Na, csak így tovább!!!! Egyébként júl. 26-ra nem kéne.
Végülis ha mindenhol mindent rendben talál akkor az már csak a szerencsén múlik.
semmi baj :)
mit is melózol? azt hiszem erről még nem beszéltünk
Bocsika, csak nem tudtam szólni, hogy volt egy idézett emberkém 9-re.
De már lekopott, szóval vagyok! :D
További ajánlott fórumok:
- Az első pozitív tesztre várunk
- Házas férfi, régóta kerülgetett, egyszer megtörtént azóta nem keres. Miért, mi a véleményetek?
- Van olyan tárgy, dolog, szokás az életedben, amihez nagyon régóta ragaszkodsz?
- Elítélitek ha egy fiatal nő régóta keresi a boldogságot, egyedül van és egy idősebb érett férfi oldalán anyagi biztonságot és szerelmet kap?
- Melyik/milyen ruhadarab az? amire már régóta vágysz de nem lelsz rá vagy nehezen tudod beszerezni?
- Tillinek és Tutunak! Várunk vissza benneteket Lányok!