Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Már nem élvezem a szexet a párommal...Miért? fórum

Már nem élvezem a szexet a párommal...Miért? (beszélgetés)

1 2 3
2012. jún. 5. 17:56
Nem élvezed a szexet vele, nem bízol benne, nem tudtál neki megbocsátani. Miért vagy vele?
32. 342402de6d (válaszként erre: 1. - Laura022)
2012. jún. 5. 17:55
Minek tovább "kínlódni"?Van értelme?
31. 8e9170fe09 (válaszként erre: 1. - Laura022)
2012. jún. 5. 17:48
Itt az ideje váltani!
30. 25d4b44717 (válaszként erre: 19. - D71ef05a8e)
2012. jún. 5. 17:34
Én se tudtam rögtön még biciglizni se. A megbocsátás t is tanuljuk valahol.
29. 25d4b44717 (válaszként erre: 17. - D71ef05a8e)
2012. jún. 5. 17:29

Reálisan látod:-)

Sokan nem is sejtik mily boldogtalanságot idéznek elő!

Egész életükben elégedetlenül hajtják a média által épített légvárat.

Az én dédim imádta a szedet és a párját is.A papóm szerint azzal ünnepelték a 60.házasságit :-) A 75.előtt pár hónappal lelépett az örök vadászmezőkre:-( Nyugodjanak békében:-)

28. f969d06d2a (válaszként erre: 7. - Mazsinka)
2012. jún. 5. 17:28
Bizony,párom nagyija mesélte az öreg úgy rámászott soha meg nem csókolta.A másik nagyinak meg, akkoriba az ország másik felébe járt kubikolni a párja,6havonta haza jött gyereket csinálni:))és ment tovább.Valóban jó nem abban az időben élünk
27. Borsika (válaszként erre: 7. - Mazsinka)
2012. jún. 5. 17:22
Annyira birom a hozzaszolasaid :))))) mintha magamat hallanam:))
26. 25d4b44717 (válaszként erre: 16. - Laura022)
2012. jún. 5. 17:19

Pedig,ha nem bocsájtod meg az ő botlását,akkor Isten hogy bocsásson meg neked?(miatyánk..)

Akkor bocsájtunk meg,ha el is feledjük,mint bűnt!

25. 25d4b44717 (válaszként erre: 1. - Laura022)
2012. jún. 5. 16:57

Hajjajj, vele én se élvezném:-) :-)

Na de komolyra fordítva,ha semmi bajod nem érzel és nem hagytátok ellaposodni a kapcsolatotok,valamit jelez a szervezeted.! Pl. Vitamin,vagy nyomelemhiány.esetleg nézesd meg a cukrod, stb.

Azt nem tanácsolom,h.próbáld ki mással mert néhány menet még az újdonsága miatt megtévesztő lehet.

Tarthatsz pár hét szünetet is.

24. 91d4989ab9 (válaszként erre: 12. - Laura022)
2012. jún. 5. 16:35
mennyit vagytok együtt? jó vele lenni csak úgy , vagy már nem is szivesen mentek együtt sehová?
23. Mazsinka (válaszként erre: 17. - D71ef05a8e)
2012. jún. 5. 16:31
Ez tény. Ma jön egy kis veszekedés, és máris válnak. Meg sem próbálják helyrehozni az elrontottakat. Első házasságból pár gyerek, másodikból egy-kettő...azt se hiszem, hogy jó ez egy nőnek, egy gyereknek meg pláne...Ami a szexet illeti, figyelni kell a másikra, annak igényeire, ami legjobb esetben kölcsönösen kell, hogy működjön.
2012. jún. 5. 16:21
Talán kiábrándultál belőle... talán tényleg felesleges ezt tovább húzni-nyúzni. Lépjetek tovább.
21. e57e061615 (válaszként erre: 1. - Laura022)
2012. jún. 5. 16:19
Szerintem hagyd vére ott ezt a pasit, mert csak vesztegeted az időd.
20. a14deb9047 (válaszként erre: 17. - D71ef05a8e)
2012. jún. 5. 16:15
Pedig a mai nők nem Courts Mahlert olvasnak... :)
19. d71ef05a8e (válaszként erre: 16. - Laura022)
2012. jún. 5. 16:08
Igen, ez baj. De nem a te hibád, nem hiszem, hogy te tehetsz róla. A megcsalást nem tudja mindenki megbocsátani, szerintem én sem tudnám. De ha mégis, annak tényleg csak akkor van értelme, ha a szív legmélyén sem marad harag vagy neheztelés és megbántottság, máskülönben mint a métely, csak emészt belülről, és becsapod őt is, magadat is. Sok minden hiányozhat eg yjó kapcsolatból, de a feltétel nélküli bzalom szerintem nem.
2012. jún. 5. 16:06

hja, meg is csalt?

kedves.

ha én ilyet megtudnék, rögtön ott hagynám. nálam ez nem játszik.

az pedig, hogy 1 hét múlva újra kívánod, tök természetes. ha együtt vagytok, ha nem. hisz megszoktad a mindennapos szexet, nyilván hiányozni fog.

17. d71ef05a8e (válaszként erre: 7. - Mazsinka)
2012. jún. 5. 16:05

Szerintem az, hogy ki mennyire boldog egy kapcsolatban, nem csak attól függ, hogy tényszerűen mit kap tőle, hanem attól, hogy az elvárásaival mennyiben találkozik a megélt valóság. lehet, hogy nagyanyáink egy jelentős része nem tudta, mit az orgazmus (de ezt sem hiszem, mert miért lett volna annyi megcsalás már akkor, ha nem élvezték volna?), de ha nem is napi fergeteges szexet vártak el egy házaságtól, hanem más szempontok voltak az irányadók, akkor nem 100%, hogy boldogtalanabbak voltak az akkori házasságokban, mint a mi modern asszonyaink a maiakban.

Ma olyan irreális, romantikus elvárásokkal lépnek be sokan egy házasságba, a szexuális élet terén is, plusz egymást is többet hülyítik a nők azzal, hogy mi hogyan és mennyiszer "ideális", hogy nagyon nehéz csalódás nélkül megúszni a dolgot:)

16. laura022 (válaszként erre: 14. - Anyuccci)
2012. jún. 5. 16:05
Őszintén nem akarok vele erről még a megcsalásról mégegyszer beszélni..A szivem mélyén nem bocsájtottam meg ezt neki,szerintem nem is fogom,kicsit mindig utálni fogom ezért.Lehet ez a baj most,hogy nem tudom elfelejteni neki,és mindennap ezen rágódom még mindig.
15. nori124 (válaszként erre: 12. - Laura022)
2012. jún. 5. 16:04
szerintem, ha már 2,5 éve is felmerült benned a szakítás gondolata és most sem stimmel valami, akkor nem érdemes folytatni. ilyenkor mindenki írja, hogy próbálj valahogy beújítani, próbálj meg újra beleszeretni.. szerintem fölösleges. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Nekem egy 2 éves kapcsolatomból fél évig minden OK volt, utána fél évig "egész jó.." aztán az utolsó 1 év kínzás volt.. utólag bánom, hogy nem léptem ki hamarabb. fölöslegesen húzod mind a saját, mind a párod idejét. szerintem mindenkinek megvan az "igazi párja", akit nem tud megunni és akibe még 10-20 év után is majdnemhogy szerelmes. kívülállóként úgy gondolom, ő nem a te embered, de ezt neked kell tudni. ha már gondolkozol ezen, hogy befejeznéd, rég rossz...
14. anyuccci (válaszként erre: 8. - Laura022)
2012. jún. 5. 16:01
Hát az hogy megbocsátottál Neki egy félrelépést és így folytattad az nem semmi...Lehet Te úgy érezted hogy minden ok de a tudatalattid nem így érezte és most így lázad a tested.Szerintem ha megakarod menteni akkor üljetek le és beszéljétek meg.Egy őszinte beszélgetés csodákra képes.És lehet nem ártana egy kis sexszünet.Egy két hét és ha tényleg szereted akkor újra kívánni fogod.De ha úgy érzed vége akkor nem érdemes időt pazarolni rá.
13. d71ef05a8e (válaszként erre: 1. - Laura022)
2012. jún. 5. 15:57

Azt írod szereted a párod, csak unalmas már. szerintem pedig ez a két dolog kizárja egymást: akit mélye szeretek, azt nem tudom unalmasnak találni még akkor sem, ha tizenéve ugyanolyan a teste, vagy ha órák óta csak hallgatunk. Így szerintem nem is biztos, hogy a szeretet szó itt a legmegfelelőbb, lehet, hogy inkább megszoktad, elismered a jó tulajdonságait, nem kívánsz neki rosszat, sőt, kívánod, hogy legyen boldog. De a szeretet valami több: olyan természetes következménye az, hogy ellenállhatatlan vágyat érzel a másik közelségére (szexuálisan is), mint az, hogy levegőt veszel. Szerintem erre hosszú távon lelki alapok nélkül senki nem képes.

lelkileg kerüljetek újra közelebb egymáshoz, ismerd meg újra, más oldalát is, a gondolatait, vgyait, álmait... magyarul szerelmesedj bele újra, és nem fogod unalmasnak találni. És ami még fontos szerintem, hogy többet ér a minőség, mint a minőség. a napi szex teljesen felesleges strigula akkor, ha nem valódi testi-lelki élmény, szerintem.

12. laura022 (válaszként erre: 11. - Nori124)
2012. jún. 5. 15:57
Tudom,de azóta rendbe hoztuk a dolgokat és volt egy hosszabb időszak amiben jó volt minden együtt,és most megint elromlik minden úgy látszik..:(
2012. jún. 5. 15:56
A kiírt fórumtémáidból látom, hogy már 2,5 éve sem szeretted és kívántad úgy, ahogy "kéne". Ebből már réges-rég ki kellett volna lépned. Nem vagy boldog, s ezt a párod is érezheti, már csak az a fránya megszokás működik... Hajrá!
10. inkábbíjász (válaszként erre: 8. - Laura022)
2012. jún. 5. 15:55
Akkor ezt beszéljétek meg. Tudsz vele erről beszélgetni? Hajlandó veled leülni, vagy egy vállrándítással elintézi az ilyeneket?
2012. jún. 5. 15:54

Már nem szereted, nem kívánod. Elmúlt. Vége.

Ideje őszintének lenni. Így lennél becsületes, egyenes mindenkivel szemben. És önmagaddal is.

2012. jún. 5. 15:51
De még pár hónapja,jó volt minden,sok mindent kipróbáltunk már meg nem is játszottam meg hogy élvezem,mert tényleg jó volt. Ez kb.2 hónapja van,hogy igy érzek,valami megváltozott bennem és nem tudom miért. 1 évvel ezelőtt ő megcsalt engem,és én megbocsátottam és jó volt minden,de most megint egyre többször eszembe jut,hogy mással is volt,meg mivan ha megint megcsal,lehet ez a gond.
7. Mazsinka (válaszként erre: 5. - Cucicsillag)
2012. jún. 5. 15:50

Szerintem nagyanyáink idejében sem próbáltak semmit sem helyrehozni, mivel ezer és egy házasság köttetett szerelem nélkül. Az asszonynak *** volt a neve, az ember meg, ha jónak látta taknyán tenyerelte, és akkor így mindenki tudta, hol a helye, nem szaladtak elválni.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy úgy normális, csak hát akkoriban sem volt fenékig tejfel az élet, ha már így felhoztad. Szerintem meg nagyanyáink nagy része azt se tudta, mi az az orgazmus, ha nem volt neki, nem volt...még jó, hogy nem nagyanyáink idejében élünk:S

2012. jún. 5. 15:45

Esetleg valami újdonságot bevetni?

(és itt nem egy másik pasira gondoltam..:))

Ez így nem jó hosszútávon,se Neked se Neki,gondolj bele,hogy fordítva hogy esne Neked.

Az őszinteség csodákra képes,ezt jó lenne az embereknek megértenie.Ha meg rástresszelsz arra,hogy legyen orgazmusod,nem lesz.

5. Cucicsillag (válaszként erre: 1. - Laura022)
2012. jún. 5. 15:45
Haaat,mar nem az van,mint nagyanyaink idejeben, hogy kitartottak egymas mellett es probaltak helyrehozni,ami elromlott. Ha igy erzed es nincs ingerenciad helyreallitani,akkor baj van. Vmilyen iranyba lepned kell, kulonben becsapod Ot is ,na meg magadat is...
4. kisj
2012. jún. 5. 15:40
szerintem már nem szereted a párodat
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook