Már nem élvezem a szexet a párommal...Miért? (beszélgetés)
Reálisan látod:-)
Sokan nem is sejtik mily boldogtalanságot idéznek elő!
Egész életükben elégedetlenül hajtják a média által épített légvárat.
Az én dédim imádta a szedet és a párját is.A papóm szerint azzal ünnepelték a 60.házasságit :-) A 75.előtt pár hónappal lelépett az örök vadászmezőkre:-( Nyugodjanak békében:-)
Pedig,ha nem bocsájtod meg az ő botlását,akkor Isten hogy bocsásson meg neked?(miatyánk..)
Akkor bocsájtunk meg,ha el is feledjük,mint bűnt!
Hajjajj, vele én se élvezném:-) :-)
Na de komolyra fordítva,ha semmi bajod nem érzel és nem hagytátok ellaposodni a kapcsolatotok,valamit jelez a szervezeted.! Pl. Vitamin,vagy nyomelemhiány.esetleg nézesd meg a cukrod, stb.
Azt nem tanácsolom,h.próbáld ki mással mert néhány menet még az újdonsága miatt megtévesztő lehet.
Tarthatsz pár hét szünetet is.
hja, meg is csalt?
kedves.
ha én ilyet megtudnék, rögtön ott hagynám. nálam ez nem játszik.
az pedig, hogy 1 hét múlva újra kívánod, tök természetes. ha együtt vagytok, ha nem. hisz megszoktad a mindennapos szexet, nyilván hiányozni fog.
Szerintem az, hogy ki mennyire boldog egy kapcsolatban, nem csak attól függ, hogy tényszerűen mit kap tőle, hanem attól, hogy az elvárásaival mennyiben találkozik a megélt valóság. lehet, hogy nagyanyáink egy jelentős része nem tudta, mit az orgazmus (de ezt sem hiszem, mert miért lett volna annyi megcsalás már akkor, ha nem élvezték volna?), de ha nem is napi fergeteges szexet vártak el egy házaságtól, hanem más szempontok voltak az irányadók, akkor nem 100%, hogy boldogtalanabbak voltak az akkori házasságokban, mint a mi modern asszonyaink a maiakban.
Ma olyan irreális, romantikus elvárásokkal lépnek be sokan egy házasságba, a szexuális élet terén is, plusz egymást is többet hülyítik a nők azzal, hogy mi hogyan és mennyiszer "ideális", hogy nagyon nehéz csalódás nélkül megúszni a dolgot:)
Azt írod szereted a párod, csak unalmas már. szerintem pedig ez a két dolog kizárja egymást: akit mélye szeretek, azt nem tudom unalmasnak találni még akkor sem, ha tizenéve ugyanolyan a teste, vagy ha órák óta csak hallgatunk. Így szerintem nem is biztos, hogy a szeretet szó itt a legmegfelelőbb, lehet, hogy inkább megszoktad, elismered a jó tulajdonságait, nem kívánsz neki rosszat, sőt, kívánod, hogy legyen boldog. De a szeretet valami több: olyan természetes következménye az, hogy ellenállhatatlan vágyat érzel a másik közelségére (szexuálisan is), mint az, hogy levegőt veszel. Szerintem erre hosszú távon lelki alapok nélkül senki nem képes.
lelkileg kerüljetek újra közelebb egymáshoz, ismerd meg újra, más oldalát is, a gondolatait, vgyait, álmait... magyarul szerelmesedj bele újra, és nem fogod unalmasnak találni. És ami még fontos szerintem, hogy többet ér a minőség, mint a minőség. a napi szex teljesen felesleges strigula akkor, ha nem valódi testi-lelki élmény, szerintem.
Már nem szereted, nem kívánod. Elmúlt. Vége.
Ideje őszintének lenni. Így lennél becsületes, egyenes mindenkivel szemben. És önmagaddal is.
Szerintem nagyanyáink idejében sem próbáltak semmit sem helyrehozni, mivel ezer és egy házasság köttetett szerelem nélkül. Az asszonynak *** volt a neve, az ember meg, ha jónak látta taknyán tenyerelte, és akkor így mindenki tudta, hol a helye, nem szaladtak elválni.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy úgy normális, csak hát akkoriban sem volt fenékig tejfel az élet, ha már így felhoztad. Szerintem meg nagyanyáink nagy része azt se tudta, mi az az orgazmus, ha nem volt neki, nem volt...még jó, hogy nem nagyanyáink idejében élünk:S
Esetleg valami újdonságot bevetni?
(és itt nem egy másik pasira gondoltam..:))
Ez így nem jó hosszútávon,se Neked se Neki,gondolj bele,hogy fordítva hogy esne Neked.
Az őszinteség csodákra képes,ezt jó lenne az embereknek megértenie.Ha meg rástresszelsz arra,hogy legyen orgazmusod,nem lesz.
További ajánlott fórumok:
- Szexuálisan túlfűtött lány vagyok, de a párommal egyáltalán nem élvezem a szexet, és ettől nagyon szenvedek!
- Mit tegyek ha a barátomnak kicsi a pénisze, és így nem élvezem vele a szexet, mert nem nagyon érzek semmit?
- Miért nincs orgazmusom, ha a párommal szexelek?
- Már nem élvezem vele a szexet. Évek óta ugyanaz a póz, és...
- Imádom a szexet a párommal csak a nehéz napokon elég nehezen viseljük a nélkülözést, mit tehetünk?
- Miért volt véres a vizeletem, miután a párommal együtt voltunk?