Már miért bánnám meg, hogy a férjemmel feküdtem le először, és azóta se voltam mással? (beszélgetés)
nincs semmi kulonbseg. a szexrol ugyanugy lehet beszelgetni, mint egy szinhazi eloadasrol. nem a tema maga hatarozza meg azt, hogyan beszelnek rola. a politikarol is lehet gusztustalanul beszelni, vadaskodni, szemelyeskedni, egymast szapulni, mint normalisan, kivancsian dumalni
valamilyen szinten prudseg, ha valaki nem tud a szexrol beszelni, es szerinte pfuj maga a tema is. manapsag annyira nyiltan es szabadon lehet muvelni, megis gyakran az a ket ember, aki egymassal szexel nem tud beszelni rola, akkor sem, ha problemak vannak
ha szex a tema, nem azt kell feltetlenul elkepzelni, hogy ket tini vihorasz es nagyzolva mondogatja, o mennyire imadja az analt, es a parja szerint kiralyul szop. nem kell ilyen sztereotipiakban gondolkodni. a szex erdekes tema, es sok mindent lehet tanulni is csupan abbol, hogy beszelgetsz rola, masok szemelyes tapasztalatat megismered
szerintem olyat senki nem irt. bar abban sincs semmi, ha valaki megkerdezi, a masik mikent szereti vagy hogyan jo neki. csak nyilvan ha olyan tarsasag van, ahol siman elbeszelgetnek a szexrol, elsorol meg akarhanyadikrol, azok nem akadnak ki komolyan azon, hogy valakinek a ferje volt az elso :D
azon is felesleges vitazni, mi a jobb, elsovel egyutt maradni vagy sem. ugyanannyira jo lehet elso szerelemmel harmonikusan es jo hazassagban elni ezer evig, mint akar egyedulallokent randizgatni, kalandozni, kapcsolatozni. megvan mindkettonek a jo oldala. az eros meghittseg, biztonsag sem feltetlen jobb, mint egy folytonos megujulas, izgalmas kalandok (nemcsak szexre ertve)
nyilvan mindenki arra az oldalra huz inkabb, ami hozza kozel all, ahogy alakult az elete
valahogy én ezt a helyzetet se nagyon tudom elképzelni.
félig ismeretlen emberek között szóba jön, h a pár szinte gyerekkoruk óta együtt van, csak ők voltak egymással és boldogok, minden rendben a kapcsolatukban. és erre valaki beszól??? és a pár szégyelli magát? nem hihetetlen ez?
miert lenne problema, ha egy tarsasagban szoba kerul a szex? nem mindenkinel tabutema ez, es nyilvan nem a szuloi ertekezleten vagy egy szupermarketben a penztari sorban kezdenek el errol beszelgetni egymassal vadidegen emberek.
a politika peldaul sokkal kenyesebb, azon hajlamosan olre menni :D a szex sok embert erdekel, itt is mennyi forum nyilik rola. beszelgetni rola nem azt jelenti, hogy ossznepi gruppen zajlik
azért nem minden fiatal ilyen ;) igaz már én is trottyos vagyok a valóvilásgos szexről meg rózsaszin felhőkről beszélünk körökben :D
szóval nyugi, vannak fiatalok, akik ha megkeresnek valami infót, utána beépítik, járnak prózai színházba pl, érdekli őket a tudomány, stb...
Sokféle fiatal van. csak a felszínes réteg a hangosabb, harsányabb általában.. De ez mindig így volt
Sosem érdekelt senkinek a véleménye rólam. Magányügy!
A műveltségemmel abszolút nincs problémám. (szeretnél velem a kvantumfizikáról beszélgetni?) :)
Az öltözködésem szélsőséges. A egyszerű farmertől a dominajelmezig, bármi jöhet. Imádom a pirosat is.
A netet meg imádom. Főleg akkor, ha nem tudok valamit, nagyon jó ám rákeresni!
Én most csak abból a szemszögből vizsgálom, hogy ennek a fiatal társaságnak ez egy beszélgetési téma és ördögtől valónak tartják, hogy pl. politikáról fecsegjenek.
Igen, idősebbek között is vannak ilyenek....
Könyvekről, egy jó filmről,űrutazásról, bulikról és akár politikáról.
Hiába vagy fiatal (azért kíváncsi lennék a korodra...), az nem jelenti azt, hogy ki kell teregetni ezt is magadról. Aztán majd csodálkozol, ha ribinek tartanak, véleményt alkotnak rólad (olyat ami nem tetszik esetleg).
Ne hidd, hogy attól vagy menő, hogy ezeket elmondod. Most mondanám, hogy inkább a műveltségeddel csillogjál, de nem teszem, mert a mai fiatalok semmit nem tudnak, csak úgy ha rákeresnek a neten:D Szerintem egy társasági élet nem arról szól, hogy átbeszéljük egymással a szexuális szokásainkat, hanem teljesen másról. Nem csoda, ha nincs a mai fiataloknak barátjuk, hiszen kinek kellene egy ilyen barát vagy barátnő? Erre a sarkon álló hölgy is megfelelő, aki ezzel keresi a kenyerét és akitől sok fiatal egy picit sem különbözik. Sem az érdeklődését, sem az öltözködését tekitnve....:DDDD
Azt hiszed, hogy vicces vagy de nem.....
Aha. Általában megszoktuk beszélni ki hogyan szereti csinálni. Van, aki a simát szereti, van aki popsiba is, és hasonlók. Színes a paletta. ;-)
Fiatalok vagyunk, nem trottyok. Miről beszélgessünk? Politikáról? :D :D
Ezt jól értem? Te azt a társaságot tartod jónak, ahol a szex egy sztenderd téma?
Én nem vagyok prűd, de a haverjaimnak semmi köze ahhoz, hogy hány pasim volt, kivel feküdtem le és mikor. Ez egyedül rám tartozik. Még a férjemnek sincs köze hozzá. Ne érdekelje, hiszen engem sem érdekelnek azok a nők, akik előttem voltak.
Én olyanokkal nem sütögetnék együtt, akik érdeklődési köre kimerül a szex témába. Sekélyes, unintelligens ember az ilyen. Még a legjobb barátnőmmel sem beszélem meg a szexuális életemet, pedig már közel 50 éve barátnők vagyunk. Igaz, ő ismeri a volt barátaimat is, de ennyi, semmi több.
..nem szeretnék ilyen haverokat/barátokat/ismerősöket magam körül. Ha ebben megszólnak, megnyugodhatsz, hogy minden másban is! Sőőőt ... így indul el a pletyka is rólatok.
Az ilyen jó akaratú emberekkel semmi magánjellegűt! ...delete az életemből.
Arra hogy valaki fájdalmat okoz-e nekem azt tudom mondani, hogy ha nem tudom nem fáj.
Ami a fórum témáját én sem mondanám semmire sem hogy baj, vagy nem baj, mindenki döntse el maga, hogy neki mi a jó. Csak azt mondhatom, amit már korábban is, hogy utólagosan szemlélve azt mondom hogy nagy hiba lett volna egy nőnél maradni és ha lehetőségem lett volna rá még több nővel szexeltem volna.
Volt szó arról, h az anyák erőltetik esetleg h a lányuk uaolyan legyen. Szerencsére az enyém nem ilyen :)
Sőt, az apai nagymamám se :)
Mindkettejük ferje "első és utolsó" nekik.
Ha mindketten kapcsolatban vannak, akkor jogosnak tartom az önmegtartóztatást, mert egymás partnereit bántanák meg. Az meg nem dogma, hanem egyszerűen nem akar pl fájdalmat okozni a szerettének. Ha meg már nem szereti, akkor meg lehet próbálni máshogy megközelíteni a problémát, de nem ez a fórum témája. A fórum témája az, hogy most baj, vagy nem baj, hogy valaki hozzámegy az első szerelméhez, és baj, vagy nem baj, hogy nem az első szerelméhez megy hozzá?
Szerintem egyik sem baj. Történések, döntések sorozata.
Igen, természetesen úgy gondoltam, hogy érzelmek is vannak, vagyis van egy valamilyen összhang, ha kezdetleges szinten is, mert azért amíg nem ismerik annyira egymást, ennek megfelelő lesz az érzelem, szimpátia, összhang is. Azt érzed. És lehet, hogy nem életed szerelme, de valami akkor is van a 2 ember között.
Jellemző, hogy vagy az egyik végletre gondolnak az emberek, vagy a másikra. Ha valaki azt mondja, hogy sok partnere van, én nem arra asszociálok, hogy a kocsmában mindenki megdugta "kő kóla" előjátékkal. Hanem azt, amit mond: sok partnere van/volt, ezek akár mindegyik lehetett érzelmileg is nagyon intenzív, még akkor is, ha rövid ideig tartott. Nemcsak az a szerelem, ami évtizedekig tart. Vannak nagyon erős, intenzív kapcsolatok nagy szexelésekkel és mégsem házasság a cél teszem azt. És lehet, hogy mélyebb beszélgetéseket folytatnak mint bárki más. Engem egyáltalán nem zavar, hogy vannak ilyen nők. Akkor sem, ha én a tartósat preferálom, szerintem szükség van arra, hogy aki meg nem, az önfeledten élhesse az ő szexualitását is, vagy az ő érzelmi világát, ami nem okvetlenül egy férfira koncentrálódnak.
Ilyet egyébként én is csak a legbizalmasabb barátnőimmel beszéltem meg, nem a haverokkal. :-)
Mondjuk itt a neten azért más a dolog, mert el lehet bújni a virtualitás sűrű homályában.
Értelek, én meg éppen arra gondoltam, vajon hány olyan eset van, amikor lenne kölcsönös vonzalom, de ahogy írod morális akadálya van a dolognak, mert például nem függetlenek? Aztán bűntudatból, erkölcsi vagy egyéb okokból elmarad a dolog, mondhatjuk úgy hogy önmegtartóztatás történik.
Mert ha van ilyen akkor mégiscsak sokan dogmák szerint élnek, csak esetleg nem olyan értelemben ahogy Te gondoltad.
Amit írsz arról szól hogy a szex és a szaporodás szoros kapcsoltan van egymással, erre én azt szoktam mondani hogy ma már a klasszikus örök életre szóló párkapcsolatokban is a szexnek csak egy töredék része szól a gyermeknemzésről.
További ajánlott fórumok:
- Mi van a férjemmel? Van/volt valaki hasonló helyzetben?
- Egy lopott pásztoróra – 20 év után – a férjemmel – anyám ágyában…
- Válságban a férjemmel-szerinte nem figyelek rá eléggé.....
- Megkaptuk a férjemmel a nyugdíjemelést. Összesen napi 246,6...
- Hogyan éljek élhetően a férjemmel, aki megrekedt gyerekszinten?
- Nem kívánom a szerelmi életet a férjemmel