Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Majoránnás csirkemáj recept

Majoránnás csirkemáj recept

Elkészítési idő 30 perc

A Majoránnás csirkemáj hozzávalói:
50 dkg csirkemáj
1 nagy fej lila hagyma
2 gerezd foghagyma
2 kanál kacsa zsír
só, fehér bors, pirospaprika, majoránna


Majoránnás csirkemáj

A Majoránnás csirkemáj elkészítési módja:
A májat megmosom, nagyobb kockákra vágom. A hagymát megpucolom lemosom, kockára vágom, a foghagymát is. Magas falú serpenyőben a kacsa zsírt felmelegítem, beleteszem a hagymát picit megsózom, átkeverem, majd a foghagymát is hozzá adom, többször kevergetve megpárolom. Ráteszem a májat, majd a piros paprikát, jól összekeverem, és megsütöm , mielőtt kész lenne, megszórom majoránnával,átkeverem ezután már ne süssük tovább. Jó étvágyat!

A majoránnát,én azért teszem a végén az ételhez, mert így jobban kiérződik az íze. Rizzsel tálaltam.
Gyors ebéd, de vacsorának is finom.


Kategória: Húsételek receptjei


A majoránnás csirkemáj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook