Magyarok Németországban (beszélgetés)
Hát ha nem beszélsz akkor takarítani azért el tudsz menni.
És igen vannak Bayorok.De szólni kjell nekik és akkor tudnám ám Németül is :-))
én csak 4 órában dolgozok eladóként
Sziasztok...
Uj vagyok meg itt...van valaki nürnbergböl vagy környekeröl?
Szep napot mindenkinek...
hat nekem edes mindegy lenne, mert ott is eleg szepen kapnak fizut :D
mondjuk Gabor se menne sorra. Miert is menne, mikor van mögötte jo par ev logisztikus gyakorlat meg mostmar jo par ev minösegügyis tapasztalat is. ebböl sorosnak menni eleg nagy visszalepes lenne :S nem is nezne jol ki az öneletrajzaban :/
mondjuk megint mas lenne a szitu, ha nem lenne munkaja mar egy jo ideje...akkor inkabb oda mint segely :)
jol nez ki. gratula.
sima marcian van rarakva, vagy a marcipan össze van valamivel keverve? nekem is kell majd marciusra, de meg nem csintalm se marcipanost, se masmilyen bevonosat. Könnyü ratenni anelkül hogy ne szadjon szet vagy ne legyen alatta levegös?
Szia.
Ja azt hallottam,hogy bayorul is beszélnek.
Most már járok némettanfolyamra,remélem ragad rán valami.Majd meglátjuk mi lesz.
Mivel foglalkozol ott? mennyire nehéz munkát találni úgy,hogy nem nagyon beszélek majd?
Nagyon szép lett. :o)
A rózsákat is Te csináltad?
Nektek is eldicsekszem a tortámmal :) Vagyis anyukámé lesz.Szülinapja volt és holnap jön hozzánk.Úgy várom! És most csináltam először marcipánbevonatos tortát, és most örülök magamnak :D
A másik az szezonális.Tavasztól őszig amíg jönnek a turisták mert ez egy Klosternál van.
Hát ha kell mennei csak szombaton tudok meeg esetleg 1-2 nap 4-ig....
:) ö most az ingolstadtiban van? vagy total mast csinal?
Az uram Audis tuti nem lesz. Na nem mintha nem akarna, de oda irodaba bejutni eleg nehez. Bar meg sorosnak is ha nem ismersz senkit :S Azt hiszem ö marad Faurecias meg egy darabig :D
Szia.
Hát kb.1,5 2 év.de még semmi biztosat nem tudunk.
Akkor Te rendesen beszéled a nyelvet?
Igen dolgozom de csak 4 órában.Meddig maradtok?
A férjem is dolgozoztt az otthoni audiba 10 évet:-)))
en nem tudom milyen itt a vizsga. Azt tudom hogy a VHS tanfolyamon közephaladora mentem, es halalra untam a fejem. :S szar volt a tanar is, a csoport is.
Szobelit szerintem barmikor barhol leraknam, de az irasbelivel lenne nemi problemam :( ha olyan hülye kerdesek vannak mint a otthon a közepfokun akkor meg is buknek :D
Szia.
Hát eddig úgy van,hogy másfél 2 évre megyünk,de konkrétan még nem tududnk semmit.Jövő héten már többet mondanak.
hm. Emlekszem egyszer az ferjemet is felhivtak az auditol (igaz nem az ingolstadtibol hanem a neckarsulmibol) hogy nem lenne-e kedve a györi gyarban dolgozni a nemet gyarral összökötönek. Termeszetesen a magyar menedzseri fizuert. :D Viccesek. :DD
de itt Neckarslmban is sokan vannak Györböl. De ök csak par honapra jönnek es mennek is utana haza. Ingolstadtban korlatlan idöre kapnak szerzödest?
Szia.
Ti mi céllal költöztetek ki? Már kint is maradtok?
Szépek a gyerekeid!!!!
Szia.
Igen a párom az Audihoz megy vagyis innen Győrből küldik ki.
Szia. Mi Ingolstadtba megyünk.
Amúgy az élet milyen? Te dolgozol valamit?
Én azért szeretnék majd.
További ajánlott fórumok:
- Kismamaként Németországban:-)
- Ha Németországban születik a gyermekem megkapja a német állampolgárságot?
- Hogyan tudnék Németországban dolgozni? Mi kell hozzá?
- Magyarok társkeresője Németországban!
- Sürgős és fontos a németországi magyaroknak!
- Tudja valaki a németországi hitelfeltételeket kint élő magyaroknak?