Igen ezért írtam ki a fórumot, hogy hátha valaki tud valami tippet, ami nem gyógyszer bár ezt nem írtam oda...:S.Szóval, ha van más megoldás mint gyógyszer inkább azt választanám:)!
Rajtam volt 24 órás EKG meg vérnyomásmérő.Sok mindenen múlik amúgy.Ha volt már ilyen rajtad akkor biztos elmondta a doki hogy átlagot néznek.Van amikor mondjuk felmegy 100-ra de sokszor csak 72 akkor az átlagot veszik figyelembe.És akkor nem kórós a dolog ha éjszakára lesüllyed a pulzus.Nekem van szívproblémám és azért magas a pulzusom.Sokszor rosszul is vagyok miatta,de én csak ilyenkor veszem be a gyógyszert.A 120 azért nem hiszem hogy normális.Jártál kardiológián?
Huh látom nem csak én küzdök vele, pajzsmirigyem az normális már voltam vérvételen...Azért is ijedtem meg, mert ma pl 99 volt:( és csak 21 éves vagyok, és ne sokára szeretnénk babát is ami plusz "teher" lesz a szervezetemre és nem szeretném, ha baj lenne!Szeretnék orvoshoz menni mindenképpen, csak 21 évesen gyógyszert szedni:(...
Én akkor nem értem. Pont mondtam a dokinak, hogy a múltkor fekve is 120 volt, és sokszor már ébredés után 110-115, de mikor ő megmérte, akkor csak 98 volt, és azt mondta, ez belefér még.
Nekem is ez a problémám csak nekem 116 is szokott lenni.Az orvosom azt mondta hogy 90-ig nem gond és hogy 100 felett van baj.Nekem van egy kis szívproblémám és az okozza de kaptam rá gyógyszert.
A túl szapora pulzus lehet a pajzsmirigy-túlműködés egyik jele. Nekem másfél éve annyira gyors volt, hogy alig tudtam aludni tőle, folyton izzadtam, és két lépcsőfoktól meg akartam halni. Azóta bogyót szedek, és már minden rendben. :)
Szia, egyik kolléganőmnek ugyan ez a baja, kardiológushoz küldték, mert érthetetlen miért ilyen magas neki. Keress fel egy dokit ezzel kapcsolatban szerintem.
Mit tehetnék annak érdekében, hogy alacsonyabb legyen a pulzusom?Nem vagyok egy nagy darab ember 158 cm és 46 kg vagyok, a pulzusom mégis magas a vérnyomásomhoz képest.Általában 80 fölött van:(.Elkezdtem tornáz pluszba a heti két néptánc próba mellé!Mit tehetnék még?