Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » "Madja" látnoki jövendölés. Hiszel benne? fórum

"Madja" látnoki jövendölés. Hiszel benne? (beszélgetés)

86. Erdélyi (válaszként erre: 84. - Ac1096844d)
2007. júl. 15. 11:28
Csak nehogy minket nézzél verébnek...
85. szulim
2007. júl. 14. 11:30
:)))
2007. júl. 14. 10:59

Hűű, hátmég én mekkorát nevettem a topicon, de hát sok topic szerintem csak ezért van:-)

Asszem csinyálok egy kafa csúzlit, és rendelek pár sárgát, meg két kéket, és megyek verébre vadászni:-)

83. Erdélyi (válaszként erre: 82. - Ac1096844d)
2007. júl. 14. 10:57

Jókat nevettem a 63.-ik hozzászólásodon, neked aztán van humorod...

Szerintem nyugodtan irjatok le mindent azért van a topic....

2007. júl. 14. 10:49

No a végén még újra teret hódít a mesében szereplő kőleves balhé:-)

És akkor kisugározza magából a csirkehús ízt:-)

81. Erdélyi (válaszként erre: 61. - Mamika101)
2007. júl. 14. 10:47

Drága Anna!

Megjöttek a kőveid.Csodaszépek, a kagylók nagyon gyönyörűek.Kiváncsian várom melyik a Tunéziai, én a sárgásra tippelek...

Nagyon köszönöm, és én is fogok majd küldeni olyat ami nagyon szép és bízom benne neked is tetszeni fog.Irok majd ...

2007. júl. 13. 22:15

Angyalkának üzenem hogy minden sikerülni fog csak ,higgy benne!

Látom éerdekel benneteket ez a téma írjítok nekem:

sparrow007@freemail.hu

Mindenkinek válaszolok!

Amúgy mikor megkaptam a követ velem is sok rossz dolog történt, de néhány napja teljesen lenyugodott minden,a lelkem is vidámabb ez jó érzés.

A követ alvás közben a kezemben tartom és fura de megnyugtató dolgokat álmodok és reggel teljesen friss vagyok.

2007. júl. 13. 14:58
Azért írok hejtelenül néha, mert remeg a kezem a hitetlen írások miatt!!
2007. júl. 13. 14:56
Mindenkinek úgy sikerül ez a "kő dolod" amennyire ezt a szívében elfogadja.Arról nem tehetek hogy nincs hitetek.Ez a baj a világgal hogy hoy félünk a változástól. Ha nincs kockázat, nincs győzelem.
2007. júl. 13. 14:49

A kőnek saját ereje van csak meg kell tanulni uralkodnotok rajta és így használni fogjátok az erejét.Aki akarja írjon és segítek neki örömmel.

De csak azon aki komolyan gondolja és hiszi hogy végig csinálja amit írok.mindenkinek üzenem hogy a lelketekben tegyetek rendet mert kinek a szívében bizonytalanság van az nem méltó a kő erejére.

76. sparrow007 (válaszként erre: 74. - Erdélyi)
2007. júl. 13. 14:44
örülök hogy legalább valaki tesz is valamit a kővel.Hidd el ez még csak a kezdet. ha akarod segítek nakad felszabadítani a kő valódi erejét.
2007. júl. 13. 14:16
Nem hiszek az ilyen,-olyan látnoki jövendölésben!
74. Erdélyi (válaszként erre: 72. - Sparrow007)
2007. júl. 13. 10:26

Sziasztok Mindenkinek!

Csak pár szó erejéig.......

A kő valóban sugároz energiát.

Eddig még nem küldtem el levelemet miért nem egyformák a kővek...most már azt hiszem nem is érdekel...hiszen bármit fel tölteni energiával...

Lehet hogy nem is az a fontos, hogy mindenkinek egyforma legyen...hanem az mi van benne...

Az én kővem különleges...személyre szabott....ma reggel vettem kézbe ismét, miután olvastam sparrow007 levelét.

Alaposan megnéztem....A kőn változások vannak, az üzenet, mely a kőben van és szabad szemmel látható, felerősödőtt..és a kő sugároz.....

(Bocsássatok meg de az üzenet az személyes...)

Tanácsom: időnként vegyétek kézbe a követ.És nézzétek alaposabban meg, láttok-e változást a kőn?Kivűl, belül....

Rajtatok múlik, hogy a kövek ki tudják-e fejteni különleges hatásukat....

Vegyétek töbször kézbe Madja leveleit, ne szégyeljétek töbször elolvasni az eléjétől a végéig.Naponta szánjatok rá pár percet, hogy Madjára gondoltok, szeretettel.

És nálatok is be fognak indulni az erők...

A talizmán? És a kisebbik kő? Azokat még meg sem néztem....

A nagyobbik kő viszont sugároz és üzenetet hordoz....

73. szulim
2007. júl. 13. 05:10
Nem szabad a jövőt idézni,ugy sem mi döntjük el hogy mi lesz.A jóslással felbojditod a szellem világot,és olyan erők is felszabadulhatnak,amiket nem tudtok kordában tartani!
2007. júl. 12. 22:44

A kő földönkívüli eredetű.Először rózsaszín volt, asztán néhány napja belülrő kifehéredett és ha valaki megfogja felforrósodik, és energiát áraszt.

Nem vicc, először én sem hittem el!

Két kövem van de egyet fizettem és van két talizmánom és olyan dolgokat írt hogy csak lestem.

Belelátott az életembe.Én márciusban kezdtem, én kaptam meg először a követ.Nektek is sikerülni fog ! HIGGYETEK

2007. júl. 12. 18:57

Szia sparrow007!

Nem gondolod komolyan ugye?Én is befizettem a kő árát.Meg is kaptam.Három alkalommal,az egy helyett.Most van három egészen más színű és méretű kövem,három talizmánom,és egy fényképem,valamint három db befizetettlen csekkem 2.98o.-Ft-ról.Ebből egyet azért kéne fizetnem,hogy a Szuper Kaptort megkapjam.A másik kettő a megkapott,és nem kért kövek ára /2 db/.

Még nem járt le a három hónap,hogy az egy szem követ vissza tudjam küldeni,és tegnap megkaptam a pénzem.Visszautalták az összes befizetett összeget.Most mondja valaki,hogy ez igenis működik,és nem átverés az egész.

Teljesen midegy,hogy perui,vagy indiai,étverés és kész.Miért nem írtad le 12.-én,hogy Veled mi jó tőrtént,miért kell rá várni.

Mindenkinek egy egyenlevelet küldenek,és aki nem csinál semmit,csak fizet az át van verve.Én soha nem hittem az ilyen dolgokban,ez volt az első eset,hogy megpróbálom,és az utolsó is.Nem vesztettem semmit,mert a pénzem visszakaptam.A hitem megmaradt,mert hinni a templomba kell.

Erről ennyit,és még annyit hozzáteszek,hogy aki akar az nyugodtan higgyen benne.Ettől nem fog az élete megváltozni.Az életemet Én alakítom,hogy jól,vagy rosszul az Tőlem függ.A gond,a baj,a bánat,és az öröm az enyém,és azé aki hozzámtartozik.Ezt a MADJA nem fogja befolyásolni,a köveivel,az Szuper Kaptorjával,és a fényképével sem.

Üdv mindenkinek.Anna

2007. júl. 12. 16:26

Én hiszek benne, mert tudom hogyan működik a kő és a talizmán!Nekem már összejött néhány dolog és nektek is összejön higgyétek el.Ez nem átverés.

hamarosan választ adok.

Ja és MADJA perui!!!

2007. júl. 12. 16:19

Először is madja perui nem indiai!

A dolog menete:

1 megkapod a követ és a talizmánt

2 megkapod személyes szertartásodat(9 nap)

3 utána 3 hónapon belül megváltozik az életed

A kő úgy működik hogy magába szívja a negatív energiákat és jó energiává változtatja és persze ezért nektek is kell valamit tenni: pozitívan hozzáállni mindenhez és jön minden.Csak az emberek azt hiszik hogy minden az ölükbe hullik.

Higgyétek el megéri! sparrow007

2007. júl. 12. 16:12
Ki hiszi el
67. szereto105 (válaszként erre: 2. - E399e02287)
2007. júl. 9. 23:17
Látnokok élnek köztünk..sokáig én sem hittem..Én egyet ismerek Baranya megye kisfalujában élő roma fiatl ember de képzeljétek Ő átformálta a "világnézetemet"..Biztos több is él köztünk, de ugye én Őt tapasztaltam.és teljesen véletlenül, sokáig nem is tudtam róla kicsoda, micsoda..és nem anyagiakért csinálja amit csinál
66. mamika101 (válaszként erre: 62. - 5464505f6a)
2007. júl. 7. 15:18

Szia Malefico!

Én nem veszem magamra,mert tudom,hogy átvertek,és kész.Soha nem hittem semmiben,most sem hiszek.Ez volt az első,és az utolsó próbálkozásom.Veszett már több is.......,majd ki fogom bírni.

Biztos te is követtél el hibát életed során,de ha nem legyél rá büszke.

Erről ennyit.

Kívánok Neked szép hétvégét,és kellemes jövő hetet.Jó munkát,ha dolgozol,kellemes pihenést,ha szabin vagy.

Üdv.Anna

65. blama
2007. júl. 6. 16:27
Nem tudom már visszakeresni, hogy ki írta, de én is ugyanúgy jártam. Megírta a kedves hölgy (vagy valaki más), hogy kétségbeesett, mert észrevette, hogy lapos a vevőm (vagy valami más), és nem tudja mindazt sugározni felém, amit megígért. Viszont a mellékelt csekken befizethetnék x összeget, és akkor ilyen-olyan extraszuper dologhoz jutok, és mindjárt minden jó lesz. A vicces, hogy ezek egyenlevelek. Én kimondottan lelki dolgokra utaltam, de a válaszban mindig az anyagi kívánságokról szóltak, pedig azt nem is említettem. A szövegben volt: ugye szeretne nyugdíjba menni, és gazdagon élni? No, én két éve nyugdíjban vagyok. Szóval Madja picit rosszul lát, és rosszul is érez. Ami pénzt beleöltem, még elviselhető volt, egyszer volt Budán kutyavásár. Nehogy bedőljetek ilyen hülyeségnek! Egyébként rózsakvarcnak nézem azt a kis csiszolt kövecskét, amit kaptam. Van belőle már egy szép láncom, és két apróság, ami kézbesímuló méret, kabalának? használható talán. Most itt a harmadik apróság.
2007. júl. 6. 16:12

Azannya ojan a hejesírásom, hogy nagyon:-)

De dirrekt ám:-)

Tsak nektek hogszások:-)

2007. júl. 6. 16:11

Madja kövei úgy működnek, hogy fizecc, mint a katonatiszt, aztán a kövekbe gyömöszölt lelkek, ha jól viselkednek; meghalnak, és reinkarnálódnak a közeletekben, de csak mint kövek a lábatok alatt, és maj' jól elestek benne, de akkor a orrotk előtt lessz benne egy dagadt pénztárca, és jóóól felkiáltotok:

-Hurrá, a kövek möghozták a szerencsét, a isten áldjon Madja kurnyikova.

Kinyitván heves szívdobogással a pénztárcát, nem lesz benne csak apró, meg egy pár kő, egy cetlivel:

"Jövendőmondó kövek"

Azannya, mekkora mák:-)

62. 5464505f6a (válaszként erre: 59. - Erdélyi)
2007. júl. 6. 15:48

Nem,ez nem az én véleményem,hanem tények!!

Sajnálom,hogy nem értitek meg,hogy csak átvernek titeket.

Már az el kellene hogy gondolkodtasson,hogy ingyenes, ennek ellenére 3000Ftokat fizettek.

61. mamika101 (válaszként erre: 60. - Erdélyi)
2007. júl. 5. 19:31

Szia Zsuzsa!

Én sajna nem érzek semmit,amikor a kezembe veszem,a "Madja" által küldött talizmánt, követ,és levelet.A kövek nem egyformák,össze-vissza van minden féle.Ez elgondolkoztató.

Nem tudom,hogy miért van mindenből három,de ott tartok,hogy nem is érdekel.Belefáradtam.Becsaptak,és kész.Majd túl teszem rajta magam.

Neked szívesen küldök egy követ,ami Tunéziából való,de azon sem látszik semmi.Csak Én tudom,hogy onnan származik,mert a gyerekeim hozták.

Nem fogom utánvéttel feladni,mert több mint ezer Ft,és ha nem veszed át,nekem kell kifizetni.

Te jobban bízol benne,lehet,hogy Neked sikerülni fog.Szívből kívánok sok szerencsét hozzá.

A levelemre még nem kaptam választ,de azt hiszem nem is fogok.Írd meg,hogy mit válaszoltak,miért nem egyformák a kövek.

Gondolkodj el a web lap nyitásán.Nem tartom jó ötletnek.A rossz szándéku embereket nem tudod kiszűrni.Lehet,hogy sokan lesznek akik cserélni akarják a köveket,de akkor a címed is sok helyen fog szerepelni,és zaklatni is fognak.Én ezt nem szeretném.Nagyon sokat tanultam,más kárán,egy másik topicban,és megszívlelem a tanácsot.

Én úgy érzem,hogy Te becsületes ember vagy,ezért

küldöm a követ.

Sok szeretettel.Anna

60. Erdélyi (válaszként erre: 54. - Erdélyi)
2007. júl. 3. 12:52

Sziasztok, akkor írom a folytatást..

Péntek reggel barna boríték a postaládában benne két levélcsomag boríték nélkül mindkettő azonos tartalommal, kettő kő, kettő talizmán, egy színes fénykép.

Mindkét kő rózsaszínes árnyalatú csiszolt kő. Az egyik hosszúkás kb 2-2,5 cm, a másik kicsi kavics alakú szintén rózsaszínes árnyalatú.

Elgondolkoztam miért küldenek két követ, és két csekket, két talizmánt, egy fényképet.

Én befizettem a kő+ fénykép csekket, és külön a kőre küldött csekket is.

Kaptam két számlát is a befizetéseknek megfelelően.

Véleményem szerint azok kaptak két követ akik mindkét csekket befizették az egy csekk helyett, nem kevés fejtörést okozva a feladóknak mi legyen velünk..

Hát megjött a két kő, hozzá a második forduló, levelei a lapos vagyok Szuper Kaptor kellene....és a levelekhez az újabb két csekk, két kőhöz a két Szuper Kaptor csekkjei.

Hát...... először is tudom HÜLYE vagyok NAIV vagyok, de tényleg megörültem a csomagnak...

A Szuper Kaptor azonban kiakasztott....

Fogtam a kezemben a köveket, újra és újra elolvastam a leveleket, bízva korábban abban, én ilyen levelet nem kaphatok, mert a befogadó képességem nagyon jó...sőt...

Szóval próbáltam ráérzékelni a kövekre, a talizmánra, de nem éreztem semmit. Ha már itt vannak követem az eljárást, magamnál tartom őket, és várom a hatásukat, vagy ha nem lesznek levonom a tanulságot.

Tudjátok azért nehéz a dolog mert amikor megkaptam az első levelet és kézbe fogtam, éreztem a belőle kiáramló energiát, a melegséget...és nem volt negatív kisugárzása..

Visszatérve a kövekre most nem éreztem semmit.

Igaz előtte való éjjel keveset aludtam s fáradt is voltam.

A levélben az állt Madja nem tud velem kapcsolatot teremteni mert " lapos " vagyok...fordítás...

Nem hamarkodtam el a válaszlevelet.

Másnap reggel kipihentem meditáltam.

Megállapítottam valóban nem voltam tiszta az erő befogadásához, a kapcsolat teremtéséhez.

Meditációmban feltisztítottam magam, s gondolatban igazat adtam Madjának.

Vasárnap újra átolvastam a leveleket.

Hétfőn is kézbe vettem őket, és azon monfondiroztam mi legyen...

A kezembe vett levélből, a válaszborítékból melegség, pozitív erő sugárzott.

Ez eldöntött mindent. Vittem a postára a levelet, a csekket. Végigcsinálom.....

A harmadik fordulós levél ugye az, milyen napokon kell játszani....

A negyedik? Remélem nem lesz.....

Nem hiszem, hogy megengedhetnék magamnak anyagilag egy újabb ingyenes 2.980 Ft-os levélcsomagot....

Továbbra is azt gondolom, hogy egy monolitból származó köveknek azonosnak kellene lenniük...

fehérnek, feketének, vagy rózsaszínesnek...

Miért nem azonosak a kövek??????

Ha mindenki a leveleknek megfelelően az igazi Perui kőből kap, akkor a köveknek azonosnak kellene lenniük!!!

Ha ez pedig átverés a javából, akkor miért sugárzik pozitív energiát a levél? Fel van töltve?

Nem tudom elképzelni, hogy lenne olyan ember a Földön, aki a tiszta energiát szándékosan az emberek becsapására fordítaná...

A küldeményeket a fényképet, a köveket, a talizmánokat egyenként fogom megnézni, bár megjegyzem csak azt az energia rezgést képes az ember beazonosítani amit már ismer...

Szóval ne haragudjatok rám, én úgy döntöttem hitelt adok Madjának, a levél küldő közvetitő cégnek, és elfogadom a segítségét.

Azt hiszem én erről a témáról egy ideig nem fogok írni, nem akarok senkit sem befolyásolni, elég anyag van fent ahhoz, hogy el tudja mindenki dönteni mit csináljon. Én egyébként is csak a személyes tapasztalataimat tudom leírni.

A kövekre pedig rá fogok kérdezni levélben, miért nem egyformák?...

Mindenkinek azt tanácsolom aki fizetett és nem kapta meg a köveket írjon levelet a címükre ajánlottan, és kérjen információt mi lett a köveivel, a befizetett pénzzel.

Ha nem kapjátok meg a "igazi Perui követ" kérjétek vissza pénzeteket...

59. Erdélyi (válaszként erre: 57. - 5464505f6a)
2007. júl. 3. 11:18

Szia!

Igen persze, hogy elolvastam.Tudomásul vettem a véleményedet, és köszönöm is.Minden hozzászolással okosabbak leszünk..

Azonban több embert érdekelnek a levelek , és a kő sorsa ezért bátorkodom leírni a folytatást.

Ha adatgyüjtő cég,vagy pénzbeszedős cég akkor azért hogy mások tanuljanak a hibáinkból, ha van valami igazsság benne akkor azért, hogy elgondolkodjunk azon, miért ilyen körülményes...

Meg egyáltalán ....

2007. jún. 30. 18:33
Úgy látom ez egy szivattyús kő téma:-)
57. 5464505f6a (válaszként erre: 54. - Erdélyi)
2007. jún. 30. 18:26
Ne haragudj,de te elolvastad,amit irtam?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook