Macska a lakásban (beszélgetés)
Jó reggelt!
Ma 5-kor ébredtem és keltem fel,mert a macsekok nam bírtak magukkal. Kergetőztek, nyávogtak egymásnak. :) Ezektől nem igazán alszom mostanában. :)
Igen,vacak is fekszik a kádba,ha meleg van a lakásban.
Vagy eldobja magát a konyha kövén :)
Sziasztok!
Jelentem cicusom meggyógyult!Nem szeretném elkiabálni de úgy néz ki,hogy jobban van a drágám!
Kisvacak is műanyag tálból iszik,és ott van a kajás tálkája mellett.
Ő onnan iszik,de ha nem jól zárom el a fűrdőszobába a csapot akkor onnan is.
Ilyenkor kád,és mosdómosás mert a tappancsnyomok ottmaradnak :)
A mi cicónk is műanyag tálkából eszik, és iszik.
Nem tudom, mi baja lehet... :(((
Csak gondoltam rákérdezek, mert úgy vettem észre, hogy vannak nálam tapasztaltabb cicagazdik. :)
Sziasztok!
Azt olvastam valahol, hogy a cicóknak nem jó, ha műanyag tálból esznek, ezért üveg, vagy (azt hiszem) alumínium tálból kell nekik enni/innivalót adni.
Mi a véleményetek?
Jo reggelt,
En cicaim isznak vizes talbol.
Anyukam cicai csak a folyo csapbol isznak. Odemennek es nyavognak, ha szomjasak.
De kepzeljetek mi egyszer vettunk akor meg csak Calvinnek egy cica itatot. Olyan mint szoba szokkoku, hogy mindig csorog benne a viz, mert hogy a cicak a tiszta vizet szeretik.
Karocsinyra vettuk, k... draga volt, es Calvin meg a kozelebe se ment soha. Tipikusan macska
Ahogy mondod.:)
Ezért került nálunk is a fürdőszobába a vizestál.
Az enyém még azt is megteszi, hogy ott áll a (tele) tálja mellett és keservesen nyávog, ami azt jelenti, hogy vizet kell cserélnem, azonnal, a szeme elött. Mert addig nem iszik... Még akkor is, ha öt perce tettem a frisset.:)
Nem könnyű sokszor a cicákkal, de megéri!
Remélem... mondjuk bízom a dokiban.
Nálatok mi újság? Minden rendben?
Ma párom ébresztett fel a hátamon alukált kisvacak. Le akarta fotózni csak a másik szobában voltak a telefonok :)
Aztán szegény felriadt mert úgy begörcsölt a vádlim...kiugrottunk az ágyból :D
Szép reggelt cicások!
Ma hívom a dokit,hogy mikor mehetünk varratszedésre.
Jaj a kis szentem...
Mennyire fájdalmas a cicának? Tudja valaki?
Köszönjük!
Igen már nagyon csajos a kis pofija. :)
Gratulálok!
Minden jót a kis Páfránynak!
Szia!
A macska sokat alszik,a mienk általában átalussza a napot.Jobban elvan,ha van társa,de szerintem egyedül is megszokja előbb utóbb.A perzsák nyugodtabbak mint a házimacsekok.
Nyugi, iszik a te cicád is, csak nem onnan, ahol te elképzeled, hogy innia kellene. Valamilyen rejtélyes okból a cicák nem szeretik, ha a vizes táljuk ott van, ahol esznek. Erre sok ciccgazdi már rájött, ha nincs is rá logikus magyarázat.
Egy példa: Cicókám nem iszik bent a táljából. Soha! Cicókám remegve várja, mikor a párom az udvaron megtölti a kisvödröt öntözni. Akkor fejjel beleáll és iszik, iszik percekig...
Ezért kiteszek egy hasonló színű tálat az udvarra vízzel. Azóta a környék minden macskája odajár inni. Naponta 4-5-ször kell feltöltenem.
Sziasztok!
Miért nem iszik a cicám egy kortyot se ha kirakom neki a friss vizet rögtön ki dűti nem is iszik belőle!?
Ma voltunk allergia vizsgálaton: negatív. Egyértelműen. A főorvosnő azt mondta már a múlt hét pénteken, hogy szerinte -vizsgálat nélkül-nincs köze a gyerkőc betegségének a cicához. Valószínűleg a mandulája okozza a panaszait, meg vannak nagyobbodva, hegesek és van rajtuk néhány gennyhólyag.
Szóval megnyugodtunk és végérvényesen macska gazdik lettünk! :) Szuper.
Sziasztok,
A tanacsotokra lenne szuksegem. Most tervezzu boviteni a csaladot egy macsekkal. Benti cica lenne akit esetenkent hammal kivinnek a kertbe. A kerdesem az, hogymennyire birja a cicus az egyedulletet, mert napkozben nemigen lenne otthon senki, csak este 7-8 fele szoktunk hazaerni.
Szerintetek el lesz egyedul? Esteleg fajta fuggo a dolog? koszi
További ajánlott fórumok:
- Macska és baba egy lakásban
- Kutya-Macska a lakásban! Igen vagy nem? Ki mennyire bír-, vagy nem bír együtt élni az állatokkal?
- Kisbaba és macska egy lakásban. Tapasztalatokat várok a témával kapcsolatban.
- Macska a lakásban - érvek és ellenérvek
- Kutya vs macska. Kisgyerekek mellé melyiket ajánlanátok és milyen fajtát, ha lakásban tudnátok tartani (egyelőre)?
- Macska a lakásban, avagy őfelsége "macskus kitekattus"