Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ma eléggé korán ébredtem és... fórum

Ma eléggé korán ébredtem és... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

12. boldogzokni (válaszként erre: 7. - Myra)
ma 09:12
Én is, de már meleg is van. 8 után már rendesen melegem volt.
11. 55Judit (válaszként erre: 7. - Myra)
ma 07:44

Én is! A munka nagyja már ma is elvégezve csak reggelizni jöttem be, és amíg kávézok, ránéztem a fórumra.

Még kimegyek meggyet szedni.

Ablakok becsukva, redőny a napos oldalon ritkára engedve.😉

10. globus (válaszként erre: 8. - Fülemüledal)
ma 07:21
Ismerősöm 6-ra járt a gyárba, előtte szokott locsolni, kapálni.
ma 07:08
Én is hajnalban ébredek általában 3-4 között , fel is kelek, olyan dolgokkal szöszölök, amik nem zajosak: szennyesválogatás, viráglocsolás, fürdőtakarítás, főzéshez előkészületek. Ma reggel pl. botmixereztem kinn a garázsban, hogy ne ébresszem fel a családot
8. fülemüledal (válaszként erre: 7. - Myra)
ma 06:45
3kor kelsz?
7. Myra
ma 03:24
Én is hajnalban a kertben kezdem a napot
6. Ramcsika (válaszként erre: 4. - Globus)
tegnap 21:28
Milyen igazad van! Nálunk is így van! Ha egyedül vagyok, nincs itt-ott hagyva egy-egy ruhadarab. Minden a helyén!
5. birebora (válaszként erre: 3. - 55Judit)
tegnap 17:20
Erre én is figyelek.
4. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:00
Nálunk ezek napi teendők. Nem bírok annyit takarítani, hogy másnapra megmaradjon. Ilyen szempontból jobb egyedül. Életben nem volt olyan tiszta a lakás, mint amikor fiúk egy hétre elutaztak.
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:52
Ügyes vagy. Én meg füvet nyírtam reggel 8-kor. Én azt szoktam figyelni, a szomszédban fel van-e húzva a hálószoba ablaka, mert ha reggel fekszik le az éjszakai műszakos, halasztanom kell.
tegnap 14:39
Ha nincs közvetlen szomszédod, jól tetted, ha van...háááááát

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook