Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Babák & Mamák témák » Lina Medina hihetetlen története cikk

Lina Medina hihetetlen története


Végtelenül szomorú történet egy 5 éves kislányról... Milyen ritka rendellenesség lehet a világban, hogy egy ennyi idős gyermek már képes teherbe esni... És - remélem - az is nagyon ritka, hogy egy ennyi idős gyermeket valaki így bántalmaz.


A két lehetetlenség most mégis összekapcsolódott az ő sorsában. :( 5 éves és 7 hónapos volt, amikor anya lett.

Lina Medina hihetetlen története
Kép: rarehistoricalphotos.com

Lina Medina 1934-ben született Antacanchában, Peru egyik legtávolabbi és legszegényebb városában. Szüleivel és 8 testvérével élt.

Lina hasának szüntelen növekedése miatt szülei arra gyanakodtak, hogy daganat, ezért útra keltek a kislánnyal és gyalog indultak Piscoba. Ott találkoztak Dr. Gerardo Lozada orvossal, aki meghallgatta a hasát és meghallotta a kis szívdobogást. Előállt a meglepő és zavaró diagnózissal: Lina terhes.


Alig egy hónappal később a kislányon császármetszést hajtott végre. 1939. május 14-én született meg Lina kisfia, aki 2,7 kg súlyú és 48 cm hosszú volt. A fiúcska az orvos után a Gerardo nevet kapta. Nagyszülei nevelték fel, úgy, mintha Lina testvére lenne. Csak 10 éves korában tudta meg, hogy Lina valójában az édesanyja. (Gerardo 40 éves korában hunyt el ritka csontvelő-betegségben.)


Természetesen vizsgálódtak a hatóságok, hogy mi történhetett, hogy ki volt a tettes. A lány apját egy időre be is börtönözték, de mivel semmilyen bizonyítékuk nem volt, el is engedték. Egyik 9 éves testvérére is gyanakodtak. De végül nem derült ki az igazság.

Peruban azt hitték, hogy Lina egyfajta Szűz Mária, aki eredeti bűn nélkül, a Szentlélek munkája és kegyelme által fogant. Antacancha városában a lakosok úgy vélték, hogy Gerardo a Napisten fia volt.


Lina nem mondta el, mi történt vele. Őt magát is több tudós tanulmányozta, hogyan lehetséges, hogy életerős gyermeket hozott világra ilyen fiatalon. Amerikába utaztatták egy alapos kivizsgálatra, kutatásra. Megállapították, hogy egy ritka rendellenességben szenvedett. Az Amerikai Szülészeti és Nőgyógyászati ​​Akadémia akkori jelentései szerint a lány már egy hónapos korában pubertálni kezdett. Már három éves kora előtt elkezdődött a menstruációja.Felnőve sikerült újraépítenie az életét. 33 éves korában ment férjhez és 1972-ben született még egy fia.

Ma már 86 éves, Mexikóban él. Nem beszél a múltjáról.
Írta: szeretekolvasni, 2020. november 10. 09:35
Fórumozz a témáról: Lina Medina hihetetlen története fórum (eddig 15 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook