Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
Miért gondolod, hogy ez lesz a megoldás?
Mi van akkor, ha elmentek és ő visszajön a nőhöz? Akkor mit oldottál meg?
Miért nem lehet azt mondani, hogy válassz, vagy mi, vagy ő! Azért ennyire megalázkodni nem tudnék, igaz tudom 6 gyereket felnevelni sem játék, de hát ezt valahol Te választottad! Amikor az ember vállalja a gyereket, akkor arra is fel kell készülnie, mi lesz ha egyszer maga marad, képes lesz-e erre a feladatra! Nekem ez a véleményem!
Ebben nincs döntés a pasinál
igaz: ebben az ÉN döntésem van!!!
a történet 4 éve tart...a tö.öm is tele van vele...abban nőljenek fel a gyerekek, hogy anya találkoztam vele és azt mondta..., vagy épp abban , hogy képek, üzenetek jönnek non-stop...?
menjek neki neki mint egy tenyészbika?
elég volt , 4 éve erről szól az életünk...jogunkban áll, hogy másról szóljon...
az a gyerekek érdeke lenne, ha itt maradnánk és szépen felőrlődnék?
megbeszéltem velük, egyetlen kérdésük az volt miért nem egyből Angliába megyünk? ( hívnak minket...)
Na erről le is maradtam. Együtt mennek az még bénább nekem.
Már bocsi Füge, de nem ez a helyes szerintem.
Ebben nincs döntés a pasinál, pedig az kellene, nem pedig távolság.
Mindegy. Majd meséljetek, hogy bevált-e a módszer. Szerintem ezek felületi kezelések és gyenge megoldások.
De itt nem erről van szó, hiszen együtt mennek!
Csak megéri-e? Mi van akkor, ha a férfi utánna mégiscsak visszajön a szeretőjéhez? Mert bizony benne van ez is, hogy nem birja nélküle és inkább őt választja. Én biztos nem mennék sehová! Nekem a gyerekeim többet érnének. Ha egy férfi nem képes a családjáért lemondani a szeretőről, akkor akárhány km távolság is van közöttük, meg fogják oldani!
Egy esetben menekülnék. Ha a férj agresszív lenne és napi szinten fenyegetést jelentene rám, vagy a családunkra.
Egy szerető miatt biztos nem menekülnék.
Ezzel annyira felemelném és magamat lekicsinyíteném.
szia!
nagyon örülök az örömödnek, de tuti, hogy km mindent megold?
Jó éjt :)
holnap mesélj!!!
:)
holnap leszek, most mennem kell esti takarítás vár...csak gondoltam dicsekszek gyorsan egy kicsit
sziasztok!
jó éjt!
naaaa :)
szuper hír :)
mikorra lesz eredmény???
sziasztok!
lehet , hogy lesz albérlet Veszprémben, de még nem biztos...sokért akarják kiadni , egyezkedni próbálok...ha sikerül akkor 215 km fog elválasztani a csajszitól...majdcsak leáll...
Alázatos rabszolgája? Szóval ezek szerint te egy annyira dögös nő lehetsz, hogy azt csinálsz amit akarsz egy házasságban, és ha a férjed nem ért egyet, mehet amerre lát, mert úgyis kapkod érted a többi? Esetleg a férjed annyira szerelmes beléd hogy semmi de semmi áron nem keresne egy szeretőt, esetleg ha valaki nála bepróbálkozik és hajt rá, szilárdan nemet mond?
Akkor bizony irígyellek, mert nekem ez a luxus nem adatott meg, úgy értem, kénytelen kelletlen visszafogadnám ha engem megcsalna az enyém. Miért? Talán mert 2 gyerekkel, úgy érzem a kutyának sem kellenék, nem vagyok 20 éves, a világ tele van fiatal gyönyörűszép lányokkal, gyerek nélkül, általában őket választják, én, ha elválnék, ha úgy adódna, labdába sem rúgok mellettük. Ezért nekem ha nem is a rabszolgaság de sok kompromisszum árán az jutott, hogy igyekezzek megtartani azt aki van...
mit szólok.....azt, hogy eszméletlen, ahogy a nők egy része marha mód járomba hajtja a fejét, és alázatos rabszolgája urának...
Velociraptor! Felpiszkáltad az érdeklődésemet-hányszor csináljátok egy héten?
mondjuk őszintén én azt nő létemre is utálom, ha munka közben(nem házi munkára gondolok)zavarnak, és én úgy veszem olyankor fel a telefont, hogy"röviden!"
amikor pedig sokkal többet melóztam, akkor még jobban utáltam.....megértem a Párodat
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...