Léteznek, vagy sem, van aki látja őket, van aki nem látja őket de hallja, és van aki nem látja őket és nem is hallja, de érzi! (beszélgetés)
be ne paráztasd már szegényt!!!!!!!!!!
Te foglalkozol ilyen dolgokkal? Komolyan?
Ez a "dolog" nem angyal aminek te hiszed.
Milyen rituálét csináltál még a Q-n kivűl?
Ertem! Es az a bizonyos "ajto" az nem a 3. szem veletlen?
Arra szeretnélek rávilágítani, hogy akkor ott történt valami és emlékezz vissza.
Ez nem most volt-hanem régebben, pár éve.
Tőlem kérsz őszinteséget???????????????Mivel kapcsolatban szeretnéd, hogy őszinte legyek???Hiszen én vetetettem fel a témát??? Mond mire vagy kiváncsi?????
Nem a Q tablara ertettem, a videok azok ok. De azert koszike! :)
Megpróbálsz végre magyarul beszélni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Segíts!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Légyszíves ne tűnj el, túl szűkszavú vagy....és tutira tudsz valamit, (ja és ne mosolyogj)segíts
Nyitva van nála egy "ajtó". Nem értem én sem, hogy ha már segitséget kér-mert ez egyértelmű-miért nem tud nyilt és őszinte lenni.
Dehogynem!!!!!!! írd be az egyik nagyobb keresőbe pl:) or.go-ba szellemidézés videó (k), és ott van egy rakat, ez csak az egyik volt, van egy olyan is amikor egy bolti rejtett kamera figyeli az üres helyiséget de azt meg ne nézze senki mert az hülyeség csak a nagy síri csend előtte figyelmeztetnek, hogy nagyon csendbe kell maradnod mert hangokat lehet hallani persze egy brutális ordítás van a végén, ez inkább csak jó nagy poén...
Nézd meg olvass bele Miszti3 naplójába!! Ott találsz mindent!
Nem semmi! Igy erzed a dolgokat? Sajna en sem vagyok jaratos ezekben a dolgokban.
Még annyi, hogy mindössze segítséget várok tőled ha ennyire vágod ezt a dolgot teljesen 0 vagyok ezekben a szellemes dolgokban de ha te nem rémbusokba beszél nél (írnál) lehet még közös nevezőre is jutnánk:), ha tudsz némi támpontot adni vagy irányt, vagy akár csak eligazítást szívesen veszem.....vagy ha megtudod mondani mikor anyukámat Pestről Borsodba felhívom telefonon mikor felveszi közlöm vele, hogy bocs, hogy miattam nem mentél ki cigizni mert csörgött a telefon (én voltam), csak mosolyog....
A temaval kapcsolatban annyi, hogy erdekelnek az ilyen dolgok, de sajnos estenkent nekem sem olyan erdekes, inkabb ilyeszto. Vannak idoszakok amikor nagyon erzekeny vagyok ezekre a fura jelensegekre, inkabb erzesekre. Nem tudom, hogy csak bekepzelem-e magamnak, de valamit erzek. Latni meg nem lattam, de kiskoromban tortent meg amikor megjelent valami es olyan valosagos volt, hogy a mai napig nem tudom eldonteni, valyon tenyleg megtortent-e. Fura es ilyeszto.
En is kivancsi lennek ra hogy mi az, a neten semmit nem talatam rola.
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te félreértettél!!!!!!!!!!!!!!!!Sohasem idéztem szellet, egyrészt azért nem mert mindig is féltem az ilyenektől, másrészt pedig gondoltam jobb távol maradni az ilyen dolgoktól. Amit leírtam esetet azt interneten mindössze LÁTTAM egy amatör felvételt, még most sem tudom mi az a Q tábla!
Most kapcsolodtam be a temaba. Te miert gondolod hogy mar idezett? Miert lenne oka hazudni? Vagy Te olvasol a gondolatokban?
bocs, de egy szavadat sem hiszem....
Biztos hogy idéztél.
LÉgyszíííííííííííííííííííí mi az a Q játék????
Miért írtad, hogy jó hogy van őrzőangyalod de nincs autód?? Szerintem nem kapcsolódik össze a kettő! Bár nekem van autóm volt már egy két necces helyzet amit megúsztam!! Minden bizonnyal az őrangyalom miatt! De amikor nem volt autóm akkor is "mentett" már meg!
Nem gondolsz rá??????????Hogyan tudod ezt a dolgot távol tartani magadtól??
Mi az a Q játék?
Sosem vettem részt szeánszon.Egyszer fordult elő, velem, hogy szellemidézéssel kapcsolatos dolog közelébe kerültem, az is úgy, hogy van egy majd 3 éves kisfiam és a tévébe látott valami szellemes badarságról mesét...na gondoltam bebizonyítom, hogy szellemek nem léteznek, ez csak mese és kitalálció...behívtam véletlenül az interneten valamit azt sem tudom, hogy mit a lényege csak az volt a bejátszásnak 3 fiatal szellemet idézett és nagy rögcsélések meg komolytalankodások, és kb az 2. percben megozdult valami a szobában lévő kondigépen, legalább úgy betojtam a látványtól mint ők a részvételtől (még szerencse, hogy manókám az egészből semmit nem fogott fel)....de ez nem olyan régen volt ezek a szellemes izék már sokkal régebben kínoznak, hozzáértő embert nem hívhatok mert a férjem kihajíntja.....hát jól megvagyok áldva...
Mikor használtad a Q. játékot?
Mikor vettél részt szeánszon?
Ezek nagyon félelmetes dolgok,én próbálok nem gondolni rá,mert attól tartok,hogy megint közel engedem ezzel őket magamhoz
További ajánlott fórumok: