Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Letapadt fütyit szondával fellazították és nagyon begyulladt. Naponta hányszor kell felhúznom neki, hogy az még nem legyen kínzás? fórum

Letapadt fütyit szondával fellazították és nagyon begyulladt. Naponta hányszor kell felhúznom neki, hogy az még nem legyen kínzás? (tudásbázis)

1 2
2009. jan. 20. 11:10

Sziasztok! Újabb fejlemény: tegnap este, amikor visszahúztam neki a fityma mögé a bőrt, az felszakadt, mivel van egy rész, ami szűk. Persze ordított.

Vajon elég, ha csak azt a részt húzom fel neki, ahol le volt tapadva? Szívem szerint caak ennyit tennék, mert amíg megvan a duzzanat a fütyin, nagyon nehéz visszahúzni, ha a makk teljesen kint van. Szerintetek?

14. msjuli (válaszként erre: 10. - Lizabella)
2009. jan. 19. 22:57

nem szondával csinálták _ nem tudom az milyen_ Bekenték érzéstelkenítő krémmel majd kicsit később egy tű féleséggel alányúlt,körbe kerítette majd kézzel felhúzta. rossz volt nézni. néhány másodperc volt az egész és közben folyamatosan beszélgetett a gyerekkel. nagyon jó doki volt

az első nap én is vele sírtam és a második öblítéshez már nyugtatót vettem be de mát 2 éve minden ok.már egyedül mossa

2009. jan. 19. 14:53
Mannyi idős korban kéne elkezdeni húzogatni,Mert nekem minden"szakember" 6 hónapot mond,de anyósom pl. ezen ki volt akadva,mondván a kezdetektől kéne szerinte.A kisfiam most múlt 5 hós.
12. rencsi0119 (válaszként erre: 11. - Csapoari)
2009. jan. 19. 13:48
igen!
11. csapoari (válaszként erre: 9. - Rencsi0119)
2009. jan. 19. 13:42
És a tetrani is a felhúzott bigura kented?
10. lizabella (válaszként erre: 6. - Msjuli)
2009. jan. 19. 13:37
Mi az hogy manuálisan?
9. rencsi0119 (válaszként erre: 3. - Csapoari)
2009. jan. 19. 13:33
Szia!Nekünk kb októberben csinálták meg.Az első nap én vele sírtam.Nekünk reggel és este kellett felhúzni,és kamillával mosni.Ő akkor is sírt ha pisilnie kellett,és ezért másnap már nem is pisilt.este végre kiadta magából,de borzalmas volt.nekünk kb úgy az 5 naptól lett jobb,mível a védőnő javasolta hogy vegyek Tetran kenőcsöt a Patikába és kamillázás után kenjem be.Én egyből elmentem meg is vettem,hozzá teszem hogy kikértem a patikusok véleményét,és ők is ajánlották,azt mondták csak használni fog.Elkezdtük használni és tényleg sokkal jobb lett.azóta minden nap fürdésnél húzogatjuk,de már nincs sírás.Természetes lett Neki.
2009. jan. 19. 13:32

Most azt csinálom, hogy fürdés közben próbálom felhúzni neki, hogy tisztuljon. Talán nem fáj neki annyira, azt mondja, kicsit csíp.

Naponta többször fürdünk.

A gond csak az, hogy utána be kell kenni. Ehhez húzzam fel megint? Vagy elég, ha kívülről kenem?

Az urológus azt mondta, felhúzva kenjem, de a kenőcsre mag az van írva, hogy nyálkahártyára ne használjuk. Akkor mi legyen?

A pisilés szerencsére megy, már nem csípi, ez is haladás,nem?

Ráadásul kicsi szűkülete még mindig van neki...:(

2009. jan. 19. 13:21
Az én kisfiamnál egyszer kellett fürdés közben.Ma már ő csinálja magának.
2009. jan. 19. 13:21
nekünk is manuálisan csinálták, de nagyon durván le volt tapadva. azt mondták, ne kínozzam a gyereket , naponta 3x húzzuk fel és langyos, majdnem hideg kamillafőzettel öntsük le. ne nyúljunk hozzá és ne mosogassuk. az első nap nehéz volt, aztán egyre könnyebb. kitartást. mikor már egyáltalán nem gyulladt, lehet rendesen mosdatni kb 1 hét után, ja , és nagyon jó ötlet, a felhúzás előtt kb fél, de max 1 órával előtte adj neki fájdalomcsillapítót. ezt is az orvos javasolta mi nurofent adtunk a kicsinek. könnyebben elviseli bár így is fájdalmas.
5. dus (válaszként erre: 4. - Dus)
2009. jan. 19. 13:12

A Pimafucin gombaölő hatású krém, itt a tájékoztató:

[link]

4. dus
2009. jan. 19. 13:11
Mi Pimafucint kaptunk, de az én fiam akkor 6,5 éves volt. Nem tudom, kicsiknek lehet- e alkalmazni!? Ezzel kellett kenni neki 3 óránként + kamillázni, amíg a gyulladás el nem múlt.
2009. jan. 19. 13:06
Kaptunk phlogosamot, de úgy üvölt. mint a sakál. És ennyi időnként muszály? Még meg sem nyugodott az első felhúzás után...
2. dus
2009. jan. 19. 13:01

Szia!

Nekünk a nagyobbik fiamnál 2-3 óránként javasolta és kaptunk rá krémet is! De neki "manuálisan" lett "lazítva". A kicsivel minden oké, neki én mrá a kezdettől fogva tornáztatom, okulva az előző hibámból!

Ti nem kaptatok krémet? Kamillázd, akkor csökken a gyulladás!

2009. jan. 19. 12:55
Letapadt fütyit szondával fellazították és nagyon begyulladt. Naponta hányszor kell felhúznom neki, hogy az még nem legyen kínzás?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook