Letapadt fütyit szondával fellazították és nagyon begyulladt. Naponta hányszor kell felhúznom neki, hogy az még nem legyen kínzás? (tudásbázis)
Sziasztok! Újabb fejlemény: tegnap este, amikor visszahúztam neki a fityma mögé a bőrt, az felszakadt, mivel van egy rész, ami szűk. Persze ordított.
Vajon elég, ha csak azt a részt húzom fel neki, ahol le volt tapadva? Szívem szerint caak ennyit tennék, mert amíg megvan a duzzanat a fütyin, nagyon nehéz visszahúzni, ha a makk teljesen kint van. Szerintetek?
nem szondával csinálták _ nem tudom az milyen_ Bekenték érzéstelkenítő krémmel majd kicsit később egy tű féleséggel alányúlt,körbe kerítette majd kézzel felhúzta. rossz volt nézni. néhány másodperc volt az egész és közben folyamatosan beszélgetett a gyerekkel. nagyon jó doki volt
az első nap én is vele sírtam és a második öblítéshez már nyugtatót vettem be de mát 2 éve minden ok.már egyedül mossa
Most azt csinálom, hogy fürdés közben próbálom felhúzni neki, hogy tisztuljon. Talán nem fáj neki annyira, azt mondja, kicsit csíp.
Naponta többször fürdünk.
A gond csak az, hogy utána be kell kenni. Ehhez húzzam fel megint? Vagy elég, ha kívülről kenem?
Az urológus azt mondta, felhúzva kenjem, de a kenőcsre mag az van írva, hogy nyálkahártyára ne használjuk. Akkor mi legyen?
A pisilés szerencsére megy, már nem csípi, ez is haladás,nem?
Ráadásul kicsi szűkülete még mindig van neki...:(
Szia!
Nekünk a nagyobbik fiamnál 2-3 óránként javasolta és kaptunk rá krémet is! De neki "manuálisan" lett "lazítva". A kicsivel minden oké, neki én mrá a kezdettől fogva tornáztatom, okulva az előző hibámból!
Ti nem kaptatok krémet? Kamillázd, akkor csökken a gyulladás!
További ajánlott fórumok:
- Hetek óta begyulladt lábujjal mit csináljak? Segítsetek!
- Húznak ki begyulladt fogat?
- Vetélés után begyulladtak a tejmirigyeim. Mit tegyek?
- Van itt olyan akinek foghúzás után begyulladt elfertőződött a seb? Voltam már kipucoltatni de azóta is fáj. Tapasztalatok?
- Hogyan oldjam meg azt, hogy nem akar begyulladni a sütő, elalszik a láng, de a kaja félig készen van, csak a sütésre vár?
- Epilálás után begyullad az egész karom/a lábam nem/.Ez hogyan előzhető meg?Mit tehetek ellene?