Lemegy babába a 7 éves, érthetetlen (beszélgetés)
Jól mondod, szerintem is 😁
Nekem a kèt lányom között9 èv van,de a nagynak eszèbe nem jutott volna,hogy gügyögjön.Vagy bármi más.Viszont a nagynál ez az elöre- hátra hintazást mèg most sem hagyta abba az apja 35 èvesen is csinálta.A lanyom14 elmúlt mèg is csinálja.Ugyhogy azèrt szerintem nem kène ezt a dolgot fèlvállrol venned.Van nálatok kistesó?
Tedd pólyába oszt csá🤭
Majd abbahagyja..,vagy nem ..sztem ezt te cseszted el.
:) na,ja, azt tudom, hogy nem dinka és nem is hülye. Cuki, csak kicsit már túúmáccs ez a mostani viselkedés.
7 éves,első osztályos.Az már nem óvoda,ott tanulni,figyelni kell.Lehet otthon így vezeti le. Vannak a gyerkőcöknek időszakai,valószínűleg nemsokára el is hagyja ezt,aztán jön majd egy másik 'furcsaság': )
Bocsanat de ezekben a " tanacsadokban " kik vannak ? unokam most 4 es fel eves nalam van csutörtöktöl - szombat estig ( hogy ne keljen a kolchozba mennie -ovodaba) kis öccse ki 3 es lesz az detto a masik nagyihoz hivatalos . Ez igy megy miota anyukajuk - lanyom vissza ment dolgozni.Ö mikor kicsi volt harmadik szemelybe beszelt , soha semi logopedet nem engedtem a közelebe ez hozza tartozott -anno es kesz. Minden magatol helyre jött ! kicis fia az unokam ki nalam tölti a hetveget dadog - eleg rendesen , edasapai agrol ugy nez ki ez genetikai ha össze jönnek 3 bol 4 dadog . Ebböl sem nem lett " eset " es nem is lesz - hetente ilyaszatot lohatrol gyakorol messze kint a termeszetbe ez mindent kompenzal . Sok dolgott kell csak hagyni , magatol kialakul a jo iranyba .
Értő olvasás,szövegértés?Te is eléggé fárasztó vagy.D.
Hihihi.. hát sztem azt minden gyerek irigyelhetné 😊 Magyarázatot még nem adott.
Senki nem mondta, hogy nem szeretitek. Persze, hogy szeretitek. Csak ne okozzon gondot.
Ugye?
Lehet, hogy megirigyelte, hogy a babának nincs semmi tennivalója, csak szeretgetik meg kiszolgálják. Nem kell iskolába mennie, nem kell boltba mennie, elpakolnia maga után, stb...
Mindig voltak pár hónapos mániái, ezeken idővel túllépett. Csak az a típus, aki totál kimaxolja, ha valami épp érdekli. Ezzel kissé őrülete kergetve a szüleit.😂 Ha most visszagondolok egy barátjától jöhetett a "babázas" akinek pici baba tesója van...
Sokat babusgatom, ezzel szerencsére nincs gond. Kád sajnos meg most is a babakád, mert zuhanyunk van, azt már nagyon nem szereti. De hát nem tud máshol fürdeni.
Kicsit félek ilyen játékba belemenni, de majd lehet pár furfangot bevetek. A babaszékes ötlet nem rossz. Köszi!
Szia!
7 évesen még nagyon ragaszkodnak ott mélyen az anyukához.
Menj bele a játékba! Játszd el te is, hogy babusgatod. Mondd neki, hogy a babaszékben kell majd ülnie az asztalnál, vagy a babakádban fürödnie.:)
Lehet, azt már nem akarná játszani.:)
De engedd magadhoz, ha "csak úgy bújik"!
Hát de van gáz akár tetszik akár nem mert álltalábba 7 èves gyerek ilyet nem csinál.nekem a nagylányom 3 hónapos kora óta ha ül elörehátra hintáztaja magàt itthon most is.a beszèd fejlödèse is kèsön indult be.Oviba az utolsó èvbe 6 èves volt elküldtek minket emiatt a nevelèsi tanacsadoba ahol kiderült,hogy dixlesziás.most 8- os ès fel van mentve matekbol.
Valószínű igényli a dédelgetést:)
Ja, ha így akkor, oke. Nem kell írni. Nem vagyok ideges cseppet sem, mert nem ég a ház, csak nem értem miért nem lehet arra válaszolni amit kérdezek. Én is osztom az észt igen, de nem a TI hónapokkal előbbi hsz-ein csámcsogok.
Te mindenkit leosztassz minden preciz rendi nálad ...te ill ti a csaladdal a minta vagy..akkor hajrá....
Anyuci mintha ideges lennél....talán beletaláltak néhanyan a baj közepébe....
Azért mert nincs burokban, még imádjuk.
Azért mert nem sírom el magam minden fingására, még nagyon is helyes fiú.
Azért mert eb simán leküldöm a zöldségeshez egyedül vásárolni, még féltjük.
Szóval, igen stramm kölyök, de szeretve van 100 százalékosan.
És? Ez hogy jön ide. Így tenném megint,ha újra kezdeném. Nagyon jól sikerült gyerek, köszi. Csak vannak zizijei, ahogy a többinek is.😉
Ja. Nem😂😂 Nincs gáz, csak kíváncsi voltam más gyereknek is van-e hasonló őrülete. Nyilván van, de azt ilyenkor senki sem szereti leírni.
Jajjj...fárasztó vagy. Én rajzoltam meg a sablont, kivágtam, gyerek kiszínezte, összehajtogatta én meg a végen összeragasztottam. Ennyi 😉
A bumeráng ...nagyon hamar visszafordult ....
Ha jól emlekszem, te vagy az, aki az előző nickeddel nem győzted hangsúlyozni, hogy 3 vagy 6 hónapos kortól a gyereket le kell vàlasztani magunkról.
Szia! Ne èrts fère,de szerintem a kisfiadat nevelèsi tanacsadoba kène elvinned.
Oké,de akkor ne írd azt,hogy közösen kreativkodtok!Bocs
Nem.😉 Erre már válaszoltam.
További ajánlott fórumok: