Lelkes és kitartó fogyitársakat keresek!!! Segítsük egymást!!! (beszélgetés)
Jajjjjj annyira sz*r napom van ma! Egyszerűen minden idegesít, ha hozzámszólnak az is, meg nem tudok mit kezdeni magammal, de fogalmam sincs,hogy mi bajom....pffffffff
Apa szerint a kajamegvonás, de nem érzem magam éhesnek. Voltatok már így, hogy azt se tudtátok,hogy mi a bajotok, de elegetek volt mindenből?
Hát én semmi extrát nem tettem ma, mármint evés szempontjából. Kimértem, megettem...csak a szokásos:)
Nekem is rá kellene vennem magam a tanulásra, de olyan lusta disznó vagyok...:( pedig jönnek a vizsgák!!!
na jó , van még hétvégéig pár nap :)))
70 kg kell lennem Vasárnapra!!!
Ez a terv:))))húha! És a tiéd??
le is fogod! nekem is van azért még!!! :)
de annak kell örülni ami már nincs! :)
De Te már csini vagy, az a múlt, de én???
Úgy érzem magam mintha nem is fogytam volna ,csak a mérleg mutat mást.Tehát még jó pár kg le kellene"dobnom"
Ó, ne is mondd... Én szeptember közepén voltam egy esküvőn, akkor már azért leadtam pár kg-t, akkoregészen jól éreztem magam a bőrömben......pénteken megnéztük a fotókat....ajjjjj:(
iszonyatos!!!! brrrr!!! hogyan is érezhettem jól magam??? és csak egy a baj ezzel..... most is úgy ahogy jól érzem magam....de vajon ha visszanézem magam pár hónap múlva ugyanezt fogom gondolni?!?!?!?
Az nem TÖK mind1!!:))) szerettem volna Szilveszterre kb. ááá sokkal kevesebb lenni,no de még van egy kis idő addig .
Éhezem és nem fogyok P.
Képzeld ma nézegettem a régebbi fényképeket , hát kb. 81 kg voltam mikor készültek , jaj mint aki fel van fújva úgy nézek ki rajtuk, mint egy lufi na...
az tök mindegy :)
és amúgy mizu??? hogy telt a napod? :)
hát öööö most nem mérem...:)
de sztem fogytam ám :)
Sya!:))
Te hány kg vagy estére monca csak !!!
További ajánlott fórumok:
- Sűrgősen kitartó fogyitársat keresek!!!!
- Fogyózz velem együtt és segítsük egymást!!!
- 10-, 20-, 30 kg-ot szeretnék leadni! - segítsük egymást!
- Hétfőtől jobban odafigyelek a kalória bevitelre, amikor lehet számolom is.ki tart velem?segítsük egymást
- Egészségesebb életmódra váltók gyertek beszélgetni - segítsük egymást!
- Kevés az akaraterőm, de nagyon szeretnék lefogyni! Ha Te is segítsük egymást!